36

до Някои по долу

преди 8 години

За тези дето питате :"Какво изнасят?" ОТГОВОРЪТ: Същото което изнасяше НРБ - работници (ние за арабите, а те за близки тям страни) . наскоро имаше статия за условията ,при които робуват в името на Лидера.

35

???

преди 8 години

5$ за чаша бира , с подобни цени не се учудвам , че туризмът им е в зародиш. Двойна стая в хотел ще е на цената на президентския апартамент в Хилтън.

34

Анонимен

преди 8 години

Не както лондонския кмет ДЖИХАДИСТ С БОММБА И БУС https://youtube/watch?v=49qpZLJHN90 либерастияя.

33

до 38

преди 8 години

Ми щото на никой не удобен този режим .Нито са Южна Корея които знаем са фактор в света.Нито на Русия дори и на Китай.Не са удобни защото се правят на отворени заплашват с атомни бомби и прочее.Тази държава не носи ползи на никой.Само проблеми и разправии.И аз да съм и аз ще им сложа ембарго!!!

32

Анонимен

преди 8 години

До Ангел до 24"...служители взимат на месец колкото високоплатения българин за 1 ден"Абе *** тука бирата 8 цента/11 стотинки ли ти струва бе?МалоXумник!

31

Анонимен

преди 8 години

До Ангел до 34То и да няма ембарго .Горивата ще са непосилни за тях.Ми защо тогава има ембарго, нали комунизма ще си рухне сам. Кой се страхува от тях? Кой са нападнали?

30

Анонимен

преди 8 години

Вярно е ... ама ако са умни и упорити започват да изкарват и по 10000 долара на месец, а в северна корея ако са умни и упорити най-много да ги разстрелят.Вярно е ... ама в крайна смета умни и упорити се оказват само 5-10% останалите мият тоалетни за 1000 долара и мизерстват, пък и няма висококралифициарана работа дори и всички да бяха умни и упорити. А в Северна Корея учените получават безплатни жилища от държават, затова СК проузвежда и спътници, и ядрени реактори и балистични ракети.

29

Ангел до 34

преди 8 години

То и да няма ембарго .Горивата ще са непосилни за тях.Нали уж се имат с Русия .Путин защо не ги снабдява с петрол.Много добре знаем че Путин не го е*бе за ембаргото.Никой не ги снабдява с петрол защото няма как да го купят!!!!!

28

ined

преди 8 години

Работниците бачкат , а партийците пият бира

27

Анонимен

преди 8 години

До АнгелТам почти няма бензин заради ембаргото. Но всичко останало за сносен живот (доколкото това е възможно за една страна под санкции и изолация от десетилетия) си имат, а пенсионерите им не ровят в кофите с отпадъци за останки от храна както евроатлантическите пенсионери в България която не е под санкциим но е под американско партньорство.

26

Анонимен

преди 8 години

90% от българите в САЩ мият обществените тоалетни или в чистотата чистят улиците и взимат средно 1000 долара ....................Вярно е ... ама ако са умни и упорити започват да изкарват и по 10000 долара на месец, а в северна корея ако са умни и упорити най-много да ги разстрелят.Виждаш ли капитализма e перспектива (възможност)

25

Ангел

преди 8 години

Дори и най високоплатените служители трябва да си дадат цялата заплата за да си напълнят Автомобила с бензин .Разбира се това не им се налага защото НЯМАТ автомобил !!!

24

Анонимен

преди 8 години

Я, тук copockите писачи вече от вонове и севернокорейска валута разбират. Руската рубла я срутиха, сега воновете почнаха - смехурковци. Ми нали няма никаква информация от там, от къде такува специалисти се извъдиха.

23

Анонимен

преди 8 години

Там почни няма петрол заради ембаргото и санкциите. Правят сложни пируети за да си доставят бензин за най-необходимото. И пак се оправят, ако Германия и спрат петрола моментално ще рухне. Говорим за толерантност и европейски ценности, но на Северна Корея не трябва да се позволява да живеят както те искат. Какво е толкова страшен техния "комунизъм" - никой не са нападнали, напротив, САЩ ги нападаха. И след като е толкова неефективен комунизма, защо са нужни санкции, той сам ще рухне, или?

22

Ангел до 24

преди 8 години

Кое им е безплатно????Тока водата ,храната или бирата която е 500 вона.Най-високоплатните служители взимат на месец колкото високоплатения българин за 1 ден.И изключвам бизнесмените които ги правят за час тези пари.Отивай да живееш там след като ти е по добре.Тук в България нямаме нужда от хора с такова мислене като твоето!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

До АнгелНАЙ-ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ Работници изкарват по 600 000 вона или 75 Долара!!!!!!!!!!!!!!!Представям си колко средната или минималната заплата....90% от българите в САЩ мият обществените тоалетни или в чистотата чистят улиците и взимат средно 1000 долара. С тези 1000 долара там живеят на границата на мизерията, но по-добре така отколкото клошари в евроатлантическа България.

20

Анонимен

преди 8 години

До АнгелДори и тези пари им са страшно много, при положение всичко им е безплатно. Добре са си построили къщицата и не можем ги стигта 200 години.

19

Анонимен

преди 8 години

Добре, добре, Северна Корея е ясна. Дайте да видим сега с бурката какво става.

18

Ким ион Георгиев

преди 8 години

Ако пасяха трева както тръби краварската пропаганда, едва ли щяха да пият бира. И то не заради друго, а просто защото не е подходящо мезе.

17

Ангел

преди 8 години

НАЙ-ВИСОКОПЛАТЕНИТЕ Работници изкарват по 600 000 вона или 75 Долара!!!!!!!!!!!!!!!Представям си колко средната или минималната заплата.