58

До БДЖ

преди 8 години

Гурбетчиите за разлика от БДЖ внасят Евро и Долари в БГ. Като такива, тяхното мнение тежи много повече от мнението на тези които живеят на изкуствено дишане от държавата.Първо, защото внасят пари /който плаща - той поръчва музиката/Второ, защото само за да излязат на гурбет се иска смелост и умения за да го направишТрето, те преди да излязат са били по-информирани, а след като са излезли, получават повече информация.Те са по-грамотни и мнението на грамотния тежи повече!

57

Анонимен

преди 8 години

Смятай колко е зле армията на Русия, щом една слаба Украйна се справи с нея в Донецка и Луганска република...

56

Анонимен

преди 8 години

"Черно море се контролира единствено от Босфора!!!"ХАХААХА!!! Представям си как слагат радиолокационна станция на Босфора да следи Черно море и след 5 години идва някой човек дето е с акъла си и поглежда и казва... "Виееее сте идиoтииии!!!"

55

Анонимен

преди 8 години

Вярно *** е прав. Уж Русия е голямата работа и войниците и са безсмъртни Рамбовци, пък доста фира дадоха пред слабаците украинци.

54

Анонимен

преди 8 години

Украинците стават все по-неадекватни. Брутния вътрешен продукт на Украйна за 2015 е 2005 $ за година на глава от населението, на България е 6832 $ , на Русия е 9085 $. Нещо не им се отразява добре революцията на Украинците, предната година БВП-то им е било 2900$

53

Анонимен

преди 8 години

Цялата работа е, че който държи Крим, контролира Черно море.

52

Анонимен

преди 8 години

Какви забрани бе, Киев всеки път като го види трябва да пада на колене и да му целува ръка (че и една друга работа) затова, че Горбачов с един подпис сложи начало на смешната им държавица.

51

1984

преди 8 години

Не е справедливо! Русия девалвира рублата двойно, а заплатите на Mypзилкитe не са индексирани от 1 Декември 2014. Денги нет! И кво от това? Нещастниците си бодат очите всеки ден. Освен това трябва да се помисли и за социалното осигуряване. После няма да вземат и учителска пенсия. Само страда достойнството им за тези мизерни глупости дето трябва да пишат. Ама така е който си е харизал задните части в услуга на Империята на Злото ще страда. Нека, нека . . .

50

Анонимен

преди 8 години

"Независимо какво е казал Горби, Русия беше и ще си остане суровинен заден двор на България."Само дето не можем да ползваме суровините, защото ЕК ***, САЩ ***, правят се заплахи, пращат се сенатори...

49

Анонимен

преди 8 години

Ако Вашингтон беше спазил обещанието си да не разширява НАТО на изток, на Русия нямаше да й трябва базата в Крим. Дори бившият министър на отбраната в САЩ, Робърт Гейтс определи "прибързаното приемане на източноевропейските държави в НАТО като голяма грешка, а опитът на Запада да покани Украйна в НАТО, като сериозна провокация."

48

Анонимен

преди 8 години

"няколко камиона спецназ не може да излезе срещу редовната украинска армия"Всъщност няколко камиона спецназ са достатъчни за да причинят дълготрайна криза в една държава с големината и възможностите на Украйна.

47

Ани

преди 8 години

Независимо какво е казал Горби, Русия беше и ще си остане суровинен заден двор на България.

46

Анонимен

преди 8 години

До Денги НетКажи и за цената на петрола. Кога ще фалира Русия?

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"защо укропитеците не защитиха теритирията за която претендират, ами дори и пушка не гръмна."А защо Русия не анексира и ДНР и ЛНР? Май не са били само 2 камиона спецназ, че да се откажат украинците.---Всяко нещо с времето си.

44

Денги Нет

преди 8 години

При посещението си в Крим, Медведев каза: Денги Нет! Това е положението. Който е броил гласовете сега остава на кукиш без маслом.

43

Анонимен

преди 8 години

Хохлите са настоявали и пред ЕС и САЩ да му наложат забрана.

42

Анонимен

преди 8 години

"защо укропитеците не защитиха теритирията за която претендират, ами дори и пушка не гръмна."А защо Русия не анексира и ДНР и ЛНР? Май не са били само 2 камиона спецназ, че да се откажат украинците.

41

Анонимен

преди 8 години

"Cмешнико, това бяха няколко камиона специални части изпратени да защитят руското население"Хахахха, да защитят руското население от нормалния живот, който водиха в Украйна."няколко камиона спецназ не може да излезе срещу редовната украинска армия"Няколко камиона армия спряха цяло НАТО на едно летище в Косово. Просто света не иска война с Русия. А руснаците злоупотребяват с това."защо укропитеците не защитиха теритирията за която претендират, ами дори и пушка не гръмна."Същата причина.

40

Анонимен

преди 8 години

След като Москва им се изсмя на молбата да им опростят част от дълга, Украйна роди "гениалната" схема откъде да вземат пари като обявиха тържествено, че Монголия е отговорна, че през 13-ти век монголците избивали украинци. Поискаха компенсация и то голяма. Монголския премиер беше лаконичен: "През 13-ти век светът не е чувал за такова нещо като Украйна".

39

АК - 12

преди 8 години

Няма смисъл да комуникираш с този индивид ***, той от турско - американска пропаганда, вече не може да мисли. За него има две категории хора - русофили ( винаги с грешно мислене) и туркофили ( винаги прави). .....всяка нощ сънува , че е главен везир на великата империя на султан Ердоган....Все едно си в дебат с радиото.....