22

Шоп

преди 8 години

Хаха, на Лада *** лекинко ли и е в "мизерния сегмент под 10 хил. евро"?

21

Анонимен

преди 8 години

До Блокиран в Дневник Какво е "дача", бе ***? Дачия е името на провинция Дакия, а не подмосковната дача на дедо ти, комунистическия алкохолик...

20

Анонимен

преди 8 години

До До анонимен 11Фолксваген, Ауди, Мерцедес, Фиат, и другите, да не ги изреждам, няма да си дадат лесно пазарите.------------------А какво ще направят? Ще ми забранят да си купувам евтина кола ли? Това на снимката няма да бъде конкуренция на мерцедес и БМВ, а на малките Шкоди, Дачия и ловешките Грейт Уол.

19

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Предстои му тежка битка в мизерния сегмент под 10 хил евро, където са дача, всичките южнокорейски и китайски полуколи. Да не говорим, че най-вероятно има и хубави коли като форд на тия цени.

18

Анонимен

преди 8 години

До До анонимен 11Украйна е извън Евросъюза, което автоматично натоварва цената с входни мита, такси и акцизи.------------Украйна има безмитен режим с ЕС, май не си разбрал още?

17

сърп и чук чук

преди 8 години

всички другари комунисти да слязат от МЕРЦЕДЕСИТЕ И ЗАПАДНИТЕ АВТОМОБИЛИ И ДА СЕ КАЧЪТ НА ЗАЗки стига с този западен стандарт загниващият капитализъм

16

До анонимен 11

преди 8 години

Колкото ние наводнихме евро пазара с китайски джипове и малолитражки, толкова и те ще наводнят...Фолксваген, Ауди, Мерцедес, Фиат, и другите, да не ги изреждам, няма да си дадат лесно пазарите. А и Украйна е извън Евросъюза, което автоматично натоварва цената с входни мита, такси и акцизи. Справка-руманцигте, каращи с БГ регистрация, защо ли го правят????

15

Руснак

преди 8 години

Украинците удариха в Земята руснаците и авто-недоразумението им - Лада. ЗАЗ по-красив, много по-мощен и притежава стандарта Euro-6. Украи----------Дааааа, надминахте вече Мерцедес в Европа по виртуални продажби. Лада има над 7 модела и експорт в над 40 държи по света. Да не говорим за товарните им марки!

14

Професор

преди 8 години

Ние пък сме лидери в производството на политически партии. Герб, Горд, Баста, Краста и т.нт.

13

Укри и коли????

преди 8 години

Руснаците коли не се научиха да правят, но укрите са в пъти по зле. Това на снимката не прилича на автомобил. Без пари да ми го дават, не бих го взел.

12

Анонимен

преди 8 години

ЗАЗ звяра на автомобилните заводи!!!! Едно време тези урки правеха сапунерката ЗАЗ. На баира трябваше да отваряш задният капак да се охлади мотора защото беше с въздушно охлаждане и маслото в двигателя кипеше. Най смешната кошница на УРКИТЕ. Двигателят на "звяра" бяха го взели от руснаците които го ползваха за стартер на двигателя на танк. Големи зверилнице бяхя тези зазове!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Украинците удариха в Земята руснаците и авто-недоразумението им - Лада. ЗАЗ по-красив, много по-мощен и притежава стандарта Euro-6. Украинците спокойно могат да си го продават в Европа, а водкаджиите ще продължават да правят по 50-тина бройки за собствено ползване.

10

Анонимен

преди 8 години

До ЕдинНашта сила е в кючека, а не в производството...

9

ЧУДО НА ТЕХНИКАТА

преди 8 години

всички от БСП със Зазки а не с фашистки Мерцедеси

8

Един

преди 8 години

Всички се подигравате,но я ми кажете къде се произвежда български автомобил,като изключим китайските от ловеч.Ние нищо Българско нямаме,а сме тръгнали да се подиграваме на тези които произвеждат.

7

Анонимен

преди 8 години

NO VA не означаваше ли не върви на испански?

6

Анонимен

преди 8 години

5 врати, значи че за огняра ще има отделна врата.

5

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До Анонимен 1 Да те поправя... - русофили има само в България и това бг е излишно...

4

Анонимен

преди 8 години

Удариха в земята лада спорт

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Не бе бавнозагряващ. Заз е в Украйна.