37

Анонимен

преди 8 години

до 37!Ето виждатели кьде гршите б......станците!Че човек го сьдите по цвета на кожата!

36

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 35Може би Цар Симеон ама е било отдавна и от тогава само маскари. Умният човек се ръководи от универсалния принцип за причината и следствието.

35

Мишо

преди 8 години

E и?!

34

ксенофоб

преди 8 години

Ама Пулев добре изкара киpтa на оная бpикeта, а?

33

Анонимен

преди 8 години

бай *** пак се изказва без да са го питали

32

Булгар

преди 8 години

Доган управлява България две десителетия а британците тепърва избраха първия си кмет мюсюлманин!!!Ха-ха-ха....

31

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен34Кои бе брато?Ти видял ли си умен БГ министър, откакто ги избираме като прежди? ... по цветоеАз такъв не съм виждал.Всякакви калинки, попови прасета и т,н. земноводни ***(извинявам се за правописа, ама роботчетата ме поправят)

30

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Това се получи заради някои много умни български родолюбиви министри по онова време които обявиха война на Америка. Умният българин винаги гледа следствието а причината червеи я яли. Ето ги резултатите от едно време та до днес!

29

Анонимен

преди 8 години

Лондон съвсем изтърва сапунчето май......и били велики с КРАЛицата си..Ба си беззъбльовците, дето бомбардираха баби и деца в София и пускаха от самолети (заедно с американците) играчки-бомби, та да осакатеят децата ни.. А сега ние тичаме да им работим, щото плащат.А те плащат, щото са се из.***.тили и не могат да работят.

28

Джедай Мастър

преди 8 години

И какво като е син на шофьор на автобус? На Тиквата баща му да не е Стивън Хокинс?

27

Анонимен

преди 8 години

Идва ред и на София да се управлява от син на строители гурбетчии от Родопите или от Делиормана.....стига с тия кражби и корупции от все и едни хищници....крайно време е и в крадливия и корумпиран катун София да има ред,дисциплина и справедливост за разпределението на държавни пари София и бедната провинция....катуна София НЕ Е България

26

бг

преди 8 години

Пореден ход напред на Илюминатите.

25

Турчина Мехмед

преди 8 години

Ще видите как след 20 години Европа ще едно блато. Ще затънем в тресавището на собствената си глупост.

24

Анонимен

преди 8 години

Тоз го назначиха за кмет така както назначиха Барак Обама ,Бойко Борисов без избори а със изборни машинации.Днес на автобусите във Лондон имаше надписи Аллах е велик на арабски.

23

Тико

преди 8 години

Който е живял на Запад знае, че децата на имигрантите учат много по-здраво от местните - така че тази новина може да звучи като сензация само в държави като нашата.

22

Йово

преди 8 години

Кмета на Лондон преди час е обявил че от утре се забраняват поздравите от вида HI И HELLO, заменя се с Селям Алейкум. Забранява се посещаване на катедрали и църкви а само на джамии. Всички английски имена се заменят с Арабски. Петък се обявява за почивен ден и ден за молитва към Аллах. Всеки които не е съгласен с новите правила ще бъде обявен за враг на исляма, Анти либерал, Комунист, Анархист, Расист и не толерантен към другите.

21

ПЕРА, С ТЕБ СМЕ

преди 8 години

ПЕТЪР НИЗАМОВ - ПЕРАТА ПРЕЗИДЕНТ!БЪЛГАРИЯ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ !!!!*

20

Анонимен

преди 8 години

Лондон е един голям балон, който съвсем скоро ще се спука. Всичко е на бизнес основа и всичко е сведено до търговия и пари. Проблемът е когато лапачите станат повече от носачите. Изборът на кмет беше наказателен вот към управляващите, заради нарастващата пропаст между бедни и богати. Той беше умело избран от лейбъристите - син на имигрант и мюсюлманин, за да може да привлече повече гласове. Британците и те като нас с негласуването си дадоха наказателен вот срещу себе си.

19

Анонимен

преди 8 години

скоро ще излезем от арабския съюз, гдето днеска празнуваха, че Русия ги освободи

18

Анонимен

преди 8 години

новата бритиш мода са чаршафите! британците са супер! и щатниците също