43

88

преди 8 години

Този мишок ще си получи заслуженото и ще отговаря за безобразията !!!!!! Ще го изчакаме още малко !!!!! Комунистически гьон сурат !!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Някой да си спомни как Станишев ограби банка КТБ и даде секретните доклади на мафията за , което уж е подсъдим . Защо мълчите бе пукали бесепарски .

41

Анонимен

преди 8 години

Нагъл , по-нагъл , най-нагъл , комунист-социалист .

40

Анонимен

преди 8 години

ще умра от смях с всички тия политици. сега излиза тоя и пуска една демагогия и народа почва да се чепка и да си вади очи. Но, господине, сега не сме чернобилската 1986, сега сме 2016, имаме интернет и можем всичко да си проверим. И там пише, че в периода 2005-2009 са завършени 3 отсечки на Тракия, 1 отсечка на Марица, 1 отсечка на Хемус. Завършени! Всички те са планирани и подписани от Костов и са строени от царя. Единствената заслуга на този господин е, че не ги е спрял.

39

Анонимен

преди 8 години

Bairen Toyota 200 ml.tona😆

38

Анонимен

преди 8 години

Така е в парламента. Все си ги мерят. А не работят за доброто на държавата.

37

еко

преди 8 години

НЯМА ПО ГНУСНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ ПОЛИТИЦИ ОТ СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ - АГЕНТ ГОЦЕ !!!!!!!

36

анонимен

преди 8 години

Този плазмодий и *** гад Станишев му е малко затвора !!! Направи заменки за милиарди, назначи Ал. Петров в ДАНС , набута в ДАНС Пеевски , два пъти управлява с престъпната групировка ДПС !!! Спешно да се връща и да отива на съд !!!!! И да забавя няма да се отърве от гнева на народа !!!!

35

Мечо Пух

преди 8 години

Станишев е заявил пари от хазната за толко тона асфалт, а след това ги е откраднал. По негово време спряха дори строежа на пътя към Благоевград.

34

Пенсионер

преди 8 години

Каквото и да си мерите нас не ни топли. Да бъдете проклети всички управници след 10 ноември - всичките сте от айдук нагоре. Къде се криехте преди това вашта м...ама крадлива

33

Край

преди 8 години

Станишка - мишка що се пениш. Меркел иска Борисов и на него му се осигуряваха пари от Брюксел - на вас веднага ви ги спираха -защото сте много корумпирани /което си е верно Батко и Братко нали беха ваши/ Борисовите също са корумпирани но са желани от Меркел така че това е положенето. Народ който не може да стои сам на краката си избара според това колко му "дава". Така му и вземат ама това е друга тема.

32

Анонимен

преди 8 години

Комунистическа марионетко ,изчезни като ароматен газ.Магистрали не си сроил и един метър.Това от Бургас до Айтос не е магистрала, дори не е и скоростен път. Една яма от която лапахте с Дуган и Снакса.И да ти припомня още кой път направихте, дето го правихте всяка година - Дългопол - Айтос.Да ти припомня ли Братко и Батко и спрените пари. *** корунпирана гнус.Квото откраднахте - яжте си го в хралупките и толкова.Хората виждат кой какво прави.

31

иво

преди 8 години

СЪД ЗА СТАНИШЕВ И ПЪРВАНОВ !!!! РАЗСИПНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ !!!!

30

Работливко

преди 8 години

Хахахахаха немам думи

29

анон

преди 8 години

Този мушморок защо не е в затвора !!!!! Та този е национален враг и престъпник !!!! Докъде я докарахме ,да го пратят на почивка в Брюксел ????!!!!!!!

28

Шефа

преди 8 години

Станишев , ти не разбра ли , че Борисов не се интересува от факти , а от популистки лафове!Вие , Станишев бяхте премиера , който вкара България в ЕС - Бойко обаче каза - рано я вкараха , трябваше аз да я доизпипам тая работа!Вие правите в пъти повече качествени шосета , а Бойко се пъне с пропадналите си магистрали на двойни цени!Дааа , не му се връзвайте на тоя тиквун!

27

Анонимен

преди 8 години

И къде бяха тези пътища??? Те освен че може да бъдат премерени, могат да бъдат и забелязани, а аз такова нещо не помня.

26

Румбо

преди 8 години

А бе тоя не ме интересува,ами къде отиде статията за еврофондовете????Интересно нещо излезе от нея-Според Томислав Дончев делът на еврофондовете е към 5% от БВП,а очаквания ръст-3%!Значи излиза,че без тях цялата икономика се е свила с 2%?????Има ли някой икономист да го обясни това чудо?

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя хамстер пак изпълзя - поотпочина кротичко в европарламента и пак!

24

срам и позор

преди 8 години

***... Какви магистрали какви пет лева. Неговото правителство досъсипа всичко в тая трагична държавица