13

Содом и Гомор

преди 7 години

Как се дъпжат за ръцете, мазното еврейче Оланд се хили самодоволно после във хотела ще си ударят по едно дилдо и всеки по пътя си.

12

Грух

преди 7 години

Много, много противни хора. Трябва ново понятие да се измисли за такива - меркланд (напр.: отивам да пусна един меркланд )

11

Vive la France

преди 7 години

"Името на Вердюн е символ на невъобразимата варварщина и абсурдност на войната, но също така и на уроците от нея и на френско-германското помирение", заяви МеркелАко не беше това "варварство", сега Франция нямаше да я има заради дедите ти, тъппа немска сффиньо! Французите помнят и не забравят как три пъти се опитахте да заграбите хубавите им земи! Трябваше да ви затрият след ВСВ!

10

Анонимен

преди 7 години

До demographС кого ще се биеш? С ракети? Никой няма да изпраща войници ако се стигне до война!

9

demograph

преди 7 години

С *** като плювачите тук, войната ни в кърпа вързана. Надявам се да са годни за военна служба...

8

Смях

преди 7 години

Какво представлява ЕС ????? ЕС е проект на ЦРУ от 50-те години на миналия век.... Като единствената цел е Транснациолните компании да придобият контрол над едно правителство и един парламент в ЕВРОПА !!!!! Затова никога блатото ЕС няма да се разпадне..... И тези шионистки агенти само за това ще блеят !!!!

7

Анонимен

преди 7 години

Тея нещо твърде добре се разбират. Пак са си разпределили нечии чужди блага...

6

Анонимен

преди 7 години

немското и френското джудже пеят на един глас. вие сте едни лилипути, които провалиха вярата в ЕС. марш в затвора! вашата политика е престъпление спрямо народите на Европа! историята ще ви зеклейми, марионетки жалки! вие сте срам и позор, не само за вашите нации, но и за останалите народи от общността. Бъдете проклети за измяната и щетите, които причинихте!

5

УБРЕ

преди 7 години

ОЛАНД ВЛЕЗ В САЙТА НА ДЖИХАДИСТИТЕ И ГЛЕДАЙ ДЕЦА ГОВОРЕЩИ ПЕРФЕКТЕН ФРЕНСКИ КАК СЕ ЦЕЛЯТ В МИШЕНА С ТВОЙТА МУЦУНА..И ТОГАВА МИ ГОВОРИ ЗА СОЛИДАРНОСТ.***

4

Анонимен

преди 7 години

Тая гнила *** на либерали *** е затънала до шията във фекалиите на ислямизма.

3

Анонимен

преди 7 години

"Свещеният ни дълг е вписан в опустошената земя на Вердюн. Той се свежда до няколко думи: да обичаме родината си, но да защитаваме общия си дом Европа, без който бихме били изложени на бурите на историята", заяви Оланд.А защо тогава искаш да подмениш културата , религията и населението на европа с араби и африканци ? Питам , ти Оланд , знаеш ли въобще кви ги вършиш *** либерална. Безконтролно да пълниш ЕС с напълно безполезни хора. Да даваш социални повече отколкото е заплата в БГ.

2

Анонимен

преди 7 години

Англосаксонските прасета и тяхната страст към натрупване на зелена тоалетна хартия не ни интересуват . Да живеят православните държави !

1

Tzenko

преди 7 години

Vlast Na proletariata