17

jhgjhgj

преди 8 години

Не знам... като бях малка, учителите ми пишеха и похвали в графата за забележки. Не съм била ангелче, но обичах да уча и рядко вършех магарии.

16

Родител

преди 8 години

Аз от 5 години се боря в бележника поне оценките да им пишат, че чак похвалите. За миналата година в бележника има 5 нанесени оценки, за тая година едвам едвам 3. Учителите са пренатоварени да пишат фалшиви бележки на ромчетата за посещаемост в училище за да получават помощи. Абсурдна държава.

15

Сту

преди 8 години

Ще ме извинявате, но това дете има страница и половина забележки за половин срок. Да спазва правилата и няма да има нужда от забележки. Изнежени деца, с още по-изнежени родители ще превърнат обществото ни в "бедно и простовато , но ПЪК толерантно". Днес слушах някакви педагози, които в един репортаж за ученици в рамките на 120сек. използваха думата "толерантност" 6 пъти... Все едно толерантността е най-големият проблем за България

14

ученик

преди 8 години

Имах забележка - Ученика не внимава в час ! Какво да "внимавам", да подслушвам разговора на учителката докато си клюкари по телефона по време на час ли ?

13

ZABOBOL

преди 8 години

Kato zavarshila "Pravo" tq znae,che za zapetaika i na besilo se uvisva.

12

gogo

преди 8 години

Аз съм пускал поне 10 писма досега до министри, но никога не съм получавал отговор. Какво трябва да направя, за да ми обърне внимание някой?

11

Анонимен

преди 8 години

добре,че поне 8-годишните знаят какво да се прави в образованието! така може даже да се спести заплата и на един министър.

10

Възмутеният

преди 8 години

Всеки ученик трябва да бъде старателен и дисциплиниран, затова отклоненията се порицават по необходимост! В този случай ученическите бележници ще трябва да станат ученически дневници, защото всеки ученик ще притендира за внимание, а учителите писари. Явно госпожа Кунева не маже да мисли рационално и логично и обещава нелогични решения! Кой ли от нашите управляващи е на необходимата висота!? Жалко!

9

Анонимен

преди 8 години

То щото вие изобщо не допускате правописни грешки във вашите статии...къде по брутални.

8

Анонимен

преди 8 години

Идеята на 8 -годишния Боян има много логика, хубаво е когато министър се вслушва в логиката и премисля възможностите.Нормално е когато има такава промяна ,много хора да определят това като грешка.В всяка промяна има вероятност да работи но има и вероятност да не работи .Така че има вероятност и за грешка, поради тази причина много министри са чули подобни добри предложения но не смеят да пробват дали работят, защото може да се получи грешка.

7

Анонимен

преди 8 години

Пръмовицо, комуняшка снахо, не се надявай, разпореди се ! Имаш власт. Ама няма да го направиш, защото комунистическото "възпитание" изисква детето да бъде мачкано по всякакви параграфи и да иска разрешение дори и да диша !

6

(-_-)

преди 8 години

Това намирисва на евтин PR.. Куно - миришеш на стария ми air-max :-)

5

Анонимен

преди 8 години

Хвалбата всъщност е манипулативно поведение. Когато хвалиш детето, то развива зависимост от похвалата и се превръща в куче на Павлов - послушен роб, който прави каквото му кажат отгоре. Щом има похвала, ще го прави.

4

acca

преди 8 години

Children, не Childrens...

3

Бай Иван

преди 8 години

Извинявам се не разгледах снимките, моля екипа на Dnes bg да приеме искрените ми извинения.

2

Бай Иван

преди 8 години

Аз ли нещо пропускам, автора на статията ли нещо пропуска ???За каква грешка иде реч ?"Кунева поощри 8-годишния Боян с бележка, но допусна грешка"

1

Анонимен

преди 8 години

еЙЙЙ, тая се о......ра с евтин п.р.