15

пророка Олег

преди 8 години

началото на края.................в близки години ще сме свидетели на края на християнството и началото на тъмни времена.

14

Турчина

преди 8 години

Пророка Мухаммед е казал че и двете Роми ще се покорят и като са го попитали коя ще се покори първо той е казал че първата ще е Константинопол

13

За болните и ...

преди 8 години

И на сегашния кмет на Лондон - Борис Джонсън прапра дядо му е мюсюлманин /турчин т.е. османлия/

12

Евробъдеще

преди 8 години

После Брюксел, после Париж и така. Време е да се махаме от ЕС, за да се запазим християнска държава.

11

българина

преди 8 години

Ванга е казала каквото трябва но няма кой да чете. Западните всичко знаят и могат щото така са свикнали последните 500г. Само че не си задават въпроса защо Балканите са бедни и изостанали? Отговорът не е защото сме мързеливи или глупави, а защото бъдещето ни беше откраднато от турция, на нас 500г на гърците малко по малко и така....е сега исляма ще им покаже истината. Ще ги върне там от където избягахме с помощта на Русия. Светло им бъдеще им желая времето е тяхно и е ислямско.

10

българина

преди 8 години

Интересни времена настават. Само бих казал какво каза Ванга. Българите да се прибират до 2020г. Щото после няма да може... Като гледам каква мюсюлманска вълна се задава само в ЗАПАДНА Европа без източна, май доста бял народ ще емигрира в Чехия Унгария Полша Словакия България Румъния... уж неразбиращи нещата европейци. А западна си е вече халифат само дето не е записано в конституцуята но и това ще стане въпреки че 70% от германците са против ттпи и глобата за неприемане *** от 250 хиляди?

9

МНЕНИЕ

преди 8 години

Много важно че Лондон има за кмет мюсюлманин .Това е Бъдещето .Защо никоя медия не писа преди години че България за първи път има Президент мюсюлманин ?

8

Анонимен

преди 8 години

2043 година Европа ще се управлява от мюсюлманиБаба ВангаНещата съвсем вървят на там

7

GB

преди 8 години

До АнонименВсъщност този Зак Голдсмит един от кандидатите за кмет на Лондон си е направил предизборен клип на индийски езикс надписи на английски език. Явно да го разберат и малкото останали британци там.

6

dcdc

преди 8 години

emi normalno to ima nekolko miliona pakita i indici i oshte kolko durgi takiva ,anglichanite sa malcinstvo ako ste se razxojdali po London tudno i po redko shte chuvash angliski ezik

5

Анонимен

преди 8 години

Началото на края...

4

Анонимен

преди 8 години

Част от циoниcткия заговор...

3

Лондончанин

преди 8 години

Като гледам кво става тука, за първи път ще е, ама няма да е за последен....

2

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали ще вдигнат ръце, но може да започнат да се молят на килимчето боси...

1

Анонимен

преди 8 години

Хахахаха ..ингилизите ще вдигнат ръце рано или късно.