45

Анонимен

преди 8 години

Баба Цеца нагости Баба Меца

44

Анонимен

преди 8 години

Всеки народ си заслужава управниците!

43

Анонимен

преди 8 години

Баба Цеца, спокойно с 2 милиарда излишък и още 2 милиарда кредит дето са са се наточили да теглят, ще ти вдигнат пенсийката с 2 и педесе, няма се плашиш

42

123

преди 8 години

Как не се наяде тоя народ бре? Само за ядене се говори! Гюзум не се нарича в Софийско, а се използва думата Джоджен.

41

Възмутен

преди 8 години

Бабо Цеце и да не забравиш Станишев и Орещарски са виновни,нищо ,че оня ден една от хилядите герберски калинки получи заплата колкото 70 твой пенсии!!!

40

Анонимен

преди 8 години

Бабо Цецке, ,,любимият ви син" ви каза:Няма,какво да ви правим да живеете по-добре,вие вече си живеете отлично !За това радвай се на благините МУ и стига си мрънкала !Нали си гласувала точно за това си дередже,той миличкият,нищо не ви е лъгал!

39

Дядо Цецо

преди 8 години

Не 12, 120 минуса да ми сложите истината е една и тя с минуси няма да се промени.Баба Цеца е проста селска женица.Реве за бай Тошо, който я е осигурявал на 80лв, а хока Бойко, че не взима 800лв пенсия.

38

Анонимен

преди 8 години

Понеже Баба ЦецЕ, никога не знаела и няма да научи, че нейните връстници в белите държави, работили цял живот като същата Баба ЦецЕ, пътуват по цял свят - я с круизен кораб, я с айроплан, винаги ще си мисли, че ЖИВЕЕ ДОБРЕ...Баба ЦецЕ, живееш като с к о т и се радваш заради това на тоя дето ти го осигурява...К о мунизма е ЧУМА!!!До кога ко му няги ще ни управляват???

37

Помнеш

преди 8 години

Ха така, бабе- все за него си гласувай! Скоро и боб няма да ядеш- а асфалт.Хем ти казваха пред 5 години, че ще се яде асфалта.....ама щом Боко ти е на сърце- рупай тогава!А за асфалта хладилник не ти трябва.

36

за баба Цецка

преди 8 години

Попитали радио,,Ереван":-Когда будет лутше ?А то отговорило:Лутше уже бьiло !

35

Анонимен

преди 8 години

Нито го е нахокала , нито се е оплакала . Казала е простата истина , но сложните лич ности не се интерисуват от прости работи . Нали скачехте по площадите , сега що не скачате . Чуждата реалност няма нищо общо с Демокрацията , нали така .

34

до Странджата

преди 8 години

Същите простаци са твоите герберски работодатели като БСП!За сведение-аз съм безпартиен.

33

Анонимен

преди 8 години

Боцка,дъниш се,как няма да изплющиш боба на бабата,ами това си е чиста аванта!? Но,като се уригваш на чер хайвер,как да вкараш още малко популизъм и да ядеш селски боб!?

32

Анонимен

преди 8 години

В Швейцария могат да си позволят на всеки да дават по 2 500 франка на месец на всеки човек(работещ или неработещ), но.. швейцарците го отхвърлиха това предложение. Но.... там е било друго, и е друго. Абе не е имало и колективизация, ама...

31

Анонимен

преди 8 години

ЛЕНТОРЕЗА взе и улици да открива. Важното е да се харчат пари от бюджета за командировки

30

Анонимен

преди 8 години

Другари, комунисти атакисти и депесари, ... критикуватe жената, че гласувала за Бойко ...ами нали ако гласува за вас пенсия въобще няма да има !

29

Вместо...

преди 8 години

...да ругаете бабето, посъветвайте го за кого да гласува на следващите избори, че да заживее по-добре. Но не знаете. Затуй въртите латерната на празни обороти.

28

Анонимен

преди 8 години

Ммдаа,в България самохвалството е издигнато в култ,народецът,,попива" тИлИвизора и си мисли,че светлото бъдеще е зад завоя,и така 7 години,само,че то СБ,отива при други народи(по-умни)

27

Анонимен

преди 8 години

Борисов не го интересува за хората, важно е той да се нахрани и хората около него да са добре.

26

gogo

преди 8 години

Такива тиквеници ходят да гласуват за простия ***, сега им бил празен хладилникът.....На тъпия народ това му се пада!!!