122

Анонимен

преди 8 години

Заплахите на Путин показват безсилието на Кремъл. Историята показва, че типично за КГБ ченгетата да са активни именно там където не са отправяни заплахи !

121

Анонимен

преди 8 години

ПРО прихваща ядрените ракети и ги унищожава на височина около 100 км, на земята не пада нищо.

120

от Калининград

преди 8 години

Чух че в Калининград се организира референдум за присъединяване към Европейския съюз по подобие на този на Крим. Тъй като решението ествествено го взимат само живеещите в съответната територия по демократичен и честен начин, мисля че трябва да признаем резултата и да уважим резултата.

119

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАз ако съм на мястото на Путин ще се радвам. Навсякъде пропагандата му тръби, че руските ракети никакво ПРО не ги лови.----------------Може да се е досетил, че никой не се лови на пропагандата му...

118

Анонимен

преди 8 години

Американците вчера за четвърти път кацнаха първата стешен на Фалкон-Х на морска платформа. След като изведоха спътник. Така стоят нещата.

117

Анонимен

преди 8 години

Путин не казва нищо ново...Полша, Румъния и всички съседи са отколешни времена на "мушката" на империята на злото. Нали затова всички са и обърнали гръб !

116

Анонимен

преди 8 години

До Русия е изостаналаТова изречение, тыпо впрочем, съм го чел тук поне 20 пъти. Скучно! Нещо ново, някакво творчество? Размърдай си самотната малка сива клетчица!Вярно, че американците използват нигерийски ракети, да си возят астронавтите до МКС и постоянно пищят, че Нигерия ги задминава по военна мощ. Какво прави "Доналд Кук" до бреговете на Нигерия, бе презокеански лайнер?

115

Анонимен

преди 8 години

До СоциопатФормулирай "мисълта" си по-точно. Хайде да не гледаме този път Русия. Предлагам да видим плътността на населението на Канада, Монголия и Чад. Може и на Дания заедно с Гренландия. Да видим също така и Люксембург, Холандия и Ватикана. Хайде поразсъждавай, Спиноза!

114

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 178Аз си зададох въпроса: защо ПРО в Румъния е достатъчно на ЗАПАД от Букурещ? Та ако стане нещо, то да е над Букурещ ли? Има нещо гнило тук! Важното е у нас да няма никакви инсталации от този тип. Американците дълбоко се заблуждават, като се надяват над Дакота, Монтана, Върджиния и други известни с точност до метър места, че няма да израстнат гъби! Напразно набутват европейците, да си хапнат горещите картофи сами! Каквото и да правят, ще получат отговор, неприемлив за "ползите"!

113

Анонимен

преди 8 години

До Ха,ха..,каза руския пенсионер и лапна маркуча на пожарникаря

112

Турбодемократ

преди 8 години

До ПатриотКолега, този не е шапшал, той просто е платен дупедал.

111

Анонимен

преди 8 години

Това са обречени държави, дори да не са "на мушката на Русия". ПРО ще унищожава ракетите, но бойните глави в тях ще се взривяват, защото атомната бомба представлява две разделени части уран 235, при съединяването на които верижната реакция започва спонтанно. На това няма как да бъде попречено, дори идващите от руска територия ракети да бъдат унищожени над Румъния и Полша. Просто взривовете няма да са над Щатите, а над Източна Европа.

110

Анонимен

преди 8 години

логиката на путин: човек си купува врата за къщата и оня решава да я разбие, защото "ние ще бъдем принудени да предприемем някои мерки за гарантиране на сигурността си"....

109

Патриот

преди 8 години

Калининград e руска територия бе шапшал!

108

Анонимен

преди 8 години

До ТурбодемократВ Калининград имаше ли референдум за настаняване на Искандерите бе умник ,?

107

Анонимен

преди 8 години

То се е видяло, че Русия ще яде натовската хурка ама покрай нея и доста пишман "Патриоти" ще пострадат.

106

Турбодемократ

преди 8 години

Единствено в интерес на демократичните ценности питам - в Румъния и Полша имаше ли референдуми дали населението е съгласно с разполагането на противоракетни щитове?Питам аз и отговор не искам.

105

Патриот

преди 8 години

Смърт за враговете на Русия и България!

104

куку

преди 8 години

както иска този убиец до вчера за Украйна били "братя и сестри "а сега ги избива Какво иска този *** Варшавски договор ????Умря Марко можеш само да сънува видяхме ги какво правеха в Чехия Полша Унгария с танковете Нашите не останаха назад с голямото си "братче" да убива Долни мръсни гадове мястото ви е само в пъкала

103

Анонимен

преди 8 години

За това рускините масово идват в България. С п***а ще ни превземат :)