17

Анонимен

преди 8 години

До-24 Южен поток може и да се строи , но не и във вида в който беше замислен от Русия

16

Анонимен

преди 8 години

На снимката - лицето на наглите и алчни политикани.

15

Анонимен

преди 8 години

Южен поток беше причината Но Европа ги разкри и на Орешарски му спряха европарите и всичко приключи

14

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Ски започнах да карам в Самоков.едва 5-6 годишен,след това баща ми се мести още 3-4 пъти из България да строи...социализъма,но любовта към природата и планините ми остана.Жив и здрав.

13

www

преди 8 години

МУХАЛ И ПЛЕСЕН....

12

Ха, ха, хаа

преди 8 години

МЕРАКЪТ ЗА КЕЛЕПИР ОТ ЮЖЕН ПОТОК БЕШЕ ВИНОВЕН ЗА СВАЛЯНЕТО НА БОРИСОВ1. ВСИЧКО ДРУГО Е АЛАБАЛИЗМИ. МЕЧТИТЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ КОМИСИОНИ И ЛАПАЧКАТА АКТИВИРА ТЪМНИТЕ ОЛИГАРХИНО ШУМКАРСКИ СИЛИ В БСП И ДПС, НИЩО ЛИЧНО, САМО ШУМА НА МЕЧТАНИТЕ ПАРИЦИ

11

Ботев

преди 8 години

Тия ***~али до вчера се целуваха а сега.......ще сме свидетели на тежък развод.Бог да пази България.

10

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До Гошо...ТъпотоЗа всичко това ,което сега казваш Гошо ,ми е пред очите.Колко ски съм карал там.Мой приятел имаше на х.Зравец бунгало. Като запалим кюмбето, а навън метър сняг.Това са моите младини и спомени.

9

Ани

преди 8 години

Протестите не бяха спонтанни,а манипулирани. Аз тогава се появих във форума.Както и да е Империята на Злого не умее да изразява благодарност. След 33 години слугуване на Москва, Тодор Живков постъпи в затвора вместо да си гледа пенсията. Така ще се случи и с другите родоотстъпници. И забележете! Инструкциите за Бай Тошо дойдоха от Москва. Така че се гответе!

8

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Майна,скоро минах през Пловдив и Марково и се качих до хижа Здравец,където изкарах няколко дни.Бял бор навсякъде,свежест и простор.С хижарят бай Христо се познаваме,той е стар планинар.След това отидох и до Бяла Черква,което е още по...нагоре.Казвам ти това за да те върна малко на родна земя.Остави ги нашенските политици;за...*** за зеле не стават.

7

тролгеносен

преди 8 години

Айде бе ,Станишка!! Сериозно ли бре???? А дрогираните футболни агитки кой ги пращаше да правят ексцесии??? "По триста лева ни дадоха бате да правим зулуми" . има го в нета.

6

Анонимен

преди 8 години

Станишев и Местан в спор: Кой свали "Борисов" 1?Нито единият нито другият свалиха Борисов 1. Борисов беше посъветван от началника си Путин да си подаде оставката в среднощен телефонен разговор с Кремъл. И тъй както винаги след тоталното ocиране на комунистическите агенти на Москва във властта се стигна до Борисов 2.

5

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До фен на бспКой народ бе ,приятел !?30 човека дето се събирате в тоя форум и още толкова пред пилоните на НДК !Верно е , повече сте .Особено ,когато трябва да се покатерите на Бузлуджа за по една бира на аванта и по две кИбапчета .

4

един Българин

преди 8 години

Да се хващат двамата под ръка - оттам към олтара - оттам към Анадола. Такива като тия двамата не ни трябват в България. Сергей като отиде в Балкана и като се провикне "Сергейййййй" и ехото му отвръща "Гей, гей, геййййй", а Местан изобщо няма място в тази българска планина. Тия двамата - извън България.

3

Анонимен

преди 8 години

В БГ никога не е имало "спонтанни" протести. Винаги по команда!

2

Анонимен

преди 8 години

Абе вий със Стниша не се ли прегръщахте и целувахте на един панаир? И даже май ти Местане май успя да му бръкнеш из от заде и да ти провери простатата!

1

завистник

преди 8 години

Щастливи хора,ако бяхме нация на място и двамцата щяха да търкат затворническите нарове.