94

Русия

преди 8 години

Така ли се пише за Гьобелс ?"После се протегна и го погали с две ръце майчински по лицето." тука сякаш директиви ви се пускат !

93

БАБА КУНА

преди 8 години

БОЖЕ ТИКВЕНАТА ПРОСТОТИЯ НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН.

92

Мунчо

преди 8 години

Баба Цеца сигурно си е мислила : "Бойко, Бойко , защо не бях по - млада и по - силна ,за да те удуша, сине мой!"

91

дебел депутат

преди 8 години

160лв пенсия с 37 г. трудов стаж не ви ли стига?

90

Селянин

преди 8 години

До Странджата - смени си псевдонима, простако ниеден. Защо вдигаш кокалите на бореца за свобода, *** такава. Макар и само герой от книгата мърсиш му името!

89

Kit Chelin

преди 8 години

Само лъжи, манипулации и популизъм. Прочетете обещанията му от 2010 г. и от преди година. Готова магистрала през Кресненското дефиле 2014 г., магистрала Хемус до Ловеч 2015 г. Струма и Марица напълно реализирани., ще върне българите от чужбина до 3 г. Боже, има ли още будали да му вярват? Не е построил и 1 км. магистрала извън София от проектирането до акт за приемане. Само полагане на асфалт и големи приказки. И огромни заеми, които ще връщаме всички след 2020 г. За корупцията да не говорим.

88

Пацко

преди 8 години

До До СтранджатаЕй мишок, лесно плямпащ от Канада! Що не се върнеш тука при нас да те видя каква песен ще запееш. И ти като оня маймун от Германия само акъли давате!

87

56

преди 8 години

А ИМАШЕ ЕДИН, КОЙТО СЕ НАЗОВАВАШЕ НЕВИДИМИЯ И ВСЕ СЕ ПРОМЪКВАШЕ ПРЕЗ АВАРИЙНИТЕ ИЗХОДИ.

86

РВ

преди 8 години

Ще се разплача! Колко трогателно! Баба Цеца пробила през кордона да прегърне царя слънце! Боб чорбица да го почерпи, че царя слънце е направил толкова добри дела за нея! И асфалт им положи, и сега ще и вдигне пенсията със цели 80 лева и ще настъпи благоденствие А баба Цеца ! Хвала кралю слънце, ваше величество ! Хлъц,хлъц...

85

101

преди 8 години

СТРАНДЖАТА, Когато стане 18.30 ще стоиш мирно и ще чакаш сестрата да дойде да ти даде хапчетата! Ясно ли е!Или да пращам санитарите?????

84

cat

преди 8 години

Само не казахте какво й е отговорил господина..

83

заблуден

преди 8 години

До жороИма, има и те ни управляват още, само че замениха Москвичите с мерцедеци. Но психологията им на вождове и недосегаеми от закона остана. Доказателството е икономиката. Дошли да правят икономика, а тя по зле от социалистическата. Колкото я изградиха тогава, толкова и сега с тази психология - трудно.

82

Анонимен

преди 8 години

бойко марионетката

81

Машала

преди 8 години

Бабо, куку! Боко не прото няма да вдигне пенсията той ти откраде и последните левчета от чантата... Шлчпкай си го по бузките.

80

Анонимен

преди 8 години

СЛАВА НА ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ И МЪДРИЯ ВОЖД БОЙКО.ДА ЖИВЕЕ ДРУЖБАТА НИ С ВЕЛИКИЯ АМЕРИКАНСКИ ( И АФРОАМЕРИКАНСКИ) народ и "Америка за България"

79

жоро

преди 8 години

Е нема вече рубли предатели , няма и москвичи , няма и партийни секретари - *** !!! Който ги иска, има ги все още в Русия и Сев. Корея !!!! Успех .....

78

Анонимен

преди 8 години

Комунистката баба Цеца е по-голям тарикат и от Тиквата. Свикнала цял живот да лежи по гръб и да я носят на ръце, та иска ли, иска...

77

аноним

преди 8 години

След като Бойко вкара Путин в нокаут с енергиййните проекти , пари за пенсии ще има !!! Въпросът е дали да се вдигат на комунисти и атакисти - национални изменници !!! Може и референдум да направим , не може да храниш куче ,а то да те лае !!! Въпреки ,че кучето е по свестно от комунист !!!!!

76

Анонимен

преди 8 години

Същий Тато , мутрата няма равен в демагогията и манипулацията, същинский диктатор равен на Сталин , Ким Чен Ун,те така обичат да се снимат с деца и възрастни хора. Този демагог унищожава държавата. Прави се на десен и демократ а е точно обратното,той е защитник но олигарсите и мафиоти. Лично мутрата обеща че няма да допусне в България да бъдат съдени корумпирани политици и мафиоти както става в Румъния. Правете си сами изводите.

75

армеец

преди 8 години

Ти блокиран Дневник си по уплашен от Путин !!! Смърдиш на предател ,та не се траеш !!!