47

кръстоносец

преди 8 години

Сняг се сипе на парцали. Летищата са затворени поради опасност от инциденти. Поблетите към Нигерия Колумбия и Мексико са отменени.Вън облак е скрил слънцето. Вълна от Свински грип вилнее в Израел.Наркотиците са Смърт.Айде бе няма ли да спират най-после ядрената централа в Козлодуй? Чиста бомба си е.Атаката на комарите е ужасна. Трябва да се пръска около язовирите.Снощи си пържих месо от домашно отгледано прасе.ФБР+ ЦРУ+ КГБ+ МУСАД+ ИДИЛ...и т.н.:) = Вечна Дружба

46

присмял се щърбел на

преди 8 години

А защо не покажете списъка от думите замествани със звездички от програмата на днес-бг. Ако ги сравним с думите на фбр може да се окаже че вие от днес-бг сте жалки.

45

Анонимен

преди 8 години

Фбр свински снежен инцидент в мексико. Сигурно сега ще изпаднат с ужас от това изречение )

44

у

преди 8 години

и отделни срички като цв. цв. ли да не пишем..

43

Анонимен

преди 8 години

Днес навсякъде е пълно с феберасти.

42

por

преди 8 години

шльокавица детектва ли?

41

Шаран БГ

преди 8 години

Няма страшно! У нашенско е по-опасно да дадеш обява, че продаваш шльокавица и... И да ти дойдат на гости митничари! Върви доказвай, че тя ти е от "татово"време. Той и казанджията умря. Абе умряла работа.....Има и подвеждащи обяви на "наши" хора... Така че .... умната дъртаци! Тъй ще си измрете, без да добавите и лев на "огромната "пенсия. Можете да мечтаете, че ще посетите всеки град във света -- дори и .... областния.....

40

Американ

преди 8 години

До Анонимен 52:По-полечка, че ще получиш някой инфаркт или инсулт и после 'мариканците ще сме ти виновни, че нямаш стотинки за лечение.

39

Анонимен

преди 8 години

За какво са тия заклинания, след като ползвате техния софтуер и съответно Фейсбука. После се редуват приказки за майката, лелята и не знам коя още от родата.

38

Мачо

преди 8 години

Тука, в Мексико, като падне сняг, ядем домашно отгледно свинско и лющим облаци! Грипна вълна да хване ФБРто!

37

Анонимен

преди 8 години

Чумата да ги тръшне цялото ФБР и спецслужбите им.

36

Анонимен

преди 8 години

думата ''Майка'' фигурира ли като ключова в тоя списък

35

Само ми е чудно

преди 8 години

Само ми е чудно ами ако напишете ФБР, ФСБ (Федерална служба за безопастност, бившето КГБ), МОСАД, МИ7 и т.н. и всички като ми вдигнат мерника има ли шанс докато стрелят да се улучат и те помежду си. И при всичката тази информация която се генерира редовно как решават кой е опасен или виновен за нещо при положение че много често специалните служби си сътрудничат с терористите и поддържат един страх в обществото?

34

ухо над пирамидата

преди 8 години

Значи ако един сценарист се обади на продуцента се с идея за " Умирай Трайно 2" -край, овесват го на въжето!?Сценариите за филмите ,дето са 99 % екшъни интересно как ги правят, продуцират и съгласуват.Това не е само холилуд, туй е цел свят. Плюс всяка друга индустрия за забавления, като игрите например. Ми то е фул фраш в нета с хора дето виртуално правят тая планета на кюфтета. Как ли па не тия от ФеСеБе се цъклят със слушалките по осем часа работен ден и се потят като *** в турска баня.

33

Анонимен

преди 8 години

ФБР е нищоМодераторът на този сайт е Господарят на Вселената.Трие коментари и прави чисто като Мистър ПропърГледам да не го дразня.

32

Анти УШЕВ

преди 8 години

Средството за противодействи е :Влизайте редовно в порно сайтове с твърд секс.Като са на смяна топките на ушеви се подуват и гърмят,или обръщат резбата и се плющят един друг щот немат право да не гледат монитора воайорите!!

31

Анонимен

преди 8 години

Ние също следим Мария къде да я .................... ''цензурирано''

30

Анонимен

преди 8 години

Интересно как реагира тая супер-дупер система, като хората започнат да кореспондират на друг език)))

29

до 35

преди 8 години

Прав сте. ДС и СТАЗИ са като малки наивни деца пред империята с колосални разходи за следене на 7 милиарда жители на планетата. Е, не всички имат и ползват компютри и смартфони, което е по-добре за тези хора.

28

до 27 от ИТ майстор

преди 8 години

Съвременните Data Centers са страшно мощни и разполагат с Clusters и Clouds които преработват ТBytes (тера байтс) за секунда. Освен това имат интелегенцията да разпознават и сортират информация, така че само информацията засягаща сигурността на все още най-силната империя в днешно време се доставя на определни добре платени хора, които служат на империята с цел да продължат колкото може по-дълго нейното управление на света.