250

биба

преди 8 години

До Един българин г-не паралела който правите между валутния борд и цената на билетчето е БЕЗУМНО освен това не за дребни стотинки А НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО В ЛЪСКАВИ МЕРЦЕДЕСИ СЕ ВОЗЯТ тези който ни обясняват че няма пари БЮДЖЕТА НА ОБЩИНАТА Е 1 МИЛИАРД и 300 милиона имате ли представа колко пари са това и знаете ли къде отиват те?

249

Володя

преди 8 години

Даскалицата просто изглежда Зле, което е добре. Май Ракът я е повторил. Тя не е от София и онези 1 (един) милион Софиянци които не са гласували за нея и я проклинат всеки ден в Градският транспорт ще са щастливи да чуят новината, че е умряла.

248

Анонимен

преди 8 години

за 320И кой може да се ръсне с тази сума еднократно, откъде толкова пари на куп, алооо???? Пак фирмите ще намажат , тези, на които служителите са в движение.

247

биба

преди 8 години

До Анонимен трябваше да уточниш къде точно са мили улицата защото аз такова действие 28 г не съм ВИЖДАЛА

246

Пострадал софиянец

преди 8 години

До Анонимен 325Народа - ***. И *** да беше, щеше да бъде избрана чрез гербаджийския начин на избори.

245

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 299Кога обикновен човек е спечелил срещу мафията?! Нали "Началникът" й го хванаха, че се договаря с прокуратурата, умнико! Ако Фандъкова беше читава, нямаше тихомълком да подмине промяната в наредбата, че на 100 м от училащата не трябва да се продават алкохол и цигари. И същата нямаше да си прави еднократна пиар акция по "Виношка", че уж била разбишкала десетките заведения, които препречиха пейки и дървета. И к'во? Пак е, както искат неособено чистите, но затова пък скъпи заведения

244

Анонимен

преди 8 години

извинявайте:365/365*5/7/2

243

Анонимен

преди 8 години

Именно с картите редовните пътници пътуват на цена под 50 ст.---------------365 лв / 365*5/7 > 0.50, г-жо Фандъкова. На такива задачки пишат оценки в началното училище.

242

Протест пред Пилони

преди 8 години

Хайде на протест пред пилоните на НДК Искаме градският транспорт да бъде безплатен. Да се въведат кондуктори, които да разнасят кафе и вестници , а не да вземат пари за билетчета. Искаме тези които не искат да се включат в протеста и те да искат това - което ние искаме. Искаме си Бай Тошо - при него си беше най-добре и най-хубаво спяхме по бюрата при него. Искаме Жени Живкова - Президент и да въведе Татовото време.

241

Анонимен

преди 8 години

Моля дайте ни актуална снимка на това нещо та тя дори не прилича на човек!

240

Murla

преди 8 години

Да се маха учителката по руский. Само мрънка като котка. Нищо не зависи от тази подставена ***.Безотговорно управление!!!

239

До 303

преди 8 години

За Президент ще избираме Царя - той има работа да до-оправи народа за още 800 дни, може и да изберем чевек , който е способен да подложи хората на тотална Съсел-изация. Може и Гоцето - авджилъка ще бъде разрешен и без разрешителни.

238

Един българин

преди 8 години

Искам да добавя само още нещо: Не забравяйте, че България е във валутен борд.Изглежда много хора забравят тази тънкост и се прехласват по комунизма, колко много билетчета можело да се купят с едната пуста заплата.Ами, билетчето в София е едно от най-евтините изобщо в Европа.И при валутен борд просто няма как да се возиш в луксозен "Мерцедес" за жълти стотинки, не сте ли съгласни?Ако някой е ядосан трябва да излее яда си в друга насока: Защо заплатите в България са толкова малки?

237

Един българин

преди 8 години

Не съм фен на ГЕРБ и никога не съм бил - никога не съм гласувал за тези бандити.Обаче кметицата на София според мен е един от най-читавите хора в ГЕРБ. Прави доста неща за града, мога да дам например за тези дето най-много се прехласват по комунизма колко било по-хубаво, че по нейно време за пръв път видях цистерни да мият улиците както беше едно време.Вярно е, че градския транспорт не е на ниво, но също вярно е че отнякъде трябва да се финансира и за това трябват пари.

236

Анонимен

преди 8 години

Кого ще избираме сега за президент, Данчето падна в канала.

235

Анонимен

преди 8 години

До 293, някои взимат.

234

Анонимен

преди 8 години

До СофиенецКато е знайно, подай сигнал в прокуратурата.

233

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 293През соца всичко беше на дотации и струваше по малко от себестойността си. Затова и фалира соца три пъти.

232

Софиянец

преди 8 години

Не съм обещала цената на билета да не скачаИ ние не сме обещали да не те изритаме с шутове от поста ти.

231

Софиенец

преди 8 години

До Анонимен 279Кметицата визира наземния транспорт. Знайно е, че цегеме-то функционира като престъпна и ненаказуема структура като цяло и вход за партийна каса.Виж в Офнюз: Господарите: Шефът на ЦГМ с охрана на работа и имоти за милиони,ЦГМ купувал за 342 лв. фотоапарати, които в магазина струват 159Така че тази да не се прави на вода ненапита.