23

Анонимен

преди 8 години

Ако беше изпяла химна на Европата на Турски щеше да е 1

22

Анонимен

преди 8 години

АМАН ОТ ПОЛИ АМАН АМАН АМАН А СТИГА ВЕЧЕ НЕ БЕШЕ ПОЛИ НЕ БЕШЕ БУЦА МАСЛОНА МЕН МИ О Т В Р А Т И Т Е Л Н А, Г Н У С Н А И ТОЛКОВА.

21

Анонимен

преди 8 години

Искам да кажа няколко неща. Първо - песента на Поли беше най-добра и заслужаваше да спечели. Второ - Тя действително трябва да е много благодарна на народа си, защото с нашите данъци които отиват в бюджета на БНТ и благодарение на 4.5 милиона от тези наши пари бяха дадени от Вяра Анкова за нейната подготовка и изпълнение. Поли стана звезда благодарение на нас и никога не трябва да го забравя! Започни ли да се величае и грандоманства, първи ще я оплюя.

20

Манол

преди 8 години

Ей ся е момента поли Генова да се кандидатира за Президент, ще я изберат ако ще и от листата на Евророма да е !!!

19

Анонимен

преди 8 години

Тая дори не събра толкова зрители колкото на гей-парада, каква звезда може да бъде с туй четвърто място по-добре за гей-парада да четем.

18

Анонимен

преди 8 години

До пффАми не реагирай тогава. Радостта е хубаво чувство. Нека се радват хората, пък и има защо. Когато реагираш негативно на нещо позитивно, съжалявам, злоба си е.

17

Анонимен

преди 8 години

До 19 - на първо място по вот на зрителите е песента на Русия , на първо място по гласуване на жури - песента на Австралия. На мен песента на Поли не ми хареса и не желая да съм лицемер.

16

Анонимен

преди 8 години

Ако не бяхме в ЕС Поли щеше да е шампионка.

15

Анонимен

преди 8 години

Полито президент!

14

до

преди 8 години

Шерват??? НОВИ ДУМИ ЛИ ИМА,,,,, ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ СЕЛФИТА,, МЕЛФИТА УЖАС

13

майорски

преди 8 години

аа да искам само да добавя ...който казва че българите все се делим бърка жестоко ...Победата на Поли е доказателство че българит в чужбина се обедениха зад нея и и дадоха гласовете си ! Българите сме го показвали много пъти че "..когато опре ножа до кокала ..." се сплотяваме , единни сме ...и сме непобедими ......иначе в останалото време си се дракаме, караме се помежду си ..заящдаме се ....;-)

12

майорски

преди 8 години

Бе добре е ..на това наше 27 годишно "..нямане.." 4 място в европа пак е нещо! Да не забравяме все пак, че го дължи най вече на българите в чужбина които застанаха зад нея !Песента бе добра ...ама като нищо можеше да е на 15 място !за Поляка също работещите поляци в чужбина му помогнаха много !

11

Анонимен

преди 8 години

Еб*си, все едно сме спечелили нещо съществено, а дамата, дори не е спечелила и първото място в конкурса. Каква е тази еуфория за 4-то място на един абсолютно пародиен политически конкурс?!?!?!?!?!

10

ПОЛИТИКАТА

преди 8 години

победи изкуството. Поли се бори достойно, но всички видяха, че американската хидра е оплела Европа. Само и само да навреди на Русия заради брюкселската Европа пострада и България

9

Анонимен

преди 8 години

Ай стига вече стази Поли, много шум за нищо, на смотан конкурс, смотани певци, никой не я беше чувал преди два дни.

8

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо лошо младите хора у нас да имат идоли като навсякъде по света. По-добре Поли, отколкото Преси, Андреа, Азис и пр. Нямам нищо против последните като хора, но е много по престижно да те гледат 300 милиона пред екраните в цял свят, отколкото да бъдеш чалга звезда в селските дискотеки. Румънците и Албанците го разбраха и сега имат по няколко звезди, които са в световните класации. Тезо от Пайнер може да имат много добър мениджмънт, но вложен на погрешна кауза.

7

майка и

преди 8 години

къде я видяхте тази еуфория? явно само в постовете на баба и дядо й. дано да е свалила светещия костюм иначе с довърши старците.

6

Анонимен

преди 8 години

300 000 души гласуваха в петиция за повторно преброяване, а медиите мълчат. Трябва да се осведомявам от RT за да науча!!!

5

Анонимен

преди 8 години

"....деца изскачат на пътя за Поли Генова"После защо имало ПТП-та :)

4

Анонимен

преди 8 години

Младите българи имат огромна нужда от светли примери за подражание като Поли: позитивна, талантлива, модерна, и същевременно скромна и земна, тя не каза една лоща дума за никого. Ако негативните "коментатори" знаят малко английски а и други еюзици, им препоръчвам да прочетат коментарите на не-бъгари в youtube за Поли. Огромната заблуда в мнозинството младежи в България е сбърканата представа за модерност, която те по-скоро разбират в ценностната система на Близкия изток.