80

Път

преди 8 години

Нормално. От сряда повишават безоснователно билетите за градския транспорт. Газа ли се повиши, тока ли се повиши, бензина ли се повиши с 80%, та да ги увеличават с 80%. Значи наритване, спрей, бокс, масаж, таекуон-до.До означава Път. Значи Софийска мобилност да си хващат пътя към затвора.

79

Анонимен

преди 8 години

Мирише на политика. На фона на протестите против цените на билетчето, некъв вади спрей за 30лв и пръска наред. Да ме извинявате, ама тоя просто има за цел да влезе в новините.

78

Анонимен

преди 8 години

До Ами какще си купя билет за две спирки за 20 стотинки? по 10 ст. на спирка? Питах на гишето колко струва билет за 3 спирки и ми казаха, че няма такъв. Ами аз нямам нужда да пътувам например със 102 от Овча купел до Студентски град за 1.60, а само от Стрелбище до Семинарията.-----------------------------------------------------То, ако има билетче за една спирка, цената на билетчето от начална до крайна дистанция ще трябва да скочи двойно, понеже почти никой не пътува от началото до края.

77

глупости,

преди 8 години

Има 20лв за спрей който е издумкал, ама немал 1.6лв за билет :) На бас, че е завършил вишУ по икономика :)

76

Ами как

преди 8 години

ще си купя билет за две спирки за 20 стотинки? по 10 ст. на спирка? Питах на гишето колко струва билет за 3 спирки и ми казаха, че няма такъв. Ами аз нямам нужда да пътувам например със 102 от Овча купел до Студентски град за 1.60, а само от Стрелбище до Семинарията.

75

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

От първи по рейсовете ще става страшно, тая подигравка няма как да продължава, няма да допуснем тая мафия да съдира по пет кожи от нас ! Съветвам контрольорите от първи да не ходят на работа. Да ходят да проверяват за билети МАФИОТИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ ОБЩИНАТА дето гласуваха този грозен грабеж над хората !

74

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧовек, ти къде живееш, че защитаваш "невинните" контрольори. В структурите столичния адски транспорт невинни няма.

73

ефекта на боклука

преди 8 години

Освен ,че се увеличават продажбите на спрейове за защита,аптеките също ще отчетат повишени продажби на средства за обработка на рани ,и счупени крайници.накрая ще видим как ще завърши надлъгването между властта и народа

72

Хейтър Тролев

преди 8 години

Преди години пътувахме от летището за центъра , дупчих билет за мен и друг за майка ми. Идва контролата:"За двете чанти не сте дупчили ,слез на следващата спирка ще викаме полиция" Питам го защо? Ами ще те глобяваме ,по 5лв забилет. -На ти 10лв и не ме занимавайте. - А не. Слизаш и тогава. Та слязахме и пристигнаха още 2-3-*** с явната нагласа за бой ,казвам да ни дава билетите и да взима парите , ама той вече не ще да ни даде билети а глобата по 10лв на калпак. Та големи приключения бяха

71

Анонимен

преди 8 години

Д А И З Ч И С *** Б Ъ Л Г А Р И Я З А Е Д И Н Д Е ННа коя дата ще се чисти *** от общината, и кога *** в парламента.

70

Анонимен

преди 8 години

102 - На всяко действие - противодействие. И сигурно няма да ти е приятно. Арест. 300 лв. минимум за адвокат, регистрация - после като напръскат някого първо тебе ще търсят.Ще те показват по телевизиите с качулкаВъобще камара неприятни изживявания. по-добра плати си като поп. Впрочем всички ще плащаме като попове - всяко чудо за три дни, най-голямото за неделя.

69

Анонимен

преди 8 години

ДОКОГА ЩЕ РАБОТИМ, ЗА ДА ДОТИРАМЕ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ В СОФИЯ? НЕКА КОЙТО СЕ ВОЗИ ДА СИ ПЛАЩА РЕАЛНАТА ЦЕНА. ПЪК И ПО-ЗДРАВОСЛОВНО Е С КОЛЕЛО ИЛИ ПЕШ, КАТО ГЛЕДАМ ПО УЛИЩАТА ЦЕЛИ СТАДА ДЕБЕЛОГ ЪЗИ, ХИЛЯДИ ТОНОВЕ НЕНУЖНА МАС.

68

Анонимен

преди 8 години

Щерьо, особено ако бият тебе

67

Анонимен

преди 8 години

ПЪТНИК ЗАСНЕЛ ВСИЧКО С ТЕЛЕФОНА СИ, ТАКА ЧЕ ПСИХОТО ЩЕ ГО НАМЕРЯТ.Какво са виновни КОНТРОЛЬОРИТЕ? Те така си вадят хляба - пратили ги с такава задача, вършат. ВИНОВНИ СА ЗУРЛИТЕ В ОБЩИНАТА.

66

До 101 Шоп

преди 8 години

Камери няма да сложат, защото ще се види и как действат контрольорите, а те почти всичките плачат за съд.

65

Анонимен

преди 8 години

Като начало е добре - спрей и после ги е наритал. Все пак си мисля, че можеше и повече. Те затова ходят на стада - за да тероризират жертвите.

64

Анонимен

преди 8 години

От първи юни всички трябва да сме с подобни спрейове.

63

Шоп

преди 8 години

Камери с плътно покритие, и саморазправата да се лежи ефективно. Минимум година за обикновен шамар.

62

Анонимен

преди 8 години

Малко ги е ритал ....

61

Pytnik

преди 8 години

Аз лично съм виждал и съм се карал с контрольори, които налитат на възрастни хора. Малко ги е пръскал тоя. Аман от държавни/общински мутри.