15

Анонимен

преди 8 години

Симеонов, ще те подкрепя само ако застанеш против отмяната на визите за Турция, останалото са само стойки за пред малобройния електорат на ПФ. Но по тази тема мълчите и двамата с ББ. Утре ще дойде онзи от отвъд океана, носи не божествения огън, а опорните точки. В понеделник вече ще се изкажете, нали? Пълно посмешище сте! Срам!

14

меркуцио

преди 8 години

Ееееееееееееххх прав бил бай Тошо ---Ще доиде време да ми целувате ***. затова наредил да го погребат по корем.........................

13

щщд

преди 8 години

И преди да иде зад паравана да гласува, всеки гласоподавател да напише късо изречение,което някой от избирателната комисия ще му издиктува. Който не го може - обратно!

12

селянин

преди 8 години

Абе що говорите за българите в чужбина и българите в турция заедно? това са различни хора..........

11

PD

преди 8 години

А има и по сериозни ограничения в идейното пространство на рационалното мислене. Въобще право на гласуване да имат само индивиди допринесли с нещо за общността (държавата). Например отбили доброволна военна служба в рамките на 2г. или участвали в алтернативни държавни инициативи по повдигане на духовното, материалното, мисловното положение на населението за по голям период.

10

апостол

преди 8 години

Браво на Валери Симеонов един да има топки в тоа парламент........... мачкаи Симеонов.......

9

киро

преди 8 години

Тежи ми да знам кои са хората участващи във вземането на това решение. В този случай положението е изключително лошо. Политиката в България е нещо което предизвиква в мен срам и отвращение. Включвам в мнението си и голям брой познати които станаха част от политиката в България. България би ли имала полза от това да привлече обратно младите хора придобили образование в уважавани западни университети или не? До какъв резултат, ще доведе отнемането на правото им да гласуват?

8

БЪЛГАРИН

преди 8 години

БРАВО НА ПФ

7

Очевидно

преди 8 години

Гласуването в Турция не е нормално!Обаче трябва да се търси интелигентно решение на тоя проблем!

6

Анонимен

преди 8 години

Ех че лош Симеонов! Българите от чужбина направиха конгрес, единодушно избраха 2-3 млади *** издънки да ги представляват..... а Валерката не се съгласява, Платена мрежа чрез референдум единодушно е избрана да представя исканията на гражданите в БГ, да са върха и лицето на гражданското общество... пак Симеонов не кляка... Аз не съм упълномощавал никого и казвам браво на Симеонов. На следващите избори имаш още един избирател!

5

Анонимен

преди 8 години

Хората от чужбина искат промяна и затова гласуват за нови политически лица. Тези от Турция още не могат да се осъзнаят, че "техните" партии само ги използват. Хората с турско самосъзнание преди атентатите на гара Буново, бяха абсолютно равнопоставени в България, но някои искаха повече.

4

Анонимен

преди 8 години

"Не е необходимо всички да се съобразяват с едно мнение" Ами Валерка защо тогава трябва да се съобразяваме с твоето? Представляваш малка партия с малък % обществена подкрепа. Искаш обаче всички с теб да се съобразяваме. Като си толкова отворен защо не направиш подписка и не инициираш референдум по тази тема. Нека всички ние решим, а не ти вместо всички нас

3

Румбо

преди 8 години

Тука си трябва соломоново решение!Спира се само гласуването в Турция!Понеже не може директно да се забрани,може да се приеме,че ще се гласува САМО в ЕС и Северна Америка.Реално другаде емигрантите са пренебрежимо малко.Проблемът с автобусите си има друго решение!

2

Някой

преди 8 години

В никакъв случай не трябва да се позволява гласове от Турция да определят съдбата на България. Твърдо съм зад Симеонов

1

Анонимен

преди 8 години

Ей най после проява на характер от бг политик,че ми омръзна от безгръбначни!