39

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Голяма сапунка с този Кристиян.Единствения беден човек в България.

38

Анонимен

преди 8 години

Тези партии па да не видят някой повод и веднага се хващат като пиявици.Не разбраха, че хората ще гласуват за тях, само ако си вършат работата съвестно и честно, а не с разни псевдо морлани акции и хващане за новината на деня. Аман от популисти

37

Анонимен

преди 8 години

''абитюриент'' казвате..., според мен главният проблем на българина е неговата неграмотност-както правописна, така и ''душевна''!

36

рънте

преди 8 години

Е цял клас да не те иска-сигурно има причина.

35

иху

преди 8 години

назначете го сега за заместник на Кунева , за да е пълен цирка,

34

Гост

преди 8 години

Винаги в училище е имало по-скромни деца, изолирани от класа. Нещата не са се променили, не трябва да се тръби че това е заради изместените ценности на младото поколение. Младите като старите.

33

Той е

преди 8 години

Това е лудост!Вместо да се осъзнае,че всичките тия ненормалности идват от системата,и да се пристъпи към промяната и,някои си правят имидж върху нечие нещастие!Това е ненормалното,че такива неща станаха нормално всекидневие!Затова във Франция 18век са рязали глави на благородници,в Русия са разкулачвали след 1917г,и го имал и нашия Народен съд след 1944г!Пак натам отиваме,Кристиан може да е новият Че Гевара,Кастро, или Чавес!

32

Анонимен

преди 8 години

Ох, каква сълзлива драма... Лиг ---льовци... Даже вече "Пик" ви е над нивото...

31

Krom

преди 8 години

А "подкрепата" за моя 36 пост? Ами възхитително е как Атанас Буров определя "нацията" ни в книгата "Срещи с Буров" - банкер, министър и общественик - на Михаил Памукчиев - по спомен, той казва - "... никога не пожелахме да разберем, че не се раждаме равни, нито по п-и-ш-к-а, нито по възможности, нито по богатства..". Сега разбирате ли, защо казвам, че българина обича това което е модерно да се нарича "лузър"? Защото изпитва дива завист към обратното.

30

Комшията

преди 8 години

Състрадателната съседка да беше закарала някой пенсионер с *** до магазина да си купи хляб, щях да и ръкоплядкамАма тя такива дъртаци не качваСамо млади момчета абитуриенчета качва

29

Анонимен

преди 8 години

Значи... за да успееш тук в тая *** имаш 2 варианта - или да си ултра нагъл, да буташ, мачкаш и газиш наред всичко, или да се нещо като аутсайдер, да си жертвата на нечия компания. Кажете онези нормални дечица в този клас - възпитаните и скромни хора какво да правят - може би да се набутат между шамарите, защото са нормални и възпитани, кога на тях ще им се обадят?

28

Анонимен

преди 8 години

Това момче няма нужда някой да го кара с колата си. Това момче има нужда от хубав, пълноценен секс.Така че, ако състрадателната съседка много иска да помогне на момчето,....

27

опааа

преди 8 години

...Шест години съседите не връщат пари на майката за ремонт на покрива...Тия дето пищят "Стига популизъм..." да си посипят главите с пепел...Огромни недъзи лъсват в болното ни общество.

26

Анонимен

преди 8 години

Вече стана тъпо, журна...ля, не ви ли светва?На всички стана ясно, че едни разлигавени хлапета постъпили по недопустим със съученика си и след това издраха земята да замажат положението.Хайде стига толкова! На всички ни е ясна ситуацията. Няма какво повече да я чепкаме. Станахте досадни.

25

аз

преди 8 години

На всичките ежедневни проблеми,ТОВА ли е върха на проблема,че вече 3 дни се обсъжда? Някой си бил пеша е да не си е изхабил обувките или повредил здравето с това??

24

Krom

преди 8 години

До Анонимен 35 - "доброто" в случая е това което родителите ти и техните родители са градили поколения, и което шайка кърваво-червени комунисти, които като хамелеони изникват вече 30 "демократични" години я като СДС-ари, я като БСП-ари, я като Царисти или ГЕРБ-аджии ползват за да натрупват милиони. В държавата на "милиционерската" демокрация добро няма. Има лъжа, обвита в друга лъжа и пакетирана в още по голяма такава. Такива работи, ще знаеш.

23

Ицо

преди 8 години

Във Франция пишат за масови стачкиВ Сирия за война и убити от бомбиВ Турция за атентати с много жертвиВ Гърция за бежанци и размирициВ Еквадор опустошително земетресениеУ нас главния проблем на държавата, е как някъв абитюриент ходи пеш на бал и що няма лимузина

22

Krom

преди 8 години

"Всенародната" любов символизира прословутата симпатия на българина към осредняването, сивото и еднаквото. Българина страда много когато друг успее и респективно "обича" и "подкрепя" отритнатите и не-успелите. Пожелавам на момчето успешна реализация в живота, но този шум от тази сапунена опера в стил "Децата на града" е прекален. Извинете, но защо това момче да получи повече "състрадание" от инженер с две висши, ровещ по кофите и без дом? Защото, сега се обяздва с много користна цел. Пошло е.

21

Анонимен

преди 8 години

До 33Какво добро е градено до 1989-та, че не се сещам?Освен празни магазини, опашки за банани, режим на тока, трабанти, Москвичи и лозунги "КПСС-БКП"Нямаше нито една магистрала, нито метро, нито нищо

20

...

преди 8 години

Много точно е преценила Весна ситуацията с момчето и то за няколко минути. Как е карал години наред сред -ужас. Весна ти си чудесен човек, дано никога не изчезне тази справедливост в теб.