11

n

преди 8 години

До Анонименважи за всичко + метрото

10

Руди

преди 8 години

До Анонимен 7Глупак

9

аа1830

преди 8 години

Във Виена - годишна карта 365 Евро, билет за едно пътуване 2,20 Евро, минимална заплата около 1000,- Евро! Така че аре стига сте мрънкали, ами си купувайте карти като нормалните хора в нормалните държави, което е и целта на СО. И въпреки многобройните безумия в градския транспорт, това е стъпка в правилната посока!

8

родоотстъпник

преди 8 години

Не купувайте билети за градския, купувайте билети за Терминал 2!!!! Еднопосочни! Революция от бг.народа няма да стане, ясно е вече, надеждата е в задружните малцинства от ромски произод, но те са още малобройни!!

7

Анонимен

преди 8 години

Няма как 500 годишното робство си е казало думата. Трябва да минат поне 10 поколения за да умре робската душа. Никога няма да дам 365 лв. на селенжърите. Днес си палнах дизеларата и очадих софията! Заредих си на 1 лв. дизелче и вместо да се бутам в тарапаната и да дишам смръднята на селенжърите си пътувах като бял човек. За тези 365 лв. ще си заредя 365 литра нафтичка. Не от мутренските бензиностанции разбира се!

6

Анонимен

преди 8 години

Идат избори и требат паре ще ги опухат а след изборите ще кажат че е време и картите да поскъпнат.

5

Анонимен

преди 8 години

Най-големият хит са билетчета под формата на спрей, вярно ли е това?

4

Анонимен

преди 8 години

Па 1,60 скъпо ли ви се вижда бе *** , маре вие искате направо без пари да пътувате, и намалението от 500 на 300 и няколко е много щедро даже.

3

Анонимен

преди 8 години

*** ***. Точно това беше целта, ударно да съберат пари. Вместо да се редят на касите да ходят да дюдюкат на кметицата под прозореца че ги обира. Но с прости хора това е положението.

2

Анонимен

преди 8 години

Toва ако беше станало в Гърция Атина сега щеше да гори. Тука раята с 500-годишен стаж се реди пред касите

1

Анонимен

преди 8 години

Това е лъжа и платена статия, за да се лъжат хората да купуват картите на ЦГМ! Аз не видях да има някой! Карайте си колите, карайте колело,,,, но за Бога, братя, не пътувайте с грАДския транспорт!