7

ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧИ

преди 7 години

Поради невъзможността да бъдат изплатени тези пари, Тити Папазов реши да основе нов отбор Левски. Това става възможно със съдействието на Българската федерация и държавата, които си затвориха очите и приеха документите на Левски за участие през новия сезон в Държавното първенство.По този начин се създава прецедент, защото всеки клуб, по примера на Левски, ще може да си чисти задълженията със закриване на дружеството и създаване на ново,което веднага се допуска до участие в елита.

6

циника

преди 7 години

4, че какво ти пречи да си регистрираш каквато си искаш фирма, бе? изобщо чел ли си нещо по слечая извън няколко ***.илни и нег.рамотно написани журналистически статии, че се изказваш с такъв драматизъм за случилото се?

5

Кривондел

преди 7 години

Това дружество няма нищо общо с ПФК ЦСКА - с титлите, победите, полуфиналите. Това си е едно чисто ново дружество. С нова история. Пожелаваме му успех в трупането на успехи.Между другото - купите в музея, чисто материално, са СОБСТВЕНОСТ на ЦСКА - и както е тръгнало, накрая ще се окажат на публична продан - досущ като търговската марка.

4

циника

преди 7 години

хихи, аферистите които крадяха и източваха ЦСКА и сега се опитват да го играят кредитори да поемат на Гришата да не казвам кое:)). Свърши се с изнудването на ЦСКА!

3

ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО

преди 7 години

До Анонимен НОМЕР 4Българската Федерация си затвори очите за новия ЛевскиСините с огромни задължения, клубът получи регистрация.Досегашният Левски пък ще фалира, а причината е повече от ясна огромните задължения, които клубът е натрупал през годините. Сумата е стряскаща 12 милиона лева. Те обаче остават на сметката на старото дружество.

2

a3

преди 7 години

Лиска Етрополе кога ще си плати борчовете а или тъй ще фалирате отбори и ще правите нови че да не плащате.. а тия титли тряя да ги фърлят в ***. Това не е ЦСКА а Лиска Етрополе от стадион Чавдар 2016.

1

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХА-честито на прасчовците-вече са фенове на Цеца Латексова(Етрополе)'2016.Направо да си назначат Лупи за председател-те розовите и без това си го обичат...Хахаха-***.