28

СС

преди 8 години

няма да забравим няма да ви простим чафутски фашисти този път ще има окончателно решение

27

James

преди 8 години

С днем победъй

26

ДО 19

преди 8 години

По същата логика събирай си багажа и дим да те няма за евро.гея или фащ. Избора е твой.

25

ккк

преди 8 години

Третополивите американски диваци хвърляха над България бомби във вид на детски играчки и шоколади, за да убиват малки невинни деца. Това дори Хитлер и Сталин не са си го позволявали. Познайте на кои има паметник в София.

24

Анонимен

преди 8 години

Как не ви е срам под подобни снимки да ръсите злобата си. От злоба ще се пръснете. Колкото и да злобеете не можете да обърнете историята. СССР е победиделя във ВСВ. А голямото ви реване на темата колко добре сме щяли да живеем, ако фашагите бяха спечелили, ще ви кажа само едно - нямаше да има българи отдавна.

23

викинга

преди 8 години

С ДНМ ПОБЕДЫ ВСЕМ !!!ТОВА КОЕТО Е ПРЕЖИВЯЛА РУСИЯ,ИЗДЪРЖАЛА И ПОБЕДИЛА,НЕ Е НАПРАВИЛА НИКОЯ ДЪРЖАВА ПО СВЕТА!!!БИЛА Е,СЕГА Е,И ПАК ЩЕ БЪДЕ ПОБЕДИТЕЛ,ЗАЩОТО ИМА ДУХ И СЪРЦЕ НА ПОБЕДИТЕЛ !!!ППОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ГЕРОИТЕ,ДЪЛБОК ПОКЛОН И СЛАВА ИХ !!!!

22

Румяна

преди 8 години

Аз желая България да стане част от Русия.

21

Анонимен

преди 8 години

20 милиона жертви е дала Русия,за да озпати тоя самозабравил се психично болен,наркоман и хомоссексуалист Хитлер

20

Анонимен

преди 8 години

Няма по- ужасно нещо от войната.Дано алчните варвари наглосаксонците се кротнат и да спрат с алчността си за влияние, власт, ресурси, пари, че ще затрият света.Слава на Русия и на великия руски народ.

19

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНапротив, българите сме една от малкото нации в Европа, спечелила.Спечелили сме с това,че сме една от държавите в Европа с най-малък процент жертви спрямо населението.Слава на Русия, на героите и на победата!

18

Анонимен

преди 8 години

Цъкащите минуси на 17 - заминавайте за Матушка Русь - да видитие дали не е като на снимка 7. Има няколко големи града, и останалото - снимка 7. Моля, емигрирайте към светлото будущее, далеч от евpoгеевете и copocоидите. И на нас нормалните без вас ще ни е по-добре.

17

Анонимен

преди 8 години

Не знам кой какво е спечелил , ама ние сме пак губещи и в тази война . Сега историците от всички държави малко или много се хвалят колко и как са спечелили . Ние бяхме съюзници с Германия и отървахме бомбардировките , но после САЩ и Англия ни бомбардираха така , че танто за кукуриго .

16

Анонимен

преди 8 години

До Един от СеверозападаТя и преди войната е била като на снимка 7, че и голяма част от териотирята им все още е като на снимка 7.

15

Един от Северозапада

преди 8 години

Мислех си, дали ако тези снимки, от след войната, бяха от САЩ, дали сега САЩ ще ще да се държи по същия нагъл и арогантно безочлив начин, спрямо другите държави?Шапка им свалям на Руснаците!!! Европейската им територия е била като на сн.7 след войната, възстановили са се, и то-без план Маршал, и няма и 20 години след войната, изстреляха първия човек в космоса...А ние 27 години още не знаем националния ни интерес кой е.В поза партер сме, с дирник на запад, а гледаме и като бито куче ....

14

Анонимен

преди 8 години

от 13Имах предвид, ако мустакатко не беше нападнал Русия, и беше спечелил войната...

13

Адолф

преди 8 години

Капитализма спечели войната !!! Сега всички сърбаме попарата на слепи русофили и национални предатели

12

Анонимен

преди 8 години

до 9И не само това, но и планетата ни щеше да бъде едно много по хубаво място за живеене!А сега бъдещето не изглежда никак светло!

11

бай иван

преди 8 години

Хора живейте си живота, че ако днес се чудите за какво да си похарчите заплатата утре може да се чудите дали да си размените златото за хляб или месо. Снимките са наистина покъртителни и дано никой не види истинското лице на войната.

10

Анонимен

преди 8 години

Не е за всеки да е бял - белите ценности и бялата култура са присъщи за еволюиралите. А неизкласилите чукчи и прочее гoвeда ги влече да са крепостни.

9

Свирнят

преди 8 години

Ако не беше се намесил Съветският съюз сега щеше.....да имаме 15 пъти по-висок жизнен стандарт