60

Анонимен

преди 8 години

Български цар е принуден от сърбите да даде:1. Коня си /черния/2.Белослава /славянката/3.част от земята БългарскаОтговорът му бил:Дадох ти коня си /черния/Дадох ти Белослава /славянката /Ала от земята Българска и камък не давам.Казах!Легенда:Конят /черния/ е част от душата на българинаБелослава е неземно красива славянка ,която е жена на царя.Земята е свещена за българина,защото там расте корена на рода му.

59

дебел депутат

преди 8 години

БХК и те да се намесят,земетя на българина трябва да се изкупи от шейхове от ИД,Сауд Арабия и Турция,ще се построят нови джамийки с 5 минарета и истински мюсюлмански центрове дето младя ислямисти ще се обучават как да се самовзривяват по спирки и молове.

58

Да обобщим

преди 8 години

болниците ги дадохте на турски фирми, златните концесии ги експлоатират пак чужди фирми, енергетиката на чехите и американците, сега опря до земята.

57

Анонимен

преди 8 години

Брюкселските бандити форсират изкупуването от "чужденци"(подставени лица на транснационалните корпорации), за да бъде поставено местното стадо в клещи,когато утре влезе в сила ТПИТ и се окаже,че на практика местното аборигентство вече е на чужда земя.За какво си милите,г-да аборигени,така щедро се дават заеми на управляващите ви предатели?За черните им очи ли,или вече са заложили земята по която стъпвате,барабар с колибите,които "притежавате"?Овце,овце-е-Бе-е-е....

56

МРАВКА

преди 8 години

КОЛОНИАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БРЮКСЕЛ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НАЛОЖИ ДА СИ ПРОДАВАМЕ И ПОСЛЕДНОТО КОЕТО НИ Е ОСТАНАЛО-ТЕРИТОРИЯТА СИ. САМО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО ПРВИТЕЛСТВО И РЕФЕРЕНДУМ ЗА НЕЗАБАВНО ИЗЛИЗАНЕ ОТ Е.С. И НАТО.ДРУГО РАЗУМНО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ТЕРИТОРИЯТА БЪЛГАРИЯ НЯМА.

55

Анонимен

преди 8 години

До един ***:не ти си в някой гараж за дом застаряващ некадърник.

54

Nemeca

преди 8 години

То само това още не е окрадено. Ако може всичките ДПФ-та да се подарят на западни фондове и компании и то веднага. Монсанто искат още земя. Целят се в Източна Европа, защото ние все още имаме собствена земя. Когато ни купят язовирите и земята, тогава я втасваме тотално. Но историята е показала, че българина може 5 века да не успява да се освободи от ботуш, и после ги изриваме със семействата им.

53

anonimen

преди 8 години

Брюксел: Облекчете купуването на земя от чужденци-ina4e kakvo tova kato zaplaxa li da go priemame ili kato savet posledvan ot sankcii,ama to tova pravitelstvo taka ili ina4e na vsi4ko sa saglasni nqmame suvirinitet toi oqnq kaza kvoto kajat na4alnicite -to4ka

52

kiki

преди 8 години

И,ПОСЛЕ ГЛАД!

51

Анонимен

преди 8 години

Ако някои още не са разбрали какво е положението на територията мутрестан ще поясня! Вие бивши Другари и настоящи Пребоядисани Господа вече нямате държава! Ако някои си правят илюзия че са господари на собственото си съществуване са в голяма грешка. Знаети ли какво се крие под името инвеститор? Незнаете? Ще ви кажа. Човек или фирма скрита в офшорно приложение който работи единствено за себе си. Инвестирането се свежда до там да ограби и унищожи нещо което е придобил по вторият начин! Честито!

50

Анонимен

преди 8 години

Тези в ЕК още ли си въобразяват, че могат да ни лъжат за всичко с инвестиции? Древногръцките митове са по-реални от инвестициите им.

49

сс

преди 8 години

сега ще сложат данъци за притежаването на земя и ще принудят хората сами да си продадат декарчетата щото няма да им стигат заплатките за храна а камо ли да си плащат данаци за притежаването на земя и така чужденците ще я глътнат за отрицателно време, стойте та гледайте кво ще става занапред

48

Анонимен

преди 8 години

"Според Брюксел изискването сделките за земя да се извършват само от чуждестранни граждани, които пребивават дългосрочно в България, нарушава европейския принцип за свободно движение на капитали и ограничава инвестициите."А, да, тези инвестиции ги знаем. Както продадохме държавните активи и предприятия- такива инвестиции ни заляха, че още се давим в тях.

47

Анонимен

преди 8 години

Той и Путин това мислише,да продаде земята на талибани.Скъпи триполови същества по тези въпроси се обърнете към Русия,земята е тяхна,заедно със пристанищата

46

x

преди 8 години

Нашата земя е плодородна, чернозем, все още чиста, елате в Германия да видите - жълта и само камъни. Ще ли да инвестират??? Колкото в предприятията инвестираха??? Не можело да се изнесе земята - да ама ще си оградят и ще сложат турско или друго знаме и после??? От старо време българинът продава земя в два случая: за да изучи децата си или ако се разболее някой от семейството!!!

45

Анонимен

преди 8 години

Е няма да го направим, за да не разклатим стабилността на кабинета. ахахахахА сега ЕК да покаже как прави вятъра.

44

Анонимен

преди 8 години

На Гърция нови десет милиарда помощ,а на нас продавайте земята,само дет не казаха подарявайте

43

М

преди 8 години

Българите нямат полза от това решение! Поредната гавра!

42

Анонимен

преди 8 години

"ЕК поиска промяна за сваляне на ограниченията за европейци"Ще отговоря на ЕС по същия начин по който ЕС ни отговори на молбата да наложи ответни визи на САЩ, заради визите за българи: - Няма да го направим заради възможните неблагоприятни политически последици, които биха могли да произтекат от тези предложения или решения.Хайде сега в ЕК да пийнат една студена водица и да духнат една топла супичка да изстине.

41

референдум!!!

преди 8 години

Това е толкова важен въпрос, че ако управляващите си позволят да клекнат пред евродалавераджиите, ще видят стотици хиляди по жълтите павета!