35

Анонимен

преди 8 години

Платената любов съществува откакто свят светува, просто трябва да се регламентира, иначе всички тия момичета ще подхранват организираната престъпност и корупцията

34

До 38

преди 8 години

Това беше ирония, глупи. Абсурдното звучи, нали? Ама нали искате легализация, то не е ли точно това, а? И не съм ти чиче, жена съм и ми се изправят косите от отношението ви към нас, заради няколко сбъркани лалета с неизяснен етнически произход всички трябва да ни обиждате? И защо да се легализира? За да може утре сестрите/ жените/дъщерите ви да упражняват тая професия? Вие ще им станете меринджеи, ще им водите приятели и колеги ли?! Ако жена ви е адвокат, нямаше ли същото да правите?Ми професия!

33

1

преди 8 години

Не виждам защо да легализираме пошлостта?Това няма да доведе до нищо хубаво точно обратното. А тези които агитират за легализация, ако дъщерите им станат легални *** как ли ще се чувстват?

32

Анонимен

преди 8 години

Само да ви светна, че думата "проституция" не произлиза от български, и в нашия език такава дума няма. И далеч не във всяка култура е съществувала, а най-вече във завоевателните империи, защото държат огромни войски за дълго време мобилизирани и трябва да им осигурят обслужване, принуждавайки местни жени да го правят. в католическите общности свещениците не се женят и е абсурд да допуснат премахването и, те самите какво ще правят? Така дават пример и на обществата си. Но нашето не е католическо

31

Анонимен

преди 8 години

""Легализирайте я, за да можем хем да ги бием, хем да си регистрират дейността като ЕООД, а сводниците, полицаите и докторите-да са на заплата при тях по трудов договор, хем да си плащат и данъци на държавата.""..............не си у ред чиче ... ти си от морализаторите с мръсни фантазии ... ти си по-вреден от сводник и полицаи взети заедно.

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 34 Ти министър в министерството по проституцията ли се гласиш да ставаш?

29

Анонимен

преди 8 години

Тъй, дотук в коментарите: 1. На жените им харесва да ги бият и насилват. 2.Легализирайте прос..., за да ги бием и насилваме легално 3. Легализирайте я, за да можем хем да ги бием, хем да си регистрират дейността като ЕООД, а сводниците, полицаите и докторите-да са на заплата при тях по трудов договор, хем да си плащат и данъци на държавата. 4. На една прос.. колко клиенти се падат, а не сте ли вие клиентите? Ама тя лоша, а вий сте много убави. Понеже си плащате. Мдаам.

28

дедо гоше

преди 8 години

'Любов ли бе да го опишеш...'

27

Анонимен

преди 8 години

проституция винаги е имало, винаги и ще има, ако нещата се вкарат в законови рамки - всеки ще знае какви са правата и задълженията му и парите вместо в мутри и корумпирани полицаи ще отиват в бюджета.секса все още е табу за българина ... нещо мръсно, срамно, тука го сравняват дори с убийство.

26

бекапеонанис

преди 8 години

В България няма проституция и корупция,премиера каза

25

Анонимен

преди 8 години

Стокхолмски синдром.

24

Dido

преди 8 години

Защо трябва да гърми тая новина навсякъде, че и по телевизиите ? Защо ни занимавате с поредния *** в държавата ? И какво излиза - тя била жертва.... еми жертва е, като се е хванала по тоя път. Ако си беше стояла кротко вкъщи, не вярвам ДЕБЕЛИЯ да и беше почукал на вратата, нали ?!После била жертва.... Като започнат да мислят преди да раждат и после да се чудят какво да правят децата и как да ги хранят, може и да хванат по правия път.... Да се спасява както може!

23

Анонимен

преди 8 години

Казва се Стокхолмски синдром..

22

411

преди 8 години

Между другото, започна новия game of thrones. Случайност?!

21

Горан

преди 8 години

Хубаво би било тия сводниците... като ги опандизят, ама така хубаво да им се израдват дъртите пандизчии, та да знаят от първо лице, как се заработват парите от техните труженички. Така де! То може и така да се случва в крайна сметка.

20

Анонимен 23

преди 8 години

До АнонименТака е ама пак не е много сигурно щото хората с пари често си сменят жените с по-млади и тия остават гладни мишки. Познавам няколко такива "хрътки" :)

19

младенч

преди 8 години

От статията разбрах че баш проблема станал като се появил Марто и почнал да и прибира парите иначе допреди това, докато простутуирала, си живяла добър живот.

18

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 23Хитрите си намират гаджета бизнесмени и си уреждат живота.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 19Ми да легализираме и убийствата, а? То каква полза от закони тогава?

16

Анонимен

преди 8 години

Ми тя много хитра тая да им изкарва парите. Що си мислят че като са *** ще забогатеят не знам. Само така ще си хранят някой "Марто-дебелия" и това ще е.