65

EU

преди 8 години

Реално погледнато по време на Османска Империя е било сега като в Евроопейския Съюз , тоест свободно джижение на хора не само това но и човек можел да има дюкяннче където си пожелае

64

TOP SECRET

преди 8 години

Прав е Ердоган , доказателство са Протестите на Кюрди в Германия с плакати на Топ-Терорист номер 1 Юзджелан от ПКК заловен в Италия предавано също и по новините на Канал 1

63

Джудже

преди 8 години

Я аут бе малък

62

ROM

преди 8 години

Всички българи следят с интерес Султан Ердоган 1. Това не е достатъчно, турския ви е на ниско равнище. Не се тревожете! Ердоган ще подари на всички по един турски буквар.

61

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е прав за себе си и за страната си. Но се заиграва с големите и накрая "нашите хора" ще му спретнат един военен преврат.

60

Говедо

преди 8 години

Чичо Сам ще хързулне Онбашията на Пуйколандия и ще има FreeKurdistan.Хитрата сврака се знае какво става с нея !

59

Анонимен

преди 8 години

Виж 123 и 124 . Сигурен бях , че след Сокола и Орела ще се появи и Ястреба . Това е една много остаряла Философия . Да пожелаем успех на Ердоган и дано не му се нало- жи както в по-стари времена , разстоянието от Виена до Истамбул да взема на бегом .

58

Shark

преди 8 години

Да, Европа наистина стана убежище на крила на терористични групировки и това е заради толерастката политика, която евро-г-е.овете водят спрямо терористични държави като Турция. Ще ми водят преговори, айде беш, никакви преговори докато подкрепяте терористи. Защото трябваше да има пълно затваряне на границите на Европа за мусулмани.

57

Аспарух

преди 8 години

Не Султане,Европа трябва да разположи войски по границите.Да обяви официално,че по нарушителите се стреля и проблема с терористите,ще си остане твой.Надяваме се след свалянето на Меркел,това да стане бързо!

56

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 139Като те кефи, що не хванеш пътя за Анадола? Всички психари ли те кефят?

55

Анонимен

преди 8 години

Въпреки, че Макиавели е казал "Целта оправдава средствата" не виждам нищо достойно в това да изнудваш някоко в момент на криза за, която лично имаш огромен принос. Ако това е достойно няма какво да коментираме.

54

Анонимен

преди 8 години

ПКК Марксисти, примерно.

53

Турчина

преди 8 години

Половината от нещата не са ги писали. Аз лично снощи го четох по турските медии още много точни изказвания имаше но тука сайта подбрал много малка част. Ердоган винаги казва истината в очите още кза че ако настояват за антитерористичния закон няма да стане тяхното и Турция до днес е стигнала без визи и ще си продължава без тях. Ето това е да защитаваш интересите на страната си. Той даже защити БГ когато франция изгони ромите а от ваш Бойко и дума не чухме

52

Анонимен

преди 8 години

На времето ванката Костоф/Джипсито/ ходи да се извинява и кълне във вдярност на дъртия читак. Но сега предаде авера си, но щом така казва генерал-гуверньора от Кравария. Се ла ви мон шер!

51

Билял Пехливанларъ

преди 8 години

Евалла Ердоган Ефенди еваллла ,от кога мечтая България да има поне един такъв политик като теб ,да показва на Европейската комисия периодично третия пръст на някоя от ръцете си ,да мисли за народа ,След като ти за 15 год.направи турската икономика голяма и могъща ,не може ли и в БГ да се появи един политик който да изведе страната от мизерията Земи ги цялото народно събрание да ги понаучиш белким им влезе в тиквите малко ум

50

Анонимен

преди 8 години

Ердоган е велик политик.Земното кълбо се върти около него.Путин,Обама,Меркел и Блеър всяка седмица на оперативка при Ероган,стратега на Новия световен ред под егидата на исляма и Европейската Османска империя./ част от сънищата на турските политици/.

49

:-D

преди 8 години

Скоро ще откриват ловния сезон за пуйки. На пусията вече дебне един с Драгунов 7,62. Скоро ще дойде и останалата ловна дружинка.Визите за турците ще отпаднат само след оставката на тоя пуяк и освобождаването на всички журналисти от затвора.

48

100 % TURK

преди 8 години

До Ястреба. Стресирани са. Ксенофобията ги е ударила вече направо по шах дамара.

47

Анонимен

преди 8 години

Скоро ще има Свободен Кюрдистан благодарение голямата уста на Ердоган.

46

проверка

преди 8 години

От Турция идва само локум сериали и баклава и бизнес интерси!!!