60

Анонимен

преди 7 години

Този който се усмели да отрепе Мутрата Очите ще получи от Българския народ пълна подкрепа .Групи във фейсбук в негова подкрепа.Протест пред Народното събрание в негова подкрепа както и 100% медийна подкрепа .Ще лежи най-много 1 година в Ареста и 3 години условна и парите които трябва да плати за кръвнината ще бъдат събрани точно за 1 ден от дарения.След като излезе ще стане ГЕРОЙ които избави България от 1 мутра .Сега е вашия час смелчаци.Струва си нали!! Живота ви ще предобие смисъл!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Къде можем да дарим кръв за този хубав човек?

58

Берлин

преди 7 години

Цял народ знае, че тоя е престъпник, само Цацаров не е чул.

57

Елена

преди 7 години

То да го е страх да паркира човек :D :D :D

56

Динко от Ямбол

преди 7 години

Обявявам Ловния сезон на Мутри за официално открит! Нека изтребем тези *** за обществото ни, нека унищожим веднъж за винаги хайдуците, Али-баба и 40-те му разбойника!

55

СалвадорДалиВали

преди 7 години

Бабооооо, защо са ти толкова големи очите?

54

От Слънчака

преди 7 години

Глупости било Битов скандал.Пред 4 you има стоянка за таксита които си седят от години там и си плащат наем за мястото .Очите и неговата фирма TAXI 1 иска да превземе всички по апетитни стоянки за Таксита в Слънчака.Имам познати Таксиметрови Шофьори и от миналата година са под постоянен тормоз и заплахи от Очите.МВР Слънчев бряг има стотици сигнали от миналата година за проблема .Но стоят безучастно!!!!!

53

Суека

преди 7 години

Колко трябва да си *** ,че да си "охрана" на човек който отдавна трябваше да е на оня свят !?

52

Пълни глупости!

преди 7 години

Скарали се за паркомясто, как ли не. Митьо разчиства стоянките за неговите таксита с брадви, заплахи и побои. Парите от този биснес се делят с ръководството на герб, затова тоя секретар ги говори тия глупости.

51

Бау

преди 7 години

Защо изобщо е бил на свобода? Даже и малките деца знаят кой е Митьо Очите и с какво се занимава. Че е престъпник и мафиот. И въпреки всичко той си ходи на свобода и причинява престрелки в който може да загине невинен човек. Жалка история.

50

Анонимен

преди 7 години

Пхахаха, престрелка, един убит, минимум 1 ранен - заради парко място, и няма нищо общо с мутренските похвати от 90-те във вид на рекет. А един мармот завива със станиол...

49

До боко тиквата!

преди 7 години

Въведете военно положение.

48

.!.

преди 7 години

Ба си маата! Това главния секретар на МВР *** тая "държава" да ти каже, че 50 - 60 човека се разхождат с бухалки, секири, автомати и прочие в центъра на тоя "курорт" - Слънчев бряг и това заради некъв битов инцидент! И къв бе г-син главен ... дървар е тоя битов инцидент зарад които няколко роти хора са си устроили престрелка в центъра на тоя баш "курорт"!? Толкоз сте некомпетентни и прикривате наркобароните тук в БГ, че по-добре хората сами да се защитават, тука по тия земи! Аман от МВР!

47

marto

преди 7 години

Таксиметровата компания в Слънчев бряг "Taxi One" e на Очите .Всички страдат от нея но най вече туристите който биват бити и ограбвани, тази компания е завзела най апетитните места пред дискотеките (а защо ли?) За тази фирма закони няма ,тя не се спира за проверка от органите на реда. Жестоката истина е че няма държава няма кой да спре силовите групировки в държавата. Мафията е превзела България

46

Някой

преди 7 години

Пълни глупости са това за парко мястото. Само гледат да прикриват това, че сезона почва, и таксичките почват да текат леко по леко... ***.

45

Анонимен

преди 7 години

аз пъ съ преебах на гречкото черноморие, га не слушам Ангелкова таа де тропа ора с Бандерас...

44

стефчо

преди 7 години

това че са му направили на цедка вътрешните органи радва всички ни,но защо липсва контролен в главата?

43

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Това са глупости, никакъв "битов инцидент" не е, самият секретар на МВР прикрива истинската и единствена причина за ставащото, а това са НАРКОТИЦИТЕ И АМФЕТАМИНИТЕ ! Мафията МВР прикрива, лъже и маже ! Очите, Краката, Косата, Гофретата, всички тези и другите като тях са НАЗНАЧЕНИ от различните кланове в МВР да се занимават с наркотици и МВР ги пази !

42

Граовец

преди 7 години

Мутрите трябва да се очистват. Със 40 или 50 шайки, просто убиваш мутрата и прочистваш България от социалисти.

41

???

преди 7 години

Защо мутрите не са пратили подчинените им полицаи, а сами са решили да се оправят?! Все пак от 2009 година мутрите са пряко на власт с кратко прекъсване, което мутрите доста бързо премахнаха.