232

Анонимен

преди 8 години

През 1969 г средната заплата не е била по-висока от 100 лв със сигурност. Майка ми е работила в ЦУМ продавачка на ТВ и грамофони за 60 лв. А на баба ми в ТКЗС са плащали по 2 лв на ден по време на жътва със сърпове. Когато техниката не е достигала, са наемали свободните жени от селото. Баба ми беше набор 1913 и умееше да върши всичко - предене, тъчене, плетене и полска работа.

231

Анонимен

преди 8 години

Атаките руски ще следват една след друга от тук нататък. Имат си БСП , АТАКА, АБВ.......Скоро и ДПС си купиха. Проблема на руснаците не чек толкова, че ще добиваме газ макар, че 5-6 милиарда наши парички на година не са пренебрегване. Проблема е, че ние няма да сме зависими от транзита през България. Ай сетете се дали няма да "договорим" по-високи транзитни такси:)) А и не само парите. Каквото и да си говорим газа е и политика. Винаги можем да врътнем кранчето на транзита.

230

савов

преди 8 години

Пъванов - Гоце, Тройния шлем да бъде изправен пред Военен съд за : - спиране и проваляне на всички енергийни проекти за независими доставки за България !!!!! - Умишлено забавяне на модернизацията и развитието на Армията, , в услуга на руската деструктивна намеса в България !!! Прокуратурата следва да го подведе незабавно за Държавна измяна ,кото Президент !!!!

229

Анонимен

преди 8 години

Такива олита като тоя Митов само при Бибитко и в Атака ги има.

228

Анонимен

преди 8 години

Госодин Митов, ами България пак е енергийно зависима. Само че с по - скъпа енергия. Ако бяхме осъществили АЕЦ Белене, Бургас Алекснрдопулис и Южен поток можехме да се договаряме за пшо - ниски цени за всичко за нас с чисто сърце. А ако бяхме осъществили и трансазиатския коридор щяхме да си оправим железопътната и пътната инфраструктура и да печелим от транзит на стоки почти 100% за чужда сметка. Щяхме да сме тея, дето лежат по гръб и държат дистанционното за кранчето. И работа щеше да има...

227

ognyanz

преди 8 години

До анонимния от 333: Забравил си да изключиш Caps Lock на клавиатурата. Не е добре - току виж отказали да ти платят за поста.

226

ognyanz

преди 8 години

Ако сме енергийно зависими, то е защото ние сами си го искаме. Колко пишман демократи и слуги на чужди интереси се изредиха на власт досега, а доставчикът ни на природен газ е само един. И газопроводът, от който ни го доставят - също.

225

Анонимен

преди 8 години

НЕЦВЕТАНКА ОРИЗОВА ЧРЕЗ ВЪПРОСИТЕ СИ ВНУШАВА ПОЛИТИЧЕСКО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ,ЛИПСА НА ДИАЛОГ, А ВСЪЩНОСТ ОЩЕ СЪС СТАРТА НЕ Е СПИРАЛО ДА СЕ ВОДЯТ РАЗГОВОРИ И ПРАВЯТ КОМПРОМИСИ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СА МНОГО ПАРТИИ- АМА НЕ ОРИЗОВА ВЕЧЕ ИМА ЗАДАДЕНИ ОПОРНИ ТОЧКИ И СТАВА СМЕШНА И ЖАЛКА- ТАКА СЕ НЕ ПРАВИ МОМЕ- НЕКОЙ СТАР ДЕДО ВИ ПРАВИ СТРАТЕГИЯТА И ПРИЛИЧА НА ТИЯ ДЕ ГИ УЧЕХТЕ В АОНСУ- СЪС СТАРИ АОНСАДЖИ НИЩО НЕМА ДА НАПРАВИТЕ НИЩО ЧЕ СТЕ МИЛИОНЕРИ.

224

Анонимен

преди 8 години

ВСИЧКИТЕ САЛТА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ СА ЗАРАДИ ТОВА ДА ОСТАНЕМ ЕНЕРГИЙНО ЗАВИСИМИ ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КАКВИ ПОХОДИ БЯХА НА ЕДНИ РОКЕРИ, ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ ПРОТИВ ТЪРСЕНЕТО НА ПРИРОДЕН ГАЗ 2012 Г И СЛЕПИТЕ РАЗБРАХА ГОЛЕМИТЕ ДАНДАНИ И ЗИМНИ ПРОТЕСТИ ЗА ЩО СА, ПАТАРОК ИЗЛЕТЕЛ НЕБАНКА ПОЛЕГНАЛА ЕДНО УБИТО ДЕТО ОБЯВИ ЧЕ Е ПОРЪЧАНО ЕДНИ 4.5 МИЛИАРДА ЩЕ ПЛАЩАТ И ДЕЦАТА НИ ВЪВ ФИСКА ОТ ГАРАНЦИОННИЯ ФОНД- И ВСИЧКО ТОВА ЗАРАДИ ЕДИНИЯ ГАЗ ИДВАТ СОЦИТАТА СПИРАТ ТЪРСЕНЕТО НА ГАЗ И СМЕ ОТНОВО НА ДЪНОТО.

223

Су 34

преди 8 години

Не. *** на Макдоналдс да се натъпчеш със сандвичи и си пусни СиЕнЕн!Да не те шутирам аз по врата!

222

Анонимен

преди 8 години

Червените потури полудяха , че вече никой не ги бръсне за слива. Единственото им поприще е в някой сайт да се облекчат , като псуват ГЕРБ . Да ама не . Загинахте другари от БКП-БСП .

221

Опорни точки

преди 8 години

Щом американското посолство заповядва,Митов трябва да го каже,няма начин!

220

Анонимен

преди 8 години

радвайте се имате си соропроститутка за външен министървсичко в името на на камиларо краварската коалицияи винаги в ущърб на българия- мотото на соропроститутската партия

219

Анонимен

преди 8 години

До Су 34И нашата цел включване на България в евразийският съюз, излизане от НАТО и изгонване на западните окупатори заедно с базите им!а два шамара зад врата не щеш ли? Пусни си тв "звезда" и не се излагай из нета.

218

Анонимен

преди 8 години

Много скоро народа руски ще разбере, че оръжия не се ядат.

217

ognyanz

преди 8 години

Даниелчо, мака че е младо момче, вече е и изпечен л_жец и слуг_ на чужди интереси. Такива спекулации, което бат'му Бойко не иска да каже, за да не му се смеят, се възлагат на него.

216

Анонимен

преди 8 години

Социализмът се бил провалил, а капитализмът цъфнал и вързал? Пийте си редовно хапчетата, РБ не е пред , а в национална катастрофа. Досега е имало 3 държавни съда и един Народен срещу върхушката. Наред е петия Народен съд.

215

тодор

преди 8 години

Еи , и Гоце не е цвете , но като това мало....но пре.....лче няма , време е да му изстине стола , ЕДИНСТВЕНАТА му задача в кабинета е да слухти с кого се среща премиера и какво си говорят !

214

Анонимен

преди 8 години

А оздравее ли Русия, Му.хльото Митов почва да пръцка...

213

Дими

преди 8 години

Русофобчета , времето лети и няма и да усетите как ще изминат година - две ! Ако обаче думите на Митов за цената на газа , модернизацията ( но истинска , с нова бойна техника ) и общо постигне напредък в България не се получи готови ли сте за "гилотината" ???