327

Анонимен

преди 8 години

Едиствено заплахата от ядрена война гарантира световния мир тоест единствено малки прокси конфликти в различни части на света от втората световна война насам, а не глобален конфликт който са унищожи живота на земята. Ядреното разоръжаване е път към апокалипсиса.

326

Дедо

преди 8 години

Обама обаче не е запознат с последната технологическа новост. Русия започва производство на болид за формула-1. Само,че.... Изискването на Руснаците е публиката да се отдръпне 50 метра по-далече от пистата,че като се разхвърчат джанти,гуме и вентили,да не стане сакътлък. Ха нахаирлия да е!!

325

Анонимен

преди 8 години

565, ХИГИЕНИЗИРАЙ си възгледите, тогава няма да ти се налага да се лекуваш с въпросните. И да не ти дава господ да попаднеш в ръчичките на американската здравна система, нито пък по американски тертип да правят търговия със здравето ти и да трупат печалба от това, че здравният ти статус е доведен до болест.

324

Анонимен

преди 8 години

563, пост 564 се отнасяше баш за написаното от теб! прекалено вярваш, прекалено малко мислиш, за критично мислене изобщо не може да става дума. ти не си себе си, ти си зомби на пропагандата им.

323

Анонимен

преди 8 години

559, не искаме да я сразим твоята вяра в либетолерастията, успокой се! Искаме да ти напомним, че Вапцаров е пролетарски поет, а ти си ужасяващо по-ниска класа от този велик борец за правдини и антикапиталист - ти си един проамерикански тролетарий.

322

Анонимен

преди 8 години

Разполагането със *** е частна сфера и извън това не интересува никога другиго. Превръщането на това разполагане в публична политика и практика, вече е психично отклонение или човекоизраждане.

321

Анонимен

преди 8 години

556, пропагандна плява не ми се чете. Каза ти се вече, че повече калпавата ви стока няма да купуваме. Вредна е за здравето! Неекологична е. базира се на изопачаване, стъкмистики и откровени лъжи!

320

Шоп™

преди 8 години

Русия във военните технологии върви 10-15 години след останалия свят, защото тя всички нови технологии ги КРАДЕ ОТ Запада. Във нищо не е "дръпнала", най-малко пък в нанотехнологии и електроника.

319

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 550Стига дрънка глупости. Хомосексуализма е еднакво разпространен по целия свят. Колкото "различни" има в Америка , толкова има и в Русия и по целия свят. Не ми пиши в следващия пост глупости зашото ще те залея с цифри. А на тебе къф ти е проблема??? Всеки може да "разполага" със *** си както намери за добре. За да те предпазя да ме наричаш "обратен- имам три деца и четири внука/да са ми живи и здрави/.

318

Анонимен

преди 8 години

554, толерантността важи само в случаите, когато няма да се занимаваме с Русия. Появи ли се обаче достоен конкурент от нейното качество, забравяте за толерантността и започвате денонощно плюене, шантаж, заплахи, клевети, санкции! бегай оттука с твоята толерантност, фалшива е, както и цялата калпава стока, която предлагате!

317

Анонимен

преди 8 години

552, с глупости и клюки не се занимавам. И петак не давам за американското ти разбиране на цивилизацията, нито от статистиките на ЦРУ и СЗО, които са поръчкови в условията на едноличен глобален тоталитаризъм на США.

316

Шоп™

преди 8 години

До Анонимен 550Ако имаше капка акъл в куфалницата, щеше да си даваш сметка, че в официална политика и морална ценност е издигната ТОЛЕРАНТНОСТТА, а не самата обратност.Но нямаш толкова акъл.От такива плоски мозъци стават редовите путинисти (разбирай фашисти).

315

Анонимен

преди 8 години

Сума ти новини излизат за руски открития и във фундаменталната, и в приложната медицина. Трудно се отвоюват международни пазарни ниши, позаинтересувай се от вътрешния пазар. Русия доста дръпна в нанотехнологиите. Принципно, търговските граждански марки за техника и технология само епигонстват на специалните производства с военно предназначение. Русия не е типично корпоративно-отраслова държава, не забравяй това. Във военните и космически специални производства обаче още от съветско време е 1.

314

Анонимен

преди 8 години

547, не си ми на лекция, че да ти го разяснявам. Вкусът към обратното в секса е огледало на много други признаци на упадък. А не забравяй, че това е издигнато до нивото на официална политика и морална ценност при атлантиците. Нямам думи, а и мястото е ограничено.

313

Анонимен

преди 8 години

Американците и техните запалени фенове така и не можаха да разберат, че техника и технология не им е стоката, която простолюдието се гърчи да купува от търговските вериги на Технополис и Техномаркет. Пак казвам, има пробойни в потенциалната и промишлена база на американското специално производство, и тия пробойни, по сравнение с възможностите на бившия СССР и днешна Русия, нито са случайни, нито биха могли оттука нататък да се запълнят така лесно, както си го представят някои.

312

Анонимен

преди 8 години

Ако Обама беше публикувал в нета снимка на несъществуващ мост американците щяха да го линчуват. ***..........пас........

311

Шоп™

преди 8 години

Нищо европейско няма в Рашата.Никога Раша не е помагала на Европа, а винаги е пречела на консолидацията нас нашия континент.Никога Раша не е освобождавала България, а само се е опитвала да ни направи руска провинция.Нищо общо няма между просветените българи-възрожденци, създали българската нация и великоруските шовинисти-черносотенци.Дълг на всеки честен човек е да се бори срещу руския империалистически тумор.

310

Анонимен

преди 8 години

541, САЩ са във всестранен упадък, това поне не ти ли е ясно?

309

Анонимен

преди 8 години

529, Путин е сериозен и далновиден президент, той не може да разчита на мъжката дума на разни хомосексуалисти по американските политически върхове, които си играят с думичката "демокрация", сякаш им е бащиния, и без да се интересуват даже от произхода на понятието, нито от историческите му перипетии. Путин защити интересите на Русия, недопускайки флота на САЩ в Крим. Освен това възстанови историческата справедливост: възстанови изконно руска земя в полза на руските териториални предели.

308

Анонимен

преди 8 години

Всичко е "ще" при янките по отношение на съвременни ракетни технологии. Себестойността на изделията непрекъснато расте, а парите са все по-малко. Експериментите, които се правят, увисват извън сферата на целенасочения ПР. Трудно е на американците да задържат качествените изобретатели, а да ги създадат от себе си всякога е било невъзможно - фундаменталната техническа наука в САЩ днес е на много ниско ниво, а само с приложна такава и схемите на бизнес-мениджмънта силите са недостатъчни.