41

Анонимен

преди 7 години

аз никога няма да слугувам на америка и американците

40

Анонимен

преди 7 години

България се нуждае спешно от родолюбиви българи

39

Анонимен

преди 7 години

Само не ми давайте за пример Англия ( бридагирите живеят като кучета в каравани) нито Сащ (бачкаш като роб за да можеш да си избиеш парите които си дал да заминеш. Ако тук живееш в каравана и бачкаш като роб ще имате да мрънкате че се отнасят с вас като животни.

38

Марсианеца

преди 7 години

До ПО С 1000 паунда се живее във Великоибритания, на месец това са ти достатъчни пари за да живееш нормално . Също така си мисля че ти не си бил там и коментираш без да знаеш как е ситуацията . Ако сте двама още по добре , нещата ще са ок .

37

Анонимен

преди 7 години

Ако се намерят работливи младежи, защо да не се възроди. :) Вместо да ходят по фургоните като кучета в англия, по-добре в българия. Дано да им плащат добре.

36

сс

преди 7 години

Живота се живее за опита, преживяванията миговете на щастие, радост, мъка, човек трябва да изпита всички чуства по време на съществуването си. тези който казват че не могат и не искат да направят нещо са духовно ограничени...

35

Анонимен

преди 7 години

ходете на бригада при некое бившо *** или мутра или на БАМ - байкало-амурската- магистрала! ура, другари! комунисти напред! да живее БКП! Вечна дружба с братския савецки са'юз!

34

до 35

преди 7 години

Така е, малко хора в България знаят че висше образование САЩ (магистър) излиза между 350 и 500 хил.долара.Дакато в УНСС същото може да получиш за 300 евро и едно прасе, както пееха ЪПСУРТ.Затова в САЩ не признават дипломи от България (с много малко изключения).

33

ПО

преди 7 години

До Марсианеца1000 ПАУНДА НА МЕСЕЦ!АМИ ТОВА ЗА ВЕЛИКАТА БРИТАНИЯ СА СИ НЕ ЖЪЛТИ СТОТИНКИ , А ЖЪЛТИ ПЕСЪЧИНКИ!ПО-ДОБРЕ ДА СИ СЛУГА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ,НАЛИ?!Я СЕ ОПИТАЙ С ТИЯ ПАРИ ДА ЖИВЕЕШ ТАМ 9 МВЕСЕЗА!

32

Анонимен

преди 7 години

До Пешкоедин приятел пита дали ше му платят достатъчно рубли за мерцедес Цкласа от бригадите. или пак комсомолския секретар ще награби некоя от бригадирките, а после у ведомостта ще е с най висок добив

31

до 30

преди 7 години

Американските студенти не ходят на бридагади, но по-голямата част от тях работят за да си плащат образованието. В повечето универсистети в САЩ семестър струва между 12 и 20 000 $, а не като в измислените български университети 300-400 лв. Тук семестър от 1 500 лв се смята за скъп. Помисли малко преди да пишеш глупости.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименБил съм на бригада в САЩ и имах много американски колеги (тамошни студенти), които поработваха лятото. Да работиш лятната ваканция далеч не е патент за студентите от бедните страни.

29

Пешко

преди 7 години

Ще се върнат и още как - у фейса е пълно с носталгици по бригадите едно време, сигурен съм, че поемат на мига към щайгите и касетките за без пари разбира се и с песен

28

Марсианеца

преди 7 години

Хора вземете и влезте в 21 век . Няма кой да блъска по полето за жълти стинки

27

Анонимен

преди 7 години

До АнонименМиналата година се вълнах от бригада в САЩ - Синсинати, Охайо. За 3 +1 месеца си донесох нов лаптоп, нов смартфон, цял куфар дрехи, спестени 2 800 $ и обиколих и видях половината щати.Защо американските студетни не ходят на бригади в САЩ да си спестят 2 800 долара и да си купят айфони и куфари с дрехи ами чак от България идват на бригада. Мързеливи ли са американскти студенти - тогава да не се оплакват, че са бедни и нямат пари за айфони и за дрехи.

26

Марсианеца

преди 7 години

миналата година си дойдох от там с 8800 паунда за девет месеца спестени пари в джоба . Обмених ги на 2.75 лева . Мисля че бяха 24 и 400 лева . Кога ще изкарам толкова кинти на нашата бригада ? Ами то това е един апартамент в провинцията

25

анонимен

преди 7 години

Защо така ,бе дами и господа,демократи?Нали оплювахте режима на Т.Живков,че било експлоатация на детския труд.Сега що искате да се възроди бригадирското движение,а?Ама не сте били против хубавите неща?Ами защо разрушихте заводите и фабриките,защо унищожихте селското стопанство,а?Сега не заслужавате детска работна ръка.Да идва Ф.Димитров,С.Ганев и всички други,виновни за разорената ни държава.

24

Анонимен

преди 7 години

Кой ще ви работи за без пари ? Стегнете се, не сме 75-та година.

23

Марсианеца

преди 7 години

Да не съм луд да ходя в България на бригада , като мога да отида в Англия за пет пъти повече пари

22

Анонимен

преди 7 години

Миналата година се вълнах от бригада в САЩ - Синсинати, Охайо. За 3 +1 месеца си донесох нов лаптоп, нов смартфон, цял куфар дрехи, спестени 2 800 $ и обиколих и видях половината щати.Кога това нещо ще стане в мутренския кнеф БГ ?Излезте да видите как живеят хората и как са си уредили живота.