8

Анонимен

преди 8 години

Без значение каква е откраднатата сума, при трето престъпление трябва да получават доживотна присъда (докато въведат смъртна). Обществото няма нужда от престъпници.

7

чоека

преди 8 години

Пълна съдебна порнография, а нея кой ще я осъди?

6

ined

преди 8 години

Извода е че трябва да се краде по много, че да имаш пари за раздаване по веригата следовател-прокурор-адвокат-съдия

5

до коментари 1 и 2

преди 8 години

Това, че някъде някой съдия не си е свършил работотата не означава, че и другите не трябва да си я свършат. Престанете да правите сравнения, това са съвсем различни случаи. Браво за присъдата, все пак четем, че е рецидивист. Не му е било за първи път, няма значение на каква стойност е била последната му кражба. Дано да го "излекуват", а не да го пуснат по-рано за "добро поведение".

4

Blago

преди 8 години

Защо трябва да се споменава сумата? Или трябва просто да има озлобяване към правосъдието?Кражба с причинена телесна повреда си е престъпление, независимо дали е откраднал 1лв или 1 милион. Това показва, че е склонен да извърши пак престъпление ако остане безнаказан.Друг е проблема, че щом е стигнал до такъв, направо смешен грабеж, значи в затвора ще се чувства перфектно. Ще има къде да спи, ще има кой да го храни, и това ще е за сметка на нашите джобове.

3

Анонимен

преди 8 години

Политици за кражба на милиони кога ще има затвор???

2

гкгйй

преди 8 години

Нормално наказание , когата стане обща практика може и да тръгнат нещата в правия път .Може и да е леко пресилено , но от иформацията не е особенно ясно и все пак рецидивист + грабеж , не би било нормално да мине само с уста забележка и порицание !

1

Гражданин

преди 8 години

За такива 8г. За убийство условна, а за тези дето се наричат депутати и крадат милиони няма присъда! Нищо, важното е че Еврогейския съюз хвали правителството!