78

Анонимен

преди 8 години

Ислямът не може да бъде спрян. Лека полека България няма да я има скоро. Българите доказаха, че не заслужават да имат държава. Боли ме, но това е истината. Ние си отиваме като народ, защото се оказахме неспособни да създадем богата държава.

77

Анонимен

преди 8 години

Нема лошо - секи е свободен у Европа да се облича както ще! После тея с чуловете ше станат повече, после повече, и накрая ше обяснат на останалите, че Европа вече е на Аллах и законите вече са други. И айде..

76

Анонимен

преди 8 години

"Където има ислям, има бум на раждаемостта, защото жените имат морал."Където има ислям има войни и средновековни диващини. Където няма ислям има технически прогрес и наука.

75

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 9121век е и "бум на раждаемост" не значи нищо добро. Ако дадена страна има нужда от работна ръка то имиграцията е естественото решение. Не някакви патриархални нео-нацистки глупости заробващи жените в родилното.

74

БАЧКАТОР

преди 8 години

Исляма ако водеше до прогрес то мюсюлманите щяха да правят мерцедеси и лекарства . Засега само могат да благодарят на *** че им дават наука и техника.

73

Професор

преди 8 години

Браво! Ходи й бурката! Това сигурно е новата концепция за Лято - 2016..с тези дъждове може и с дъждобран.

72

Анонимен

преди 8 години

Никакъв камилар не съм, ами съм 100 % българин. И това може да се види и от перфектното ми владеене и разбиране на български език. Разликата между мен и теб е, че аз искам добруването на Родината ми. А ти самият не знаеш какво искаш. Където има ислям, има бум на раждаемостта, защото жените имат морал.

71

Аре марш!

преди 8 години

Добре че бил исляма..?!?! Бегай в Алепо тогава!

70

Bayazitz

преди 8 години

До АнонименSamo 4e nie ne sme na gosti v kenefistan,tam sme rodeni xaxaxa

69

Анонимен

преди 8 години

Нямам против бурката. Жените станаха много леки и имат по 10 любовника. Така не може. Затова не се раждат деца. Никой не създава деца с леки жени. Исляма може да се каже лек за разврата на българката.

68

Анонимен

преди 8 години

Така и трябва. Жените днес се разхождат разголени като че ли за пред художник. Добре е че исляма носи поне някакви позитивни промени в тая разложена европа. Кой знае. Може и да се окаже лек за по-страшна болест.

67

az

преди 8 години

Права е жената. Тези, които защитават носенето на тези дрехи, да прочетат Не без дъщеря ми. Там ясно се описва колко са чистоплътни жените от дивия изток - жега, плътни черни дрехи, пот и пр.

66

Анонимен

преди 8 години

Срещнали се на полянка .................... после си го знаете .........ЧУКУНДУРИ!

65

РОССИЯ

преди 8 години

жената е красива когато си показва прелестите.унас не е саудития а българия ниджи не искам да видя макар че половината на рода ми са мюслюмани но не и радикали никакви глоби с тези глоби влизат на някои си джоба страната ни е корупцирана 15 дни за не спазване на закона като дребно хулиганство втори път за месец трети път за 6 мес. и всяко нарушение да се увеличи на 6 мес.пети път 3000лв глоба това е моето мнение за тези нинджи

64

р4ртъг

преди 8 години

Това на снимката не е бурка.

63

Анонимен

преди 8 години

искам някоя медия да организира един *** тест- 170 см яко набит мъж влиза в банка с бурка и пищов под чаршафа- 170 см яко набит мъж влиза в банка с бронирана жилетка и маска на лицето, но без пищовкой от двамата ще бъде допуснат в банката?

62

Анонимен

преди 8 години

"Това е никаб, бурката има мрежа пред очите.Дори никаб не е, ами май е чедор- забрадка , но с подвити пред устата краища...."Абе на кой му пука какво е, ТОВА не е Близкия изток.

61

me

преди 8 години

Много са прости всички защитници на тея чаршафи. Те са измислени и наложени от примитивни индивиди, подтискащи жените. Да защитаваш бурките е все едно да защитаваш ограничението жени да гласуват.

60

Евтин PR!

преди 8 години

То и да ходят на работа с градския транспорт, колело или пеша както е например в Швейцария и повечето скандинавски страни НЕ Е ЗАБРАНЕНО, АМА НИКОЙ НЕ ГО ПРАВИ! Не е забранено също и ДА СИ ДАДАТ 50% ОТ НЕРЕАЛНО ВИСОКИТЕ ЗАПЛАТИ ЗА НЯКАКВА БЛАГОТВОРИТЕЛНА ДЕЙНОСТ ИЛИ ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ НЯКОЯ ОТ МИЛИОНИТЕ ПРИДОБИВКИ, КОИТО ПОЛЗВАТ И НА МЕСТНО И НА ДЪРЖАВНО НИВО, АМА НЯМА ДА ГО НАПРАВЯТ! Била си сложила бурка! Чудо голямо! Ако иска и рицарска броня от Средновековието да си сложи! Все ми е тая!

59

Майна

преди 8 години

Това е никаб, бурката има мрежа пред очите.Дори никаб не е, ами май е чедор- забрадка , но с подвити пред устата краища....