22

Глупости

преди 8 години

След дъжд качулка. Памперса вече е пълен. Сега единствената честна постъпка е ОСТАВКАТА. Как може полицията да не спре 40 дивака с брадви, ходещи нагло из Слънчев бряг? Как може полицията да не арестува всички още вчера, когато наглите мутри псуваха екипите на телевизиите? Управляват най-големите некадърници от 1989 година насам !

21

Анонимен

преди 8 години

А когато изнасилват, обират, разбиват къщи по селата защо полицията спи?Селяните най-вероятно не са със статута на виден гражданин, който има Очите в МВР.

20

Анонимен

преди 8 години

Бъчварова да похвали полицайте, когато почнат до си вършат работа, чиято основна цел първо е ПРЕВЕНЦИЯ не статистика само.Допускането на такива групи да се движат из страната въоръжени до зъби с бронижилетки и съответно с произтичащите от това престъпления може да означава 2 неща или че полицията ги покровителства или че са толкова загубени за да не виждат какво става!И в двата случая не са си свършили работата!

19

Анонимен

преди 8 години

Ко още иска и тая кви граждани бе 21 век е всички в кауша за по 40 год ама сакън не бутайте Цаата да не се пресили да свърши някоя работа.

18

Момо

преди 8 години

А ония 40-те с брадвите и ножовете къде са?

17

Анонимен

преди 8 години

Гръмнаха един от техните и голямо чудо стана. Митьо очите го е създала държавата, какво сега се опитват да го изкарат голям престъпник. Дори и децата знаеше че държи наркотиците в източна българия, само полицията не можа да намери доказателства и да го спре.. Като изключим времето в което беше на "лагер", а се водеше че излежава присъда. Нищо че през това време пак си обикаляше дискотеките, но с охрана от полицията.

16

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа станало. В природата празно място няма. Все някой ще поеме "бизнеса".Или както е казал Вапцаров:"Аз паднах, друг ще ме смени и толкоз...какво тук значи някаква си личност?"

15

Добър вечер,уважаеми

преди 8 години

зрители,спите ли .Цяла една държава ,колко средства за един дащен на политиците ***

14

Весо

преди 8 години

Баси некадърниците, успяли са 5 да му пронижат 5 и нито 1 в главата. Сега докторите са под страх дали ще оживее

13

висш магистрат

преди 8 години

Ех, от колко време чакам такъв случай...че детето гладно ще умре в университета в Лондон....

12

Hristo

преди 8 години

Спокойно,до два-три дни всичко ще си е по старому...Арестуваните ще бъдат пуснати,на журналистите ще им бъде забранено да говорят за случая,а нарко парите към съдии,висши полицаи и държавници ще продължат да си текат....

11

Анонимен

преди 8 години

То да арестуваш някой , който идва в полицията и се предава е лесно. Снимки, телевизии, мвр пикчърс...Изобщо всичко както си му е реда по гербаджийски. Ще ги подържат малко в ареста, но нека да видим дали ще ги осъдят и тогава тая кифла Бъчварова да хвали МВР. Сега като свидетелите почнат да "забравят" или нищо не са видели. Разбрахме че собствениците на тая мутренска кръчма веднага са изтрили записите от камерите. Това ако е вярно, защо и тях не арестуваха?

10

мм

преди 8 години

Те сами са се предали . Бъчво спряла.

9

Анонимен

преди 8 години

Dank O4ite, ako ostane ziv, da hodi s koli4ka, da pikae s trabichka i da sere v torbi4ka.

8

социолог Бъчварова

преди 8 години

"Всеки, който има основание и е имал колебание досега да подаде жалба, ако се чувства засегнат от определени лица или е бил обект на изнудване, да дойде в МВР и да предостави информация."Всеки, който иска да бъде пречукан, нека да подаде жалба в полицията, която любезно ще предостави данните му на групировките. Заради вас трябва по 20 пъти да ги арестуваме, а после прокуратурата да се чуди как да ги пусне, знаете ли колко неудобства ни създавате!

7

Анонимен

преди 8 години

Засега само задържани от служителите на заведението...А някой от 30-40те дошли с бухалките и каквото още са носили, има ли задържан. Или те са от нашите хора?

6

www

преди 8 години

БЪЧВАРОВА ПОХВАЛИ ПОЛИЦАИТЕ - КОИТО ОТ ГОДИНИ ЗНАЕЛИ ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ НО НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕМАЛ НИЩО.....

5

PD

преди 8 години

Божидар Георгиев Кузманов е името, въпреки желанието на медиите да създават объркване. Известен като Божо Кравата в Пазарджишката нарко банда, част от ударната група. Покровителите им са в ГДБОП, докато зад Митьо вероятно стоят МВР. Филма скоро ще има продължение

4

Анонимен

преди 8 години

Смешни държава, държава на мафията и мутрите. Крокодилски сълзи се леят за всеки мафиот или олигарх, но се мълчи за пенсионерите избивани всеки ден за жълтите стотинки от пенсиите. Но нали мафията начело с мутрата са собственици, а старите и нещастни хора са само лош електорален матрял. До кога ще ги търпим хора??????!?

3

лято 2016

преди 8 години

Ако и това лято сте предпочели родното черноморие - Продавам бронежилетки...изгодни цени и отстъпки за количества!!!