85

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАно Експерте - Германци, може да са летели на Ф-15 но само демонстрационно - от тук ти почват неточноститеДо 900км/ч Миг-29А(9-12) има превъзходство в маневреност пред Ф-16С блок36 на всички височини и има по-висока скороподемност. Над 900км/ч преимуществото е към Ф-16, обаче след 2 завой с претоварване над 8дже щеш не щеш падаш под 900км/чМиГа има нашлемен целеуказател и КОЛС (1977-1999) чак около 2000 се появиха Ф-16 с инфрачервени станции за въздушен бой и нашлемни целеуказатели

84

До 111

преди 8 години

Малко поизлъга.След освобождението Русия разполага окупационни войски които стоят 5 години тук, и ни управляват руските генерали. България плаща със злато окупацията, а генералите се изтеглят непосредствено преди съединението защото Русия е против него и очаква да има война срещу България в която не иска да ни подкрепи, поради което си изтегля офицерите стоящи начело на армията ни. Почети повечко!

83

Анонимен

преди 8 години

Тези започнаха да падат като презрели круши.А щели да ви пазят от Русия.........СМЯХ!

82

Анонимен

преди 8 години

До БобиЕксперте, сигурен съм, че си ги управлявал и двата. В интерес на истината има един германски летец, който е управлявал стотици часове и МиГ 29 и Ф 15 и Ф 16 - прочети какво казва той.

81

последно повикване

преди 8 години

До Анонимен#115Нека отгатна как се казваш тогава,щом казваш че спиш спокойно под американските фортове : Ти си Роско !?Но и ти признаваш.Все пак нямаше руски войници тука, нали. А преди нашите офицери се обучаваха в Германия. И нея ли ще поставиш до Турция и Русия които се готвят да ни прилапат.А бе я си пусни щорите ,че май много те напича до прозореца.

80

Боби

преди 8 години

Трети инцидент със САЩ самолет за денонощието. Б-52 се е върнал обратно щото нещо се е потрошило. Отлитал е към Прибалтика за учения почващи след няколко дни.

79

Боби

преди 8 години

До Анонимен 114Ф-16 пред по-старите версии на МиГ-29(които ние имаме) има само 3 предимства.1. По-лесно се управлява - тоест ти указваш на компютъра какво искаш да направи и компа подкарва самолета - компа търпи *** грешки2. Комуникация с други самолети и Ауакс (подобно нещо само РФ, Индия и Китай имат за руските самолети)3. Стъклена кабина или по-точно казано по-добро представяне на информацията което повишава ситуационната увереност на пилота. По-лесно се ориентира пилотатолкоз

78

Анонимен

преди 8 години

Нищо американско не ни трябва повече. Стигат ни колорадските бръмбари и военните бази.

77

Анонимен

преди 8 години

ха, ха, ха....Вчера тук някои американски *** умираха от кеф, как сме щели да захвърлим руските бракми и да се снабдим с това чудо на техниката - F16.(при съвместните маневри на Миг 29 от Германия и американските "асове" на F16 тези "прекрасни" самолети не са можали да спечелят нито една възхушна схватка)Доказа се, че това не е бракма, а вторични суровини.Дупе на им е яко на нашите военни, с тези ***, с които се готвят да "модернизират" армията ни.

76

патриот си ама чии

преди 8 години

до #107

75

Боби

преди 8 години

До Анонимен 108Стрелял съм в Казармата с оригинален СССР Калашников АК-47 произведен 1949 година. Яко рита по рамото. Подскача след всеки изстрел. Но това е поради характерната му форма.М-4/16 цевта и приклада са на една линия, не както при Калашника под ъгъл 15-20 градусаТова практически ги прави много точни защото не подскачат, но за това имат характерните огромни Мушка и мерник направен в формата на ръкохватка за носене.Новите Калашници са като М-4/16 - АК стотна серия и АК-12

74

патриот си ама чии

преди 8 години

До Анонимен#103Само дето руснаците дори след руско-турската война не са оставили дори и един войник тука. Виж братята американци са побили барем четири форта тъдява, да се отбраняват от местните индианци вероятно.Ама лаф да става,викаш. Моабет , както му викате вие.

73

Анонимен

преди 8 години

Сега като скочат продажбите на лади и москвичииии....

72

Боби

преди 8 години

Плюсове и минуси на Самолетите които евентуално бихме приели на въоръжение.КонструктивноФ-16 КАПРИЗЕН ЗА ПОДДРЪЖКА, Всяко неприбрано и леко нещо по пистата влиза в двигателя и го чупи. Въздухозаборника е на метър от земята под носа на СамолетаФ-18 Класически ударен самолет - води се изтребител поради липса на истински такъв за флота на САЩДвата самолета извън авиобази не могат да опериратГрипен - създаден за да се обслужва от наборници и да се базира на автомагистрала. Има по-нов Вариант

71

Анонимен

преди 8 години

Американските самолети никога не падат. Според политически коректната фразеология те извършват неконтролиран контакт със земята. От Козяк ще ви свият сармите господа джурналисти.

70

Боби

преди 8 години

До Анонимен 49Ани ИнженереПак и отново нищо общо с действителността. И АК-47 и М-4(7,62 НАТО) първи вариант са еднакво точни и пробивни при единични изстрели, Но при автоматична стрелба поради характерната форма на Калашника подскача нагоре и наляво. АКМ излезнал 10 години по-късно има гениална добавка дулен компенсатор с неправилна форма. Ф-16(5.56 НАТО) и АК-74(5.45 мм) реално имат нищожен откат и са по-точни на автоматичен огън.Най-новите Ак стотна серия или АК-12 са вече с ЕКСТРИ

69

Анонимен

преди 8 години

Не е никак лошо. За 1 ден 2 паднали самолета. И то без да са стреляли по тях в гръб. Сега да видя какво ще пишат продажниците, които непрекъснато са приведени в кръста със задните части към САЩ. И чак мъркат от удоволствие, когато им го таковат.

68

Анонимен

преди 8 години

Онези 16 милиарда дето ги изтеглиха много сърцераздирателно и реваха, че без тях загиваме някой разбра ли за какво се похарчиха? Сега с тия пък щи ни стабилизират.

67

Боби

преди 8 години

До Анонимен 97Един Самолет Грипен комплект с наземно оборудване и ракети е около 100 000 000 евро 8 единични и 2 двуместни което е минимума прави милиард. и 250 милиона за кораб който ще е клас или лека Фрегата или *** - разликата е в мореходността и автономиятаИзобщо ако стане евала

66

Анонимен

преди 8 години

97, като се имча предвид как почти всеки месец правителството дърпа заемч(ета по няколкостотин милиона, то е ясно, че единственият начин да се извадят въпросните милиард и нещо долара е с нов заем. Със заем купуваш нещо, което след това веднага пращаш на вторрични:)))). Радвайте се:)