8

до 2

преди 8 години

Тези батки бяха инструментите на САЩ за всяване на терор, докато се приватизират и разграбят държавните активи. Да не забравяме как Илия Павлов стана американски гражданин, въпреки, че всички знаеха кой е, после дори спонсорираше кампанията на Клинтън, да не забравяме как американския посланик Байърли написа протестна нота до българския премиер, че разследването срещу Мултигруп било посегателство над компанията на американски гражданин. Сега просто се отървават от "доказателствата".

7

Ben Gan

преди 8 години

Ако РБ не се вземат в ръце и не оправят Рамадана, май ще трябва за воеводите да се гласува...

6

do:Valeri Simeonov

преди 8 години

Nie ot partiya DPS i DOST sme gotovi za razgovori sis teb !!!!!!

5

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

"Те се подчиняват по линията на "защо трябва да си създаваме неприятности" и на заден план остават задълженията им", допълни депутатът.Не е верно това и Валерката го знае много добре ! Конците се дърпат от най-високо ниво и МВР по места се "подчинява" защото така му е наредено и защото е в схемата. Затова и Тиквата не дава дума да се продума за наркотици и говори за "махленски свади". Крие истинските мотиви, защото е съучастник ! ДУМИТЕ СА МУ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА !!!!

4

Анонимен

преди 8 години

"Няма лошо но да си стоят в бургас а не да идват в софето!"На софето се отчитат всички мутри в държавата, не знам защо си въобраяваш, че си далеч от събитията, след като живееш в ядрото им.

3

Анонимен

преди 8 години

Няма лошо но да си стоят в бургас а не да идват в софето!

2

Анонимен

преди 8 години

Батки има във всеки град бе кабелар и ти много добре ги познаваш,има батки от СИК,ВИС,***,всички тези батки ги обединява Русия и това много добре знаете за това сте и безпомощни да въдворите ред защото сте поставени да пазите мафиотските пари и да лобирате на батките.България е про руска бандитска държава

1

хайван

преди 8 години

Адидас батка не подлежи на никакъв контрол