262

от 308

преди 7 години

Явно вие лекарите можете да работите само за роми и мутри, защото едните ви бият, а другите ви плащат. Ами хубаво - това ви е клиентелата.

261

от 308

преди 7 години

Плюя на такава интелигенция, дето не може да изпълнява задълженията си, защото е прогнила от корупция! Затова и при вас се лекуват само роми, тупат ви и мутри. Вие нормални хора не можете и не знаете как да обслужвате. И да - ходя на лекар само с връзки, щото много ви чета мненията по форумите.

260

Очевидци

преди 7 години

Когато Митьо Очите говори по телефона си в заведение всичко млъква,спира се музиката,спират се всякакви разговори .Друг път пък полицаи го чакат да си изпие кафето на спокойствие и го карат с патрулната кола у тях.

259

do 305

преди 7 години

До АнонименВиж какво гн.и.до, заявявам най-отговорно, че НИКОГА НЕ СЪМ ХОДИЛ ПРИ ВАС БЕЗ да си плащам+осигуровките и ако ще ме наричаш въшка, да ти кажа .пл.юя на вас. Споря с теб заради идеите ми: а те са че всеки българин заслужава висококоачествено обслужване. И затова сте виновни вие, дето ни викате въшки. Виновни сте, защото вместо да спрете корупцията в здравеопазването, понеже ценностите ви са такива на обслужващи мутри с пари, вие се държите с хората като ***.Не е хуманно, пич.

258

Анонимен

преди 7 години

Божо козела вече е пътник

257

Анонимен

преди 7 години

Кой не знае Митьо Очите,кой не е слушал за него!Всеки знае е че е наркотрафикант.Днес по БТВ излиза един чичка от полицията и със мазен глас съобщава на аудиторията,че бат Митко го простреляли за паркомясто.Стоя гледам го и не мога да повярвам че висш чиновник от МВР лъже най-нагло.

256

Анонимен

преди 7 години

До до 288Ти вярно ли си толкова малоyмен, или само се правиш? Не стига, че без пари ви работим, ами и консумативите ли искате да плащаме?!?! Осигуровките ти за 1 г. не покриват и половин хирургичен комплект, бе въшко.

255

Емигрант

преди 7 години

Явно има НАРЕЖДАНЕ от НАЙ-ВИСОКО НОВО да се спаси този "герой на труда", носещ огромни ДОХОДИ на тези които са го създали и го подкрепят всячески до днес ! Мексиканска история.

254

Емигрант

преди 7 години

В тази СМОТАНА територия, наречена България ( не е държава ) на един носител на НОБЕЛОВА НАГРАДА щяха да обърнат по-малко внимание, отколкото на един гаден престъпник -БАНДИТ !!!Затова НИКАКВО ВРЪЩАНЕ в България, докато нещата не се оправят !!!

253

до 288

преди 7 години

Вярвам си и още как? Ванъо Танов и той ли не можеше да ви плати, та го оставихте без линейка 40 минути, а за тази мутра - все едно е папата. Явно държавата се грижи добре за тези, които ги създава. Ванъо Танов се бореше срещу горивата, ама явно е бил бушон. Истинските управляващи са приятели на Очите.

252

Край

преди 7 години

ох олекна ми.

251

Батман

преди 7 години

Митяяя, дано от тия банки с кръв поне една заразена с някоя болест да ти се падне Митяяя. Дано да пукнеш в мъки поне толкова големи, колкото ти си причинил Митяяяя. Ако оцелееш, бъди като зеленчук Митяяя. Оцелей Митяяяяя, че щерки имаш и не знаеш дали няма да им се случи това, което ти си причинявал на чужди дъщери Митяяяя. Всичко се връща Оченцеее. Върви при жена си Митяяяя, чака те с отворени обятия Митяяяя... Еххх Митя, Митяяяяя днес си ти, утре цялата ти *** Митяяяяя, Митяяяяя...

250

Анонимен

преди 7 години

Нека се надяваме че Господ ще му даде подходящо наказание, щом съда не го наказа.Иначе Дънов има много точни думи - "ако някой бъде убит, то неговите грехове биват опростени, защото не е имал време да си плати за тях."Затова - май по добре да остане жив, ***!

249

Анонимен

преди 7 години

За болните деца пари нямаНо за митьо очите винаги има

248

Пешо

преди 7 години

Дано поне половината са били гейски или женски, та да обърне резбата ...

247

Анонимен

преди 7 години

щом се подобрява,успокоих се. защото ме болят бъбреците,дископатията,вчера ми извадиха последните 5 зъба и нямам 500 лв.за протеза......но като прочетох добрата новина,всичко ми мина.

246

до 288

преди 7 години

До do 288Ей затова ме е страх да ходя при вас на лекар, защото няма гаранция повечето са *** като теб. Аз съм дошъл, защото съм болен, а не защото ламтиш за пари. Скъпи били консумативите, ами сигурно са скъпи, ама на вас ви харесва мутрите и корупцията да ви крадат, а пък вие да крадетет клиентите си. По мутренски.

245

do 288

преди 7 години

До АнонименАбе ***, вземи си скъсай ди.пло.мат.а бе! Ходещо пл.ямпа.ло такова. И да ги изкарам на такива като теб и 2 ст. няма да дам. За какъв се мислиш бе, на.гл.ец! Ти не си н.аг.ъл, ти си направо без.очл.ив. Щ е е добре да си направиш реклама на практиката тук, за да е ясно на хората що за същества ги лекуват. Ходи лекувай Очите, к.ел.еф.ир такъв! Да станеш богат като него с парите му! Харчи му парите и се радвай, че си способен. Думи нямам......

244

Не е истина

преди 7 години

Вероятно някой човечец или дете е издъхнал защото не е имало 2 банки кръв, и специалисти лекари дори не са били информирани, че някой има нужда от тях. За този се прави всичко възможно да бъде спасен. Защо ли ? Много е просто: едните (да казвам ли кои ?) им осигуряват протекция, а другите им дават необходимия пай ... За едните е удобно, защото трупат без да се цапат, а за другите е удобно, че дори и да се цапат хем трупат, хем има кой дс ги избърше...мерзост по български. Не е истина...

243

Анонимен

преди 7 години

До до 284Ти вярваш ли си? Ахахахаха!! Ми недей плаща, като те застрелят в оная работа ще изкараш едни 200 хил. лв и готово, след като си толкоз голям.