277

пиян руснак

преди 8 години

Мъй обезянъй болше чем человек!

276

Анонимен

преди 8 години

Русские учени самие большие учени в свете! Они не толко успели создат обезяна-человек, но успели обучит ето создание в КГБ и оно стало превъзходний шпионин, самий лучший шпионин в мире! Ево назвали Хюсеин Обама, а его потомство тепер работает для ликвидации самий болшой враг России ето империи зло США! :)

275

Men

преди 8 години

The earliest known case of infection with HIV-1 in a human was detected in a blood sample collected in 1959 from a man in Kinshasa, Democratic Republic of the Congo. (How he became infected is not known.) Genetic analysis of this blood sample suggested that HIV-1 may have stemmed from a single virus in the late 1940s or early 1950s.Spored световната здравна организация статията е фантасмагория. Изглежда няма качествени новини днес за отразяване

274

Анонимен

преди 8 години

Леле, капитан Грант явно е доста стиснат, толкова ли не може да си плати на някой по-умен, като прави анти-руска пропаганда и смесва факти с измислици, поне да звучат някак си по-достоверно, не знам колко трябва да си гламав и наивен, за да повярваш на подобни глупости.

273

Всяко зло за добро

преди 8 години

Има и ползи от хибрида между *** и човек - без масовото размножаване на шебеко-човека, нямаше да има преход. Нито пък ГЕРП.

272

Striker

преди 8 години

Нормално - СеСе СЕ-РЕ = заразно зло. Нищо ново. Само, че сега се казва Мужикистан, а начело е не Сталин, а друго джудже - кремлинскиия каПу-тин-ко.:)

271

Анонимен

преди 8 години

Кой ли е този етнос който се състои от хибридни маймуночовеци, от които се очаква да обладават що годе физическа сила, недоразвит мозък, така че лесно да бъдат управлявани, както и да са нечувствителни на болка, издръжливи и непретенциозни към храна .Получаващ социални помощи без да работи и живеещ само от престъпност без да е санкциониран.Умните и умерено умните преставляват опасност и трябва да се пренасочат към Терминал 2

270

681

преди 8 години

Като цяло е неуместна публикация,но защо да е измислена ? Не сте ли чели за опитите на Менгеле над затворниците от лагерите през ВСВ . Но това за СПИН-а е измислено . По достоврно щеше да е ако бяха сменили СПИН с Ебола .

269

Nobody

преди 8 години

Искам от цигарките на автора.

268

Анонимен

преди 8 години

Ееее, бах ти и простотиите!То все сте съчинявали глупости ,но сега минахте всички граници на идиотията!

267

Анонимен

преди 8 години

ей, днес.бг, вие нормални ли сте да пишете такива измишльотини!

266

Анонимен

преди 8 години

Този експеримент не е достоверен но евроатлантическият е реален. Появиха се много женски мъже в софия използващи наркотици и неспособни да създават поколение.

265

Некъф луд

преди 8 години

Първите случаи на СПИН са се появили през 1985 а тука жирналята се опитват да ми навиват парцали на дедовия че се е появил през 1930 година. А ега де!

264

Тайната на прехода

преди 8 години

Експериментът е бил масов, особено в Бг. Накрая полумаймуните-*** направили нежна революция на 10 ноември 1989 г. и дошли на власт.

263

Анонимен

преди 8 години

Болестта на ХАИТИ, такова беше името на състоянието, което днес се нарича синдром на придобитата имунна недостатъчност. Старото име все още се използваше до преди около 35 години.

262

Брат Вурст

преди 8 години

Има си филм по въпроса за появата на спин: The origins of AIDS.

261

Крети

преди 8 години

Еий това е да си журналист в България напушиш се , слгаш русия за враг във виденията си и ти плащат за това. Преди 1989 бе така по отношение на САЩ сега по отношение на Русия. Никакво развитие за гъзолизците.

260

Анонимен

преди 8 години

Не се е родил СПИН, а българската журналистика!

259

men

преди 8 години

Пълна глупост е статията. СПИН се появява десетилетия по-късно. Наистина една от теориите за СПИН е свързана с маймуните, но не с еротичните фантазии на автора на статията да бъде осеменен от май.муна, а с опитите да се извлече от маймунски серум лекарство срещу малария.

258

Иван Пешев

преди 8 години

Много ми е съмнителна тази статия, ама много. Малко като роман звучи, чак добрия губернатор Поаре спасява бедните тузмени девойки от жестоките лапи на комунягата , и накрая ни в клин ни в ръкав - СПИН ( 1981 първи регистриран случай )