111

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАз не обичам Русия и нищо руско не искам.

110

Анонимен

преди 8 години

леле, ами ако утре се събуди и реши друго? Я да изчакаме преди да се радваме, че от тези всичко може да се очаква!

109

Анонимен

преди 8 години

С две думи - беше вреден! А Симеонов пък е един юнак личен....! Боже, Боже!

108

Анонимен

преди 8 години

Статистика: 90% от народа обича Русия и и иска дружба с нея. Тази продажна охлювна твар се опитваше да се репчи на Русия, и то от името на България. Е, как ще бъде преизбран - народът откровено го мрази, когато не му се подиграва..

107

Анонимен

преди 8 години

ПОРОШЕНКО ПРИБРА ПРОВАЛЕНИЯ ГРУЗИНСКИ ПРЕЗИДЕНТ СААКАШВИЛИ И ГО НАПРАВИ ГУБЕРНАТОР НА ОДЕСКА ОБЛАСТ. СЕГА ДА ВЗЕМЕ И ПЛЕВНЕЛИЕВ И ДА НАМЕРИ И ЗА НЕГО ТАМ НЯКАКВО ГУБЕРНАТОРСКО МЯСТО. ЩЕ МУ ПЛАЩА ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ КРЕДИТИ

106

Анонимен

преди 8 години

Онеправданите и подтиснати жители на Крим реват и си късат дрехите в див ужас: "На кого ни оставяш Росене, как ще живеем без твоята подкрепа, Плевнелиев? Аааааа!"

105

ХРИСТО АНГЕЛОВ

преди 8 години

Да не се радваме - този не зная как да го нарека веднъж щеше да напусне поста на държавен глава ако пречи на България . Но не го направи . Мисля че прокуратурата - ако все още я има а не само се нарича така трябва да се само сезира . ВРЕДИ КОЛКОТО ИСКАШ

104

Shark

преди 8 години

Достоен?? Този *** винаги е бил безличен, от първия си ден като президент, и до последния ще е такъв. Колко трябва да си *** че да го характеризираш като достоен. За това че едва не ни вкара в дипломатически скандали, затова ли. Достоен бил, и вие, които го считате като такъв, сте същите палячовци като него.

103

Нормално!

преди 8 години

"Един пореден безличен президент на България си заминава." Ами нормално! То във всяка една парламентарната република президентът ИМА САМО ПРЕДСТАВИТЕЛНИ ФУНКЦИИ! Ако бяхме президентска република ТОГАВА ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е ДРУГО!

102

чех

преди 8 години

обикновена амеба- президент!

101

Щирлиц

преди 8 години

Така се надявах да каже нещо по въпроса за Българската Азбука,ама на-мълчание...губи се приемствеността от предишните и.д. президенти.

100

Анонимен

преди 8 години

Определено добра новина, край с мижитурката Плевнелиев, единственото добро нещо, което направи Плевнелиев е, че не се кандидатира за втори мандат

99

ivailo1403

преди 8 години

Чудесна новина ! Мислех да ходя да гласувам за някой от противниците на Плевнелиев само и само да не е стане пак президент, но той ми спестява тия усилия за което му благодаря.

98

Teo

преди 8 години

Човекът е направил трезва преценка за възможностите си.По време на работата си изхарчи кредита на доверие към себе си.Трябваше да ратифицира решения в разрез с интересите на България,спуснати от високо и го направи добре.Няма как да се харесва на народа.Сега всички плюят по него,но аз със съжаление очаквам следващият бушон,чиито политически имидж може да бъде прахосан.Явно ни е такава орисията-единственото което остана на народа е да запази българското в себе си,защото управлението е трагично!

97

гио

преди 8 години

решението на този "президент" доказва колко безличен и работещ против интересите на България беше. Ако беше работил за България и имаше уважението на хората при идващите избори нямаше да има нужда да търси подкрепата на партия или коалиция, а можеше да се яви найстина като независим и да спечели. Сам осъзнава, че без 5 партии зад гърба му не може да направи нищо, просто защото хората не го харесват

96

БДЖ

преди 8 години

Честито братя българи !Това е най-хубавата новина за деня, за месеца, за годината !

95

ЕДУН

преди 8 години

Въпреки неособено хубавото време ми е някак хубаво.

94

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че ДСБ го отстреля с ченгеджийски номер

93

БАЧКАТОР

преди 8 години

Явно плевнелиев чете коментарите в нета за себе си и еидял че няма да стане народен любимец. Няма как просто.

92

ййй

преди 8 години

Живял съм и в САЩ и в Западна Европа и в Русия и съм видял доста и простаци и предатели и некадърни политици. Плевнелиев е гордост за България и пример за лидер.