66

Анонимен

преди 7 години

Христо Широков-Широката е избран от листата на дпс.На тези трябва да им стане тясно около врата.

65

Анонимен

преди 7 години

Не бе той Боко празната лейка каза друго , , , , нали е голям *** , тоест ум , , , ,

64

Анонимен

преди 7 години

Какви 40 милилона, какви 5 лева! Министърката твърди, че свадата е възникнала спонтанно, а тя знае.

63

Я

преди 7 години

Вече 7 часа и половина няма медицинска информация.Тъжно.Какво ли се случва?

62

Берлин

преди 7 години

Дано тази новина не стигне до Цацаров, защото ще го притесни излишно, а той е човек на години.

61

коко

преди 7 години

общински съветник посредничи между мутри. истината е че става въпрос за много кока. кой къде колко!???!?!?? началника на полицията в поморие и несебър да си подават оставките веднага. можеше да загинат деца със семействата си господа началници.

60

Joko

преди 7 години

В разговорите посредничел Христо Широков, общински съветник в Поморие ! ! ! ! Ба си до къде стигна работата..... Цацата и Бъчварката трябва да започнат от ощинския съвет.....

59

Анонимен

преди 7 години

Абе *** ***, то е ясно, че е заради дрога-ама какво да каже Борисов, че на морето има война-да отблъсне туристите. ***-лаете и в Народното събрание да ви чуе целия свят

58

Анонимен

преди 7 години

Въпросът не е,"къде е държавата,къде е полицията".Въпросът е "КЪДЕ Е НАРОДЪТ"!!!И полицията и държавата вече 26 години ни изнасят едно и също представление - производство и охрана на престъпност".Знаят всичко за всички престъпни банди и работят съвместно с тях.Само овчия народ не проумя това.Чака държавата да си унищожи структурата,която и сняся златни яйца и държи стадото в подчинение.Особено чрез битовата престъпност.Е,оФФФФсе,няма да стане вашата.Ще има да чакате и блеете жалостиво!

57

Анонимен

преди 7 години

Мдааа, значи никак не сме бедни, след като скандал за 40-50 млн. лв. се приема за битов. Най-обикновена махленска свада:)

56

.

преди 7 години

До ТиневАз пък казах, че не е заради ПАРКОмясто, а заради НАРКОмясто !"Широков е приятел на Очите, през есента направи пробив в месната власт и стана общински съветник в Поморие." - ей това е достатъчно, за да се разбере как се управлява държавата.

55

Тинев

преди 7 години

Стига инсинуации!Минъстърката каза, че е заради парко място!Ииих, чи лоши хора.Не вярвате на Бойко и неговите хора, а?Та Бойко е най-най-най честния ........................?Таш-к !

54

Анонимен

преди 7 години

репродУктивни...сори

53

упсс

преди 7 години

До истинатахаххаха ами то и Бойко и оня набедения президент са от същото котило ама вие демократите неистово им целувате репродоктивните органи...не ви обвинявам ...явно ви харесва ;)

52

Сандо

преди 7 години

Митьо е влезнал като удома си и са го посрещнали с 5 куршума ... как не са му пръснали кофата не знам

51

Анонимен

преди 7 години

щом за 40 млн. може,даже още два три леша свободна можеше да има,имаше мехдан.

50

истината

преди 7 години

До комунистВсички мутри са от златната комунистическа спортна младеж ,както и от народната милиция -верен страж на Партията.

49

Анонимен

преди 7 години

Бойко е наистина много прав !Той е един *** каратист и казва "Много е лош материала в БГ"Като има на пред вид всички симпатизанти на ГЕРБ .То и аз да стана примиер от багерист или комбайнер това ще кажа.Щом са опряли до един комбайнер ,пожарникар,*** каратист значи народа е многопрост и болен. Затова е лош материала- ЗАТОВА !

48

ЧАЛГАРИЯ е РАЙ

преди 7 години

Никой не си намира майстора когато няма държавност против пороците -хазарт,наркотици,проституция,кражби,убийства,рекет и те са свързани нещата !!!

47

комунист

преди 7 години

при комунизЪма и социализЪма такива долни гадове не вървяха...тъпата ви демокрация ни докара на тоя хал...мутряги да се трепят за милиони кървави кинтТи а обикновените хора да се трепят за жълти стотинКи !