13

Анонимен

преди 7 години

Йотова НАЙ ОТВРАТИТЕЛНАТА ЖЕНА В БЪЛГАРИЯ комунистка - убиица

12

до 14

преди 7 години

Абсолютно си прав, че първите престъпници и мафиоти са партизаните. Тогава да не би да е било по-лесно на хората- денем се излежавали под дебелите сенки в гората, а вечер- обирали мандрите. Ами след 9 септември същите тези организирани престъпници са избили цялата интелигенция на България и са заграбили земята и добитъка на обикнонините хора. Оставели са ги като просяци и след това им давали по малко колкото да не умрат. Подчинили са всички със страх и репресии. А сега - спасители. Народе ???

11

Партизанин

преди 7 години

Първите организирани групировки са партизанските. Толкова много им харесало, че след освобождението на България решили да не се крият а да си направят ЦК на партията. След това подчинили народа и така до днес. В някакъв момент старите партизани вече нямали физически сили и си измислили групировките. Кръстили ги с по 3 букви за да им е по лесно, а и така по лесно се оприличавали с партията. Нали и тя е с 3 букви. С 4 букви са тези дето командват сега групировките. А всичко е започнало с А,Б,В,Г,Д

10

gost

преди 7 години

Кунева м исли какви учители слагаш че из малките градове и българи има и да пишат и четат де не могат края на първи клас сложили една де мисли само за мъже и тя станала учителка тука и кво правила стояла за заплатата да в ловеч има и такива ама свръзки

9

Анонимен

преди 7 години

Kristelina georgievs komuniska ot klads s nodis v kufara na horotov bruksel 4ovek na boikobtoi mnogo ja haresva ta i tja kato ba4varova sa nischto ne stava sa horo da moje bi redila e sa bg

8

изтриха коментара

преди 7 години

за фалшивите бъгарски елити....плейметки, му.т.р.и, бивши военни, фолк гърли.....Преди 10 ноември 1989 г. режимът имаше сериозен опит в налагането на неуки хора, но с прогресивна биография (по Георги Марков) на ръководни места. Колко дълго долницата, т.е нееволиралите хора ще управляват еволиралите? И колко дълго еволиралите ще издържат нееволиралите? И докога?

7

Анонимен

преди 7 години

Тая я помня като стана журналист в телевизията казаха, че за нищо не става, но сега много и порасна работат та тръгнала и тя акъл да дава. Мис Пиги, спри се малко. Какво искаш още, пратиха те в Европата на голяма заплата или и това не ти е достатъчно. И тебе знаем какви ги вършиш, не коментирай неща, нето ни ги разбираш.

6

Анонимен

преди 7 години

*** ЙОТОВА,я не давай акъл.Видяхме те и теб колко струваш.Одъртя в политиката!

5

Наблюдател

преди 7 години

Едните престъпници плюят по-другите такива за същите неща дето те сътворяваха когато бяха на власт! Естествено е реакцията на сегашните да е същата!

4

трудно е

преди 7 години

проблемът е е да си ходят, а кой ще дойде и дали ще се справи с мрежата, създадена от тях в цяла България. За ходенето е лесно. По-трудно е намирането на хора в управлението и мрежите, които създадоха.

3

Анонимен

преди 7 години

Аааа неее. Обществото не е издигало номенклатурчицата Бокова. Да си имаме уважението!

2

Анонимен

преди 7 години

Като ги видя тия стари чанти да ръсят мозък и морал ми се повдига . Нали над 50 години БКП-БСП беше на власт , и какво направи нищо . Мутрите те ги създадоха , а сега някой друг им виновен . Последно когато беше Орешарски и Станишев какво правеше министър Йовчев , биеше децата по улиците и пазеше НС от народната любов . Просто др. Йотова да се скрие и да си трае .

1

Анонимен

преди 7 години

Не само Бъчварова, но и Буда да си подаде оставката!