236

Анонимен

преди 8 години

Центърът за градска мобилност е купувал фотоапарати на стойност 342 лв. при условие, че в магазините същите модели са се продавали по 159 лв. Искам да знам защо и къде е отишла разликата (в чий джоб)?----------В джоба на магазина от където са купени!

235

Анонимен

преди 8 години

Като Ви чета коментарите ми се реве... Маса *** народ. Едните викат, какво ни занимавате, другите викат ми не го ползвай и накеая как седи въпроса с валутата... Аман от ваща логика желязна. Ми не го четете, като не искате да Ви занимават! Второ ще позвам, каквото си искам,ама що *** го ползва без пари?!? Българина балък ли е, М? И трето какво значение има как е в чужбина цената, какъв курс е еврото, като вие сте в България?!?

234

Анонимен

преди 8 години

Аз просто спирам да плащам ... останалото са празни приказки.

233

Анонимен

преди 8 години

Който се чувства овца, която да бъде постоянно стригана, доена и накрая заклана нека им плаща билетчетата.

232

HAVOC

преди 8 години

До Аре малкоПроверих и заплатите, но за щастие билетчето за еднократно пътуване не определя заплатата. В Париж средната заплата е около 2.200 евро, но в същото време наема е между 777 и 1100 евро за ЕДНОСТАЕН апартамент в центъра или в покрайнините, с около 170 евро за консумативи. И колко голяма е разликата с нашата реалност?

231

Аре малко

преди 8 години

До :)Изобщо откъде ги извади тия логики къде го чу.каш то къде се пука. Ей тва тролската мисъл е голямо нещо!Какво общо има какъв формат билет, лук, краставици или какъвто и да е продукт купуваш с това как е коректно да се конвертира валутата спрямо това какви пари взима населението. И какво си се запънал с тия ГОЛЕМИ БУКВИ все едно си много прав и аргументатиран.Много ви е изгодно да обръщате лева в евро но не ви влезе в тъ.пите тикви че тва е колкото нелепо толкова и непоказателно!

230

Прогноза

преди 8 години

Лицево-челюстния травматизъм при контрольорския състав ще се увеличи драстично, а приходите от продажба на билети ще намалеят осезателно.

229

HAVOC

преди 8 години

До :)Всъщност съм взимал информацията за еднократен билет. Влязох в сайтовете на градската мобилност на всеки град. Освен Лондон защото там системата е много специфична, което до някаква степен важи и за Белград и Мадрид.

228

Анонимен

преди 8 години

Нормалният гражданин в нормална държава, който има някакво достойнство не мрънка, не се жалва и не се плюнчи по сайтовете - той просто спира да плаща.

227

:)

преди 8 години

До Аре малкоПовечето от цените които Havoc е написал за за големите страпове от билети т.е нашите 10ки Следователно е коректно да се напише цената 1.20 лв или 0.60 Е.Искате реални цифри за ЕДНОКРАТНИ БИЛЕТИ2.70 евро - мюнхен т.е 5.20 лв2.30 евро - Виена т.е 4.60 лв2.20 евро - Барселона т.е 4.40 лв

226

Анонимен

преди 8 години

До 278Реват, че вече не може на аванта и трябва въобще да плащат.

225

Анонимен

преди 8 години

Досега софиянци пътуваха гратис, за какво реват ?

224

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не живея в София и не ми пука за цената на билетчето.Оревахте орталъка с това билетче!Айде, въз!

223

Абе!

преди 8 години

Абе, като ви е скъпо, не го ползвайте, бе!Има толкова много алтернативи на гр. транспорт.

222

:-D

преди 8 години

Авторът очевидно и по негови думи няма нужда да се вози в градския транспорт.Какъв му е проблемът тогава?!?И въобще, ЗА КАКЪВ *** ЗАНИМАВАТЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА С ЦЕНАТА НА СОФИЙСКИТЕ БИЛЕТЧЕТА?!?Като не ви харесва, сменете си и кмета, и съветана следващите избори! Съдейки по резултатите от предните, тези не харесват само на автора на това писание.

221

:-D

преди 8 години

Аааа! Разбрах.Софиянци ползвали градския транспорт заради екологията. Ясно.

220

Анонимен

преди 8 години

Малкото камъче, което ще преобърне колата на ГЕРБ, се нарича билетче!

219

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 270Да си дошъл да ги лустрираме. Ние се опитахме, не можхме. Това е БГ народа. Всеки 4-ти възрастен беше партиец. Сложи и семействата им и тогава ще ти светне. БГ-то е продажник. Тогава БКП, сга ГЕРБ.

218

Аре малко

преди 8 години

До HAVOCНе знам по твойте груби сметки как е, но на мен пък ми се отдават тия работи та нека го усложним малко: 1. Не обръщай левовете в евро - в задачата не се пита колко би струвало на европейските туристи2. Ако вземем 1.60 (валута) за еднократно возене излиза ако не колкото в богатите европейски столици то може би и една идея по неизгодно3. Тъй като виждам че си по статистиките извади сега една статистика и за средната заплата в тези столици и ги сравни Другия път без груби сметки :)

217

Анонимен

преди 8 години

На който му е скъп билета да хваща байка или да си купува карта за цял месец.Аман от мрънкалници!!!