14

КАК

преди 8 години

Как да вярвам на този човек ?Та те не са хора , дори имат черна кожа .Всеки ден виждаме как братята на Рашид убиват деца и майки , синове и бащи . Убиват ги не в открит двубой а по зверски начин . Откъде да съм сигурен че този не е обещал на Аллах че ако го докара в БГ ще отиде в Бургас и ще ни избие когато си направи или получи Бомба ?

13

Клеония

преди 8 години

Мда такива като Рашид се наричат дезертьори и навремето в Бтлгария се наказваха със смърт. Да избягаш от дълга си във военно време значи си предател. А предателството по време на война се наказва със смърт!

12

Анонимен

преди 8 години

дезертьор

11

Анонимен

преди 8 години

Ако някой нападне България и семейството ми аз ще се бия до победа или до смърт! няма да бягам в чужди държави ще защитавам семейството си тук на родна земя. В Сирия има градове където войната въобще я няма.Това са градовете в Близост до Тартус където е руската военноморска база. Аз ако бях на мястото на Рашид щях да пратя семейството си там В Сирия на сигурно място и да се бия до последно!

10

Анонимен

преди 8 години

Дилма Русев - един свестен човек имаме и него оплюха . Сирия и Любов . Всяка любов с течение на времето се претворява в омраза .

9

"полиглот"

преди 8 години

На прага на зимата минава българо-турската граница и се предава на полицията.Само за дни???????? Рашид се превръща в очите и ушите на бежанците. Превежда им???....явно яка подготовка е имал в Турция щом само за дни е "научил" български език та е станал преводач.

8

PD

преди 8 години

Макар и да храня някакви симпатии към сирийците като народ и съзнавам, че не всеки може да бъде воин не му вярвам. Точно този профил, с търгашеския "турски" манталитет, се използват от тайните служби за контрол и над мигрантските общности, консолидирането им в определени образувания с криминален и екстремистки характер, както и превръщането им в роби. В мръсен свят живеем и ако си мислите че робството е изчезнало грешите. за жалост се практикува и в южната ни съседка.

7

ВеликаОпозиционнаАрм

преди 8 години

Дезертьор.Утре Президентнелиев като обяви мобилизация срещу ИДаз бягам от мобилизацията и основавам Свободна Народна Опозиция.В редовната армия да се явят Пеевски, Симът на ДОган,синовете на Първанов и Плевнелиев,Зетя на Бойко Борисов и други патриоти.Аз ще воювам срещу диктатора Плевневи ще ще кажа, че е неприемлива фигура за Велика Македония.

6

не на мигрантите

преди 8 години

Рашид като се притеснява за семейството си да се върне в Сирия а не да ги домъква в България.Истинските сирийси са в Сирия,страхливците бягат.

5

Анонимен

преди 8 години

Кюрд.

4

Анонимен

преди 8 години

А кой ще им оправи държавата, ако всички избягат?! Здрав и прав мъж зарязва семейството и страната си, но после се притеснява за тях! Направо ме разплакахте с бозавата си история! И първо преминал границата, а посли се предал на полицията!?

3

Анонимен

преди 8 години

Добър човек е значи. Здрав да е и нека помага!

2

исн7

преди 8 години

Поръчкова история. Особено заключението.

1

бееееее

преди 8 години

Колко пъти ще ни рекламирате този дезертьор? Докато кюрдски жени се организират и се бият срещу главорезите от ИД,такива като този "мъж" се крият като "бежанци" в Европа.Не ги искаме у нас.