311

Наблюдател

преди 8 години

Преди като четях коментарите отсявах тези с минусите и четях главно маркираните в зелено. Сега какво стана? Като прегледах няколко страници ми прави впечатление, че на всеки който изразява мнение неугодно на властта са напраскани яко минуси. Интересно... всеки да си прави изводите

310

370

преди 8 години

До 371Абе ти можеш ли по-*** да бъдеш? Любопитно ми е наистина. Не съм се припознал в нищо. В коментара който помоли а.дм.ина да ти изтрие го пишеше. Плюя да на такива като теб. Малко са ти епитетите даже, но ти оставям да имаш и за друг път :)

309

Анонимен

преди 8 години

Този гологлавия се гаври с много хора. Спомням си с Н. Михайлова,Царя, Дъщеря му, Това болестно състояние ли е на пропаднал човек. Психо ли е . Някакво перде на очите ли има.

308

Анонимен

преди 8 години

Вижте какви ги ръси плевнелиев в Европейския Парламент днес! Тоя човек ще направи да станем, като в Турция, атентати и много жертви! Пак плюва по Русия безпричина! Какво му направиха американците на тоя, не знам!

307

Анонимен

преди 8 години

Свалете предаването от екран- насажда чалгария.

306

Анонимен

преди 8 години

Мишоци, не се възмущавайте Плевнелиев е издънка! И какво казвате, Путин е платил на Слави да скъса снимката на Президента, аахахахаха матриал

305

Анонимен

преди 8 години

Затова и е наказан Слави - няма жена, няма деца... Също като ХитлеерНяма и да има.

304

Анонимен

преди 8 години

Трифонов е един много болен човек...

303

Анонимен

преди 8 години

Слави няма да прокопса, не е нормалеенчовек този...

302

Анонимен

преди 8 години

Поните ли как Слави се гавреше с Плевнелиев в деня, когато Президента погребваше детето си ?!Слави е абсолютен птреедател и идииот!

301

Анонимен

преди 8 години

e nali e demokracia ??!?!?!?! ili demokracia aama, na koi kak mu iznasia... ili spored slujebnoto mu polojenie.. spored parite mu i tn...niama razlika s predi 89.... predi shte ti daprat ushite ako go napravish.. i sega.. "DEMOKRATI4NO" pak shte ti gi darpat

300

Анонимен

преди 8 години

УНИЗИТЕЛНО, ГРОЗНО, ЛИПСА НА ВСЯКАКВО ВЪЗПИТАНИЕ, ДЕМОТИВИРАЩО- ПОСЯГА СЕ НА БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ, ОБИЖДАТ ХОРАТА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА- ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА, КАТО ГРАЖДАНИН, КАТО ЧОВЕК СЪМ ВЪЗМУТЕНА. ТОВА Е НАРОЧНА ПРОВОКАЦИЯ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.

299

Анонимен

преди 8 години

Народе, който четеш тук коментарите. Ако се оставиш на шепа платени драскачи с интелект не повече от този на пиле да формира мнението ти по тези важни за бъдещето и оцеляването на нацията ни въпроси, то тогава заслужаваш не 25 години преход, а 250 за да ти дойде акъла!!!

298

Българин

преди 8 години

Троловете на плевньо от сутринта са захапали темата. Истината е, че след като скъса физиономията на това мекотело наречено президент, трябваше да се изпикае отгоре.

297

Анонимен

преди 8 години

Сценаристите късат снимката на президента, а Режисьорът гледа "шоуто" от Кремъл !

296

До коментаторите

преди 8 години

Къде е Путин, къде е Плевенлиев, а къде е учиндолския козар. Поне не ги мешайте в една сентенция, разваля се възприятието

295

Анонимен

преди 8 години

Така и не се разбра, какво му е направил Плевнелиев лично на този сценарист та да демонстрира в ефира такава неописуема жлъч и омраза към президента на България !

294

Mайтап

преди 8 години

Антикомунистът и демократ Слави бил скъсал снимката на председателката на БСП, защото поднясяла цветя на паметника на Бай Тошо. Егати майтапа. Да живеят всички бекапета по земните кълбета.

293

Честен човек

преди 8 години

На плъока и главата трябва не само снимката.

292

Анонимен

преди 8 години

*** троловете прос.ти честно! Като мелници сте баете си едно и също а не виждате колко елементарни сте. 25 години народа изнемогва и търпи да се гаврят с него. Ако мислите че с коментари излезли от плоските ви мозъци ще заличите това - давайте. Ако ще целия сайт наспамете ***!!!!!