15

Габриел

преди 7 години

Пеевски с колко може да отслабне?

14

Анонимен

преди 7 години

В 15:40, когато бабата отново се обадила да чуе внучката си, девойката говорила вече леко замаяно. Ташкена Костова каза пред журналисти, че момичето лъже в показанията си. Като пример тя посочи следното на 16 януари, когато е станал инцидентът, тя е дала показания, с които е обяснила подробно как Евстатиев я е доближил, как проникнал в нея.

13

Анонимен

преди 7 години

Трима лекари един след друг установиха, че момичето не е било девствено, когато е осъществявало полов акт с Иван Евстатиев. Имало е такъв акт, но той е бил съвсем доброволен каза адвокатката му Ташкена Колчева. В съда стана ясно, че в деня на инцидента през януари, когато 16-годишната Ирена е била в стаята на Евстатиев, баба й й е звъннала в 14:30 чака и момичето е говорило съвсем адекватно.

12

Анонимен

преди 7 години

К.. оправя, К.. разваля !

11

Анонимен

преди 7 години

Ало ташакенова ако това се беше случило на дъщеркати така ли щеше да го защитаваш? Или за пари викаш ше продадеш и щерка си и майка си?? Дева и адвокатката!

10

Бай Драган

преди 7 години

Този мерзавец освен, че е социалист е и русофил.

9

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя ако беше селския *** и я беше хванал палавата мома, вързал в гората, пребил, нае*ал и зае*ал ,или пък направо закопал, щяха да го пуснат още на втората седмица, ама щом е русофил, поканил я е в хотел, почерпил я с водка и правил либоф, според *** трябва да бъде веднага обесен на първия стълб.Да ви имам логиката.момата е била с навършени 16 години, съвсем съзнателно се е качила в хотелската му стая, съвсем съзнателно изпила половин кило водка, не е била девствена, както лъжеше, досърбяла я сливата, това не е престъпление, ей! Съсипахте го тоя човек! заради едно тъпо к**ве и прос

8

доктор ковачев

преди 7 години

Ареста да не е само за дебелаци?

7

Анонимен

преди 7 години

Морално укорима постъпка, да, но едва ли не ще го линчуват човека. Аз пък от началото на цялата гнусна история не спирам да се питам това момиче какви съвети е искала в хотела и в хотелската стая по-точно?! За бъдещето си, за висшето до образование? На тази възраст? Това майката впоследствие ли го измисли? И изобщо не мога да си представя как така изведнъж този човек се оказа най-големият престъпник в милата ни Родина.

6

Анонимен

преди 7 години

това е даже добре за здравословното му състояние, в предишния си вид е бил с наднормено тегло и предразположен към сърдечно-съдови заболявания, сега е с нормално тегло и следователно рискът е по-малък. нека постои още малко в ареста и да похленчи. щом е извършил престъпление ще си носи последствията.

5

Анонимен

преди 7 години

Га яди кифтета не рева, а сега реве, че е отслабнал. В затвора кифтете на корем няма. Достатъчно е взел от живота докато е бил на високи позиции - ядене, пиене, е---е и още много неща, за които нормалния, обикновение човек дори не си представя.

4

Няма значение

преди 7 години

До 1! А той не съсипа ли живота на това момиче???

3

Ленко

преди 7 години

Евалата Ванка, след някой месец ще можеш пак да забиваш девствени мацки по морето с тоя ти младежки вид. Брао баце супер си пич. нас партията до век ни пази

2

Анонимен

преди 7 години

Защо не питат малката к*ва какво е правила там в хотелската стая?!!! на 16 вече хората имат ясна представа за доста неща!

1

Анонимен

преди 7 години

Че той направо заби в земята всички псевдо фитнес треньори с това си постижение. Да не казвам и някой експерти по диетика, че ще стане доста грубо.