6

Един от Северозапада

преди 8 години

Плакатите са правени 30-те-40-те години, вероятно.Тогава, когато не е имало индивидуално задвижване на машините, а е било централно, с трансмисия , въртяна от парна машина или стационарен дизел.Персоналът тогава е бил ниско квалифициран, ниско грамотен, и това е бил ефикасния начин да се ограмоти. Впрочем, днес в България персоналът е на почти същото ниво, както тогава в бившия СССР.Но няма кой да направи такива плакати, няма индустрия, само келнери и камериерки.Нали това искахме?

5

Анонимен

преди 8 години

В днешни дни най-ниски заплати дават на хората които се занимават с безопасността на хората въпреки образованието и квалификацията им. На никой работодател ядно не му за хората.

4

цък

преди 8 години

Безопасност на труда?------------------------------------Най-безопасно е да не работиш!Като преЦедента ни Плевньо например или като дупетатите ни!Въпреки, че и преяждането е опасно за здравето.......

3

Анонимен

преди 8 години

Плакатите са си супер, точно като за работници с червени потници !Три милиона българи с какви потници чистят улиците на запад?

2

нищо ново

преди 8 години

Надписите и снимките по цигарите са същото.

1

Който има...

преди 8 години

...такива стари плакати на каквато и да е тема-филми, реклами, или като тия подобни, да ги пази като очите си. След време ще имат висока колекционерска стойност, по-просто казано, ще струва доста пари.