9

Анонимен

преди 8 години

Абе събрали са се 15 банални муцуни и си въртят някви предавания, някви формати само за тях си, а май никой повече не ги гледа.

8

Балто

преди 8 години

Тоя на снимката не беше ли някакъв оперен певец?

7

Tina

преди 8 години

Въпрос:"Вярно ли е, че след включването ти във формата много жени са започнали да ти налитат?"Калин: "Това лошо ли е?"...Фантастичен Калин! Поздравления за победата!За почитателите на Поли: Калин го каза:"Не на всяка цена. Това е шоу за забавление." Това е шоу за имитации: Калин и Геро се справиха с тази задача - имитираха и грабнаха публиката.Поли се "пренави".Тя е перфекционист. Донесе ни много радост в Евровизия. Но това е друг тип шоу. Дори не е шоу за състезателен хъс...

6

Пешо острилката

преди 8 години

До Гошо ъгъла. Не си сменяй ника - много то отива.

5

Анонимен

преди 8 години

Първото място беше за Поли - безупречна от началото до края.

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

От това...шоу,само ме кефеше Рачков.Не се спря да се прави на...шут и то много успешно.Хванал съм се на бас за 100 лева,че скоро от напън ще пръдне в...ефир.Колкото до участниците,Калин и Орлин бяха на...кантар за първото място,но Орлин бе умишлено подценен;пробутаха Геро и Поли по-напред.

3

Анонимен

преди 8 години

Недоразумението Рачков, подкрепян от Зуек-а опорочават шоуто. Форматът е за актьорите, които се превъплъщават в различни роли, а тези двама жалки клоуна си мислят, че са център на вечерта. С плосък хумор, *** скечове - просто чалга - та дрътка, "братче", както казва Митко - Голямата глава.

2

Анонимен

преди 8 години

Отвличане на фниманието на митряла докато се заформят далаверките?

1

дедо Мацо

преди 8 години

голема новина, нема що