7

Пешко

преди 8 години

Кутевската партия просто няма откъде да вземе електорат, че да стане отново фактор - да не говорим, че новото й лице е предимно олигархично

6

Петко

преди 8 години

Тия тепърва ще въвеждат човека в центъра и ще обръщат отношението си към хората. А досега? Нали са лява, социална партия, а чак сега се сещат за хората. Е който иска да им верва, за мен тиа са ***.

5

август пиночев

преди 8 години

И аз им алтернативни решения за БСП ,даже няколоко

4

Анонимен

преди 8 години

Партия без електорат няма бъдеще. Лявото в България не ще да променя своя средно статистически 70 годишен такъв. Без бенсионерите за лява политика не гласуват нито младите, нито образованите нито добре платените, нито дори работническата класа. За това цялата програма на таз партия се заключва в това да вземат от живото и да дават на умиращото. По този начин издигат все по-висока стена между себе си и мнозинството българи.Ако не си променят приоритетите до 15 години няма да ги има въобще

3

Анонимен

преди 8 години

БСП ще предлага алтернативни решения за държавататия ще покажат как могат да крадат и с гъзa си :)

2

Krom

преди 8 години

Като гледам зализаната физиономия на този комсомолски секретар, един по четвъртит ще предложи БСП. А в комбинацията с Гоце "АБВ" Първанов, направо ще ни пребъде с техните съвети. Я се измитайте, от където изпълзяхте. Нищо смислено не може да роди комунист, освен нова гейска схема за крадене и пладнешки промени.

1

Анонимен

преди 8 години

Защо досега 27 години не напрви този анализ. Ако установи, че проблемът е не начина на управление, ляв или десен, социален, либерален ами системата е проблемът, ще се бори ли БСП партията на едрите капиталисти за смяна на системата или пак ще правят благотворителни акции да събират по 6 стотинки за бедните пенсионери и да преразпределят с данъци от тези които взимат по 1000 лева да им се вземат 200 лева и да се дадат на тези които взимат 500.