76

Кондуктор в 148

преди 8 години

Всичко хубаво ама дано само това "ще ти отрежа врата кат на куче" да е хипербола, а не сравнение.

75

Некой

преди 8 години

Динко да го направят шеф на гранични войски.

74

Анонимен

преди 8 години

До: Иван от 86 коментар. Като ти гледам правописа и начина по, който си съставил изречението си. Май ти нямаш основно образование!

73

ivan

преди 8 години

Динко "президен"т! Има ли обаче поне основно образование?

72

Анонимен

преди 8 години

До :Varg Кой е обикновен човек??? Тоя дилър, който продава наркотици на деца. На такъв човек ли викаш обикновен. Неее не не не. Това не е обикновен човек а престъпник

71

Оня

преди 8 години

До 83"мислещи като Динко" .. мислещи? :D я пак хахах

70

Анонимен

преди 8 години

Доста жалки коментарчета се забелязват в тази тема. Да ви питам аз вас хората, който плюете по Динко. Вие какво сте направили за тази държава?? С какво сте допринесли за доброто на обществото??? С зависливите си коментари по форумите ли???? България се нуждае от хора като Динко. Милеещи за родината, който са готови да се борят докрай. Без да се страхуват от полицейски репресии. България се нуждае от истински мъже. А не от женски полови органи, като повечето коментиращи тук.

69

Роднина на Динко

преди 8 години

Братчеда е голям пич като ми свършат бонбонките реовно ми дава ! Колко съм го завличал не е истина ! Е Направиха му обиск в резиенцията в Каргона но брадчеда е човек на милицията и не моят го бутна ! Играе с мутрити в Ямбул

68

do78

преди 8 години

Ti kaji kade ili koia darjava e bez imigrabti i bez droga... uchenia ...

67

Анонимен

преди 8 години

Искам митадон!

66

Анонимен

преди 8 години

Динко, че няма да вземе Нобелова награда е ясно. Няма големи умствени заложби. Но прави НЕЩО понеже е недоволен. Всички Ентелекти дето го плюете - какво правите Вие? Хейтвате и черните другите хора. Когато няма държава, всеки се оправя както може, Динко е намерил начина - Вие - НЕ.Ако имаше ред и дисциплина - нямаше да познаваме Динко, не защото щяха да го съдят, а нямаше да има мигранти и дилъри.

65

SRAM

преди 8 години

73 ...shto be brato.... neka mene me hvane da videme koi kogo shte snima na kamera

64

Анонимен

преди 8 години

Динко, велик си!! Ако имаше кой да излови всичките наркомани в квартала, съседите нямаше да трябва да режат дървета и храсти, за да няма къде да се бодат!! Трябват ни повече българи като Динко за една по-зелена България!!

63

Родолюбец

преди 8 години

Да, привидно изглежда добре и правдиво това, което правят Динко и Перата, не все пак нека не забравяме, че не всичко що блести е злато. Дано не се окажа прав, но изобщо не бих се изненадал, ако Динко и Перата утре-другиден влязат в екипа на Славчо Трифонов или някоя друга новосформирана партия, която юдео-масонската върхушка ще постави на власт. Радвам се ако наистина го вършат от сърце и поради родолюбиви подбуди, но имам едно на ум. Времето ще покаже кой за какво се бори и на кого служи.

62

виц

преди 8 години

Джипси кингс пътували от Истанбул към София за поредния си концерт! На националния стадион се били събрали 72 000 души /с 2 х. повече от концерта на Слави/ в очакване на умопомрачителното шоу!!! Чакали час - два -три, Кинговете ги няма, концерта се отложил за следващия ден! На следващия ден, на обед организаторите на концерта получили телеграма от Гранична полиция - " И днес концерта няма да може да се проведе. Джипси кингс са задържани от Динко на границата и са овързани със свински опашки".

61

Анонимен

преди 8 години

До SRAMПриятелски -не се навирай...Факултето.

60

Виготура

преди 8 години

Абе не разбрахте ли, че държава няма???? Динковци, Пери арестуват, охраната на Ториното пребива по околовръстното, по улиците мутри и мутреси в коли със затъмнени стъкла, *** безчинстват навсякъде. А дървените философи спамят във форумите, докато чакат мизерната заплатка да си платят парното, винетката, тока и данъка.Закривай тая ***!

59

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 56Айде-е-е, как се разквича престъпната пасмина, вдигна шум до небето за "правомощията, за "закона", леле, леле, какви правозащитници се измушиха от дупките, какви герои, какви радетели против изместването на че държавата! Че измества ли се нещо, което го няма, за чиято липса вие - мошеници, престъпници, крадци, политикани имате пълен принос, лобирате, подкупвате, а и тероризирате... Затова виете на умрело срещу това момче!!!

58

SRAM

преди 8 години

Stiga s tozi selski terlik bre.... mi da doide mene da me hvane de..... plovdiv kuchuka Sam.... zapoviadai... bai tapako

57

Анонимен

преди 8 години

До ananizaЩо, май ти пречи на "дейността", а?! Други, обаче вече са се заинтересували от нея.