До До61 Ти изобщо чуваш ли се каква безумна глупост написа. По онова време краварници имаше във всяко село. В селото на баба ми имаше над 100 крави и стотици овце. Село с по малко от 300 души население. Сега има 2 крави и 6 овце. И така е в цялата околия. Навсякъде в провинцията цари разруха. Това са фактите. Останалото са безумни бръщолевения на хора, които нищо не са видели.
добре ,след като не желаете да напишете уличените фирми,то поне напишете тези фирми ,които не са имали отклонения в качеството и които са отговорни към потребителите
До Анонимен 58Пич, преди 30 години тук имаше милиони глави ***. Суровина имаше в изобилие. Сега няма нищо. И да искат преработвателите не могат да произвеждат качествен продукт, защото няма с какво. Отделен въпрос е, че повечето не искат и лъжат грубо с етикирането.Проблема на соц хранителната промишленост беше липсата на хигиена. Сега пак няма хигиена, но няма и качествена суровина.
Такива изследвания са безсмислени, ако не излязат с ясна информация кои са производителите нарушители. Няма по-голяма санкция от разгласяване на истината. Това е единственото което би спряло производителите да ни тъпчат с ***. Покажете изследванията "актитивни" потребители да знаем кои са! В противен случай можете да си го заврете отзад това изследване.
До 55Пич и Е-та, и сухите млека, и сланината, и растителните масла, и обрезките и всичко това започнаха да се използват още от технолозите по Тошово време, как мислиш се изпълняваше плана? Внасяше се сухо мляко от СеСеСеРе щото никой неискаше да го купува на запад, разтваря се въе вода и айде, народа да се радва... Даже официално сиренето Дунавия което беше, имаше неповече от 50% мляко, да не говоря за колбасите
Месо и млеко преработвателите са най-големете престъпници. Тъпчат ни със всякакви химии . Не ги спира Стандарт "Стара планина" или етикет Сирене(вместо имитиращ продукт). Те вече са измислили нова измама. А за цени от 8-9лв./кг сирене си е пълна лудост. Как става така при изкупна цена на млякото 0.40лв/литър ?
Че кой ти купува салами и други продукти от големите вериги магазини. Я се разходи и се огледай колко хора посещават тези щандове. А показателното е, че се появяват все нови и нови видове салами и продукти с нови имена и много подправки. Чудно къде лиги закопават като никой не ги купува. Или толкова им е печалбата, че не им пука.
До Анонимен 47Пич технологиите и машините са всичко, така че не пиши глупости когато идея си нямаш как стават нещата.И още нещо. И разните Е-та, и сухите млека, и сланината, и палмовите масла, и обрезките, и костното брашно, и всички отпадъци (от които принципно се правят колбасите на всякъде) се внасят от запад.
Че нали има SGS, Булгарконтрола, ХЕИ, Или и те са за да подпомагат само настъплението на чуждите изкуствени продукти и дискедитиране на родните. А и да не забравя - не си купувайте натурални сокове - всичко в тях е изкуствено или най много има оцветени топченца соя за да създават усещане за плодчета по езика и небцето
Намерих къде пише фалшивите марки най много в Кауфланд но има и добри сирена там ако не зяпаш https://money.bg/companies/koi-marki-krave-sirene-u-nas-sa-kachestveni-i-koi-narushavat-standartite.html
До 42Машините нямат нищо общо слошите търговски практики и измамата в търгувията, това са неща наследени точно от Тошово време, много добре знам хората, които се занимава тогава с тая работа, а сега са се видни бизнесмени
Дотам стигнахме с "реформите", че няма кой да напише марките сирена, с които ни мамят. Законите защитават мошенниците, журналистите ги е страх и не пишат. Ние вървим назад от времето на социализма.
това и децата от детската градина го знаят и то отдавна ами стига сте констатирали само ще ви стиска ли най накрая да напишете нещо реално например кои са фирмите кои са марките кои хора стоят зад тези фирми това стиска ли ви да го напишете а????само да констатирате така всеки може!!!!!утре сигурно ще напишете статия видите ли ядем вредни салами,сякаш ние не знаем ама дали ще напишете марките и на кого са фирмите това май не ви стиска а????
До Анонимен 37Супер зле си пич. И машините и технологиите в месо и млекопреработвателната промишленост идват от запад, не от изток.
В сиренето ни: Сухо мляко, палмово масло, вода!