22

Анонимен

преди 8 години

12 000? Да не сте прекалили с нулите? Я кажете за каква позиция дават толкова, че да кандидатствам и аз. Да не сте имали предвид 1 200?

21

Анонимен

преди 8 години

12000 си е самоупределил собственика на хотела, на жена му ще дава по-малко, на любовницата ( мениджърката там ) още по малко. На обслужващия персонал 650 лв.- за тия пари ще ги експлотира минимум по 14 часа дневно.

20

Анонимен

преди 8 години

Ученици и пенсионери, но не и професионалисти. И после обслужването не било на ниво. Едните нямат опит и трудови навици, другите пък нямат енергията да тичат като 30 годишни. Изобщо идилия. Ама каквото посееш, това ще пожънеш. Изгониха професионалистите, сега ще ви работят деца и пенсионери.

19

Кадър

преди 8 години

Имам болезненото чувство, че експерта има нужда от спешна медицинска консултация при подходящ специалист...

18

Анонимен

преди 8 години

От ученици до възрастни жени!!!! Бабетата и децата ли ще ви бачкат бе мутретата? Не беше ли забранено да се експлоатира детски труд бе мутретата? А бабетата каква работа ще вършат сигурно ще правят еротични масажи?! На л.йноморието не съм ходил от 1995 година. Тогава за последно ходих на Ахтопол в почивна станция останала от съциализама. След това тази почивна станция едни държавни мутри я унищожиха за да направят бетонен блок. От тогава не съм си и помислял да ходя на мутроморието.

17

мизерия

преди 8 години

Уважаеми клиенти моля не се сърдете на обслужващия персонал,вия и идея си нямате в какви условия работят и какви мизерни заплати взимат,има една уж голяма Софийска фирма FPI там заплатите стоят не променяни от 6 год.за двойни надници по празниците изобщо не се говори,бонуси никакви и този Велик ден нищо,това е истината за туристическия бранш.

16

Браншовик

преди 8 години

"От ученици до възрастни жени всички намират препитание на морето" - за това продукта ни е на тоя хал. Не се дават никакви пари от работодателите за обучение на кадрите! Абсолютно не е вярно това за високите заплати и обезщетенията. Кадрите на всички нива по правило не си получават последната заплата при напускане. Стига сте го цитирали този мошеник Румен Драганов и разни *** "синдикалисти".

15

Турист

преди 8 години

Персоналът от години се състои масово от братята римляни. България се е превърнала в Ромелия.

14

Анонимен

преди 8 години

АЗ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОСЕТЯ БЪЛГАРСКОТО МОРЕ.

13

Анонимен

преди 8 години

mmmmmmmmmmmmmmmmmm

12

за курортизма

преди 8 години

Курортизма просперира. Работници в туризма всякакви и получават бонуси. И не се нарича "туризъм", ами "курортизъм" щом е само по морето, а не по планините.

11

яко в джаза

преди 8 години

Другари, не бъдете толкова лоши, хората трудещи се в този вестник , подобно нам, чакат някое подаяние в края на месеца- и такива статий носят средствата необходими за поддръжката му

10

Анонимен

преди 8 години

Направо да се разплачеш....Това за България ли е - обезщетение при напускане (!!!!!), корпоративна кредитна карта (!!!!!!), 12 000 лева заплата (!!!!!!!!!!!!)?По мои наблюдения персоналът се радва, ако му дадат 500, а не 400 лева заплата и не му я удържат като глоби. Българска работа.....

9

Бнтустан

преди 8 години

Сега,тоз експерт да земе една котва,и да иде на Аспаруховия мост и да скочи поне три пъти

8

Анонимен

преди 8 години

Кога най сетне ще се забрани мизерната заплата от 500лв? Хотелиерите от Бг, искарват повече пари дори и от чужденстраните европейски хотелиери...

7

Паметлив

преди 8 години

Като почнат с тия ведри статии,дето нямат нищо общо с действителността...Ръстът тая година се дължи единствено на това,че цялото южно Средиземноморие е военна зона!Това разбира се е шанс,който не бива да се изпуска и отрасълът трябва да направи нужното за да се докаже.Дали ще го направи или ще се пусне по течението на лесните,но нетрайни пари предстои да видим.

6

Анонимен

преди 8 години

Около 320 000 ще намерят препитание ? тази цифра е прекалено завишена , най-много 10 - 15 хиляди да бачкат в бранша , останалите бройки са въздух под налягане.

5

Анонимен

преди 8 години

Хахаа, някой се опитва да изкара черното-бяло.Едно, че персоналите им са в съкратен състав и предимно от пенсионери, които започват да каталясват, като започне работата, второ са наели местни шведи, които не знаят и български, като хората да не споменавам чужди езици.От алчност, господата туристически"босове", ще си затрият бизнеса. 500 лв. заплата.Да се чудиш да им се смееш ли, да им любиш мамите ли.

4

Анонимен

преди 8 години

"не са за пренебрегване и високите обезщетения при евентуално напускане на работника"------------Това за българския работодател ли се отнася? Да се смея ли, да плача ли? Откровените лъжи некоректен опит за раклама ли са?

3

Бизнесмен

преди 8 години

Търся да наема камериерка-заплата 4 000 лева, служебен автомобил, храна, възможност за почивка на семейството, транспорти разходи, безплатен мобилен телефон,кредитна корпоративна карта, допълнителна пенсионна и здравна осигуровка, работи се 4 дни в седмицата,осигурена детска градина за децата....за контакти-Арменския поп