29

Shark

преди 7 години

Ами да ги убият. Тъкмо територията, наречена Турция и нейния управник Евдоганя ще се докаже като терористична заплаха за Европа и ще гледат ЕС и пътуване без визи през крив макарон. Нека ги убият, историята не могат да заличат. И за български геноцид ще се заговори рано или късно. Българските политици няма да са все такива национални предатели, ще дойде друго време.

28

?

преди 7 години

Германски политици от турски произход. Питам се : има ли страна в Европа, където да няма политици от турски произход ? Не завладяват ли сериозно цялата европейска територия ?Ердоган иска още турци в Европа, тогава защо да не са мигранти, така или иначе нашата Европа се ислямизира.

27

Ястреб Османлията

преди 7 години

Руският ген. Леонид Болховинитов на 11 декември 1915 г. праща доклад до руския ген-щаб от Ван, в който пише: "Арменски доброволци започнаха масови кланета на мюсулманското население с расистки мотиви. ...Ние не трябва да вярваме на данните, дадени ни от арменците за техните убити. Тези цифри са многократно преувеличени от Дашнашката партия и явно са политически мотивирани. ...Тези арменски шайки, които започнаха кланетата срещу мюсулманите са отговорни за смъртта на арменците ... "

26

ODESSA

преди 7 години

Не всички религии са лоши.Атеисист съм. За будистите кажете нещо поклонници на аутодафетата, обезглавяванията и прочие.

25

европеец

преди 7 години

Кой?Кой командва в Германия?Меркел или Ердоган?

24

Анонимен

преди 7 години

Ако сравним броя на войните, жертвите, убитите от изповядващи различни религии,всеки средноинтелегентен човек знае на първо място са християните,н.пр.двете световни войни, всички религиозни и колониални войни,изтреблението на индианците, инквизицията,робовладелчеството,атомните бомби над Хирошима и Нагасаки.

23

akut

преди 7 години

а заплахата идва ор ердоган

22

Анонимен

преди 7 години

Ако ще и да ги убият това не променя истината, че геноцид е имало. Какво ми се правят?

21

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Нямаме нужда от скапаните религии! Науката ще направи от човека Бог! В това е и смисъла на съществуването ни.

20

Do Ddd

преди 7 години

Искаш ли да четем корана заедно абе ислямисте. Ще ти докажа колко опасно долна псевдо религия е исляма ? Искаш ли а ? Да не плачеш само после.

19

Рашън продакшън

преди 7 години

До Василев: Закнис ***!!!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Германия над всичко,и така трябва да бъде щом са избрани от немския народ.Само във някои африкански държави и във Българиския Парламент на първа линия са личните интереси.

17

cCc

преди 7 години

На германските депутати от турски произход са им обещали Нобелова награда за "мир".

16

Анонимен

преди 7 години

При нас Ромите дошли по време на Византия и легализирани също от Византия , днес обаче всички са Европейски граждани

15

да

преди 7 години

от миналото (Възродителният процес) задните части ги болят турците, защото още помнят българските милиционери как бият :)))) те за това само това повтарят, защото треперят да не се случи пак :))))

14

Анонимен

преди 7 години

Ами нормално,те са некви мутри тия.Лошото е,че граничим с тях.

13

дядо Данчо

преди 7 години

До Урок по ислям-Религия + фанатизъм си е чиста проба идиотизъм!ДемагогияТака се контролират от властниците ***!Историята го е доказала!

12

EU

преди 7 години

Теоретично Османците са Европейци поради причината че са живяли 485 години в Европа , но вероятно не всички 72 Националности в днешна Турция

11

Анонимен

преди 7 години

Реджи твърди, че турците не били изверги, а милосърдие бликало от тях, когато клали арменците и ги трупали на камари. Днес тези смъртни заплахи също били признак на турското милосърдие, а утрешните екзекуции ще са върха на милосърдието. Изобщо турския народ е много милосърден.

10

Ген полкГадорян

преди 7 години

Уф жалко че не е жив баща ми стария маршал , нямаше да повярва че турци в Германия искат да се признае този турски позор.