34

Георги

преди 8 години

До 47,На колко си години, че си спомняш? Чел си комунистическата пропаганда и помниш нея или? Историята се пише от победителите. Естествено, че ще изкарат тяхната кауза правилна. Сталин окупатора на половин Европа ли се е борил срещу фашизма. Или САЩ дето Хитлер не е давал да се закача и най малката тяхна лодка? Пародията Пърл Харбър ли помниш или пародията Нюрнбергски процес?Замели са всичко и са пренаписали историята. Пък ти помни!

33

Анонимен

преди 8 години

Доколкото си спомням светът водеше антифашистка война срещу Германия и Оста, така че не разбирам защо е този рев срещу антифашисткото шествие.

32

1111

преди 8 години

Тия хора и Сталин не са дали на Хитлер да си свърши работата, от което и днес страда половин свят...

31

Георги

преди 8 години

До zeus,Спорно е. Мисълта ми беше да не смесваме антифашизма с гъ.золизанато на СССР или Русия.

30

путин-клитора с крак

преди 8 години

И как се допуска фашиста Путин да стои в тези редици на антифашисти?

29

zeus

преди 8 години

До ГеоргиИ си прав, и не си, понеже след евреите Хитлep е щял да почне да изтребва славяните. Така или иначе десетките милиони жертви на ВСВ са факт, друг е въпроса дали е виновна само Германия, дали Англия и Франция с бездействието си не са също толкова виновни.

28

Анонимен

преди 8 години

ИСТОРИЯТА НИ Е СБЪРКАНА, КАКТО ВСИЧКО ОСТАНАЛО!!!! БЪЛГАРСКИ АНТИФАШИСТИ ДА, ИМА!!! ТЕЗИ, КОИТО СЛЕД 9,09 СЕ БИХА ПО ФРОНТОВЕТЕ НА ССЪРБИЯ, ЧЕХОСЛОВАКИЯ! КОЛКО ОТ ТЯХ СА СЕ БИЛИ И СРЕЩУ ЗАКОННАТА ЦАРСКА ВЛАСТ Е ЧАСТ ОТ СЪЩАТА ТЕМА! ЗАЩОТО ВЪТРЕ, В БГ Е НЯМАЛО ОКУПАЦИОННИ НЕМСКИ СИЛИ!!!! ПРЕМИНАВАЩИ ИЛИ ВРЕМЕННО ДИСЛОЦИАРАНИ - ДА!!! И ТУК Е ГОЛЯМОТО ОБЪРКВАНЕ! АНТИФАШИСТИ С ЕПИСАХА ТЕЗИ, КОИТО ТРЕПЕХА КАТО КУЧЕТА ЗАКОННАТА ВЛАСТ В СЕЛАТА, А ПОСЛЕ СЕ КРИЕХА В ГОРИТЕ!!!! А НЕ Е ПРАВИЛНО!!!

27

Георги

преди 8 години

До 34,Вземи прочети Солженицин, там пише за криминалните в комунистическите лагери.

26

Браво!

преди 8 години

Браво, тези хора трябва да се помнят! Историята не трябва да бъде "подменена" - със съждения от рода на: "не е имало турско робство", "не е имало Хитлер". Три са стълбовете на едно общество: образование, вяра, и здравеопазване.Всячески продажни елементи се опитват да ги сринат. Поколенията след нас трябва да помнят и да не забравят, да възпитаваме децата си в ценности и идеали. Иначе оставяме без история, гордост и национална идентичност.

25

Георги

преди 8 години

До zeus, Номера е, че няма за какво да ги почитаме. България при Хитлер беше по добре отколкото България при Сталин. Мерси от такова "избавление".

24

до 27 георги

преди 8 години

То всички криминални престъпници се исписаха антикомунисти.

23

до 30

преди 8 години

Спрете дрогата......

22

zeus

преди 8 години

Явно много хора не могат да проумеят идеята на шествието, а именно да се почетат всички, участвали в борбата против хитлеризма (фашизъм е имало в Италия). Не е необходимо да се делим на сини, червени, скачащи и нескачащти, а просто да си спомним за тези, дали живота са за освобождението на Европа от кафявата чума.

21

Анонимен

преди 8 години

Сега ще се видят колко са останали путинистите :)

20

66031

преди 8 години

До АЗот младите ще се крие, но аз имам спомен, че сме участвали в Парада на Победата в Москва (Ген. Стойчев...)

19

Георги

преди 8 години

До 20,Опа, грешка си. Дядо ми е лежал в затвора по време на комунистическите репресии. Просто народния съд е избил всички потенциални антикомунисти.

18

Георги

преди 8 години

До 20 ,Нали това казвам - " антифашисти"

17

до 21

преди 8 години

Колега, няма толкова предатели в родината. Те са около 7000 платени от НПО-та и участващи в тяхната антибългарска дейност. Обитават предимно София и се дрогират ежедневно.

16

BG

преди 8 години

Същите антифашисти обаче презират и мразят всичко еврейско :)))))

15

до 15 Георги

преди 8 години

Георги, антикомунисти не е имало в България и няма. Има само мошенници които се нагаждат при всяка ситуация с цел извличане на лична изгода.